Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב משפחתי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים עכשיו רכב משפחתי ראשי!

בעיקר אמא שלי תנהג עליו ולאחר שכל שנות הנהיגה שלה היא נהגה על ידני, הפעם היא החליטה שהיא רוצה אוטומט- לכן זו דרישה אחת.

2) אירופאי

3) מרווח ככל האפשר.

4) הוא לא יעשה יותר מדי ק"מ בשנה.

אבא שלי, למרות כל מה שאומרים, אוהב את הרובר 45 אבל אני משתדל להרחיק אותו מאופציה זו.

רכב נוסף שירד מהפק הוא הבורה והסיאט ליאון (קטנות).

תודה מראש....

פורסם

פולקסווגן פסאט 99-00.

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם

אם חשוב מרווח, למה לא לעלות קטגוריה? ב100K אפשר לרכוש מונדיאו 2002, מרווחת, ומהנה.

מבין המשפחתיות רובן לא מרווחות במיוחד... אם יש אפשרות להרחיב את התקציב, תוכלו לרכוש מגאן 2004 (אני מניח שנשאר עדיין, לפני שבועיים היו 60 ומשהו) סדאן, הרכב מ-א-ו-ד מרווח, בהפרש גדול מכל רכב אחר בקטגוריה שלו. בתור משומשת הייתי בודק את הפוקוס, אם כי היא לא מרווחת במיוחד.

אבל אם המרווח והגודל חשובים - מונדיאו.

פורסם

יש אופציה לרכישת לגונה 2003 מהחברה שנשארה במלאי, אבל זה כבר יקר מדיי והמחיר שדורשים עליה הוא כבר מעל התקציב. מונדיאו יכולה להיות בהחלט אופציה טובה.

99-00: מעדיפים רכב חדש יותר ועם מחירי חלפים לא בשמיים- מספיק יש לנו אלפא אחת בבית.

פורסם

היא זולה יותר מהלגונה (שלא נדבר על זה שהלגונה שמנסים למכור בזול היא מודל 03 :shock::? ). בזמנו הם פרסמו מחיר של 114K למלאי של 04, אבל אני חושב (לא בטוח) שזה התייחס לדגמי ה5 דלתות. בכל מקרה שווה להרים טלפון לרנו מחר ולבדוק אם נשארו 04 של הסדאן, אשר מרווחת כמעט כמו הלגונה!

גיא

פורסם

אי מציע לך לא לפסול את הפוקוס מנוע 2.0, אנחו משפחה מלאה והאוטו דווקא ממש מפנק, אמא ממש מרוצה מהאוטו שחבל על הזמן, ובעל מראה טוב וגם כוח.

• תוכן חדש...