Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג תפעולי עד 120,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעבודה שלי אני יכולה לבחור ברכב עד גובה של 120 אלפי ש"ח

אנחנו כרגע זוג בני 30 וכנראה תהיה תוספת למשפחה בשנתיים הקרובות לכן חשוב שהרכב יתאים לצרכים שלנו היום ובעתיד

אנחנו גרים כיום בתל אביב ומתכוונים לעבור לכפר סבא בשנתיים הקרובות (מעניין למה... :-))

אנחנו מתלבטים בין הרכבים הבאים:

1. i30

2. i30 CW

3. מזדה Active

4. שברולט קרוז 1.6 LS (הכי בסיסי)

נשמח לקבל רשמים לגבי כל הרכבים לגבי מרווח, נוחות, תא מטען (במיוחד כשיש תינוק במשפחה) ועוד...

במידה ולדעתכם רכבים נוספים שיתאימו נשמח לשמוע עליהם

האם מישהו יודע אם יש פג'ו 308 בליסינג תפעולי?

תודה רבה

נועה

פורסם
אנחנו גרים כיום בתל אביב ומתכוונים לעבור לכפר סבא בשנתיים הקרובות (מעניין למה... :-))

לפי המשפט הזה יש כאן גם שיקול כלכלי, ואם והנסועה השנתית שלכם לא גבוהה באופן קיצוני (מתחת ל 30 אלף ק"מ) עדיף לבקש תוספת לברוטו ולהיגמל מהליסינג.

תתפלאו בכמה הנטו שלכם יגדל פתאום ואולי אפילו תוכלו להישאר בת"א. ואני לא מדבר על על הטווח היותר ארוך: פנסיה יותר גדולה, פיצויי פיטורים יותר גדולים, קרן השתלמות (במידה ויש) - כולם יגדלו בהתאם לתוספת לברוטו.

פורסם

תודה רבה

אבל לא ביקשתי ייעוץ כלכלי

ביקשתי ייעוץ לגבי איזה רכב כדאי לקחת

אשמח לקבל תגובות בנושא כי אני צריכה להחזיר תשובה ביומיים הקרובים :?:

פורסם

אם אין הבדל בתשלום עבור כל הרכבים שברשימה, הייתי בוחר ב יונדאי סטיישן.

עכשיו זה לא כזה משמעותי, אבל אם וכאשר יהיו עגלות,תיקים ועוד, הרכב הזה יהיה הכי נוח.

בקשר ל 308 או רכבים נוספים, את צריכה לשאול במקום העבודה שלך את קצין הרכב, מה האופציות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...