Jump to content

noagil10

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי noagil10

  1. הבדיקה שאתה מציע לדעתי לא רלוונטית ואני אסביר למה. עד לפני שבועיים היה לי רכב יונדאי i30cw מהדגם הקודם - ללא מערכת מולטימדיה לא היו לי בעיות קליטה בכלל ברדיו והכל היה תקין ושמעו אחלה. לפני כשבועיים קיבלתי את הדגם החדש עם מערכת המולטימדיה ואז התחילו הבעיות. כלומר אין מה לבדוק אם יש בעיה בקליטה באזורים בהם נסעתי כי כבר הייתי בהם עם רכב אחר ולא היתה בעיה וגם בעלי שיש לו סוזוקי נוסע באותם אזורים וגם לא אין בעיות. אז בטוח יש בעיה. אתה מציע לבדוק את תקינות החיבור בין המקלט לתשתית של האנטנה?
  2. לי יש את אותה הבעיה, אני מאזור השרון, ובכל אזור יש לי בעיית קליטה בתחנה אחרת לרוב זה גם גלגל"צ הטכנאי של גיל קאר נתן לי את אותה תשובה שיש בעיה של תדרים ואין מה לעשות הליסינג לוקחים את הרכב ביום שני למרכז של יונדאי לבדוק את העניין השאלה אם יש טעם להתאמץ ולבקש מערכת מקורית או שבכלל להחליף אוטו ונראה לי גם הזוי שבן אדם קונה אוטו ב-130 אלפי ש"ח ולא אומרים לו שיש לו בעיית קליטה לא ייתכן שאני נוסעת בנתיבי איילון ואי אפשר לשמוע גלגל"צ - הזוי!!!!
  3. תודה רבה אבל לא ביקשתי ייעוץ כלכלי ביקשתי ייעוץ לגבי איזה רכב כדאי לקחת אשמח לקבל תגובות בנושא כי אני צריכה להחזיר תשובה ביומיים הקרובים
  4. שלום לכולם, בעבודה שלי אני יכולה לבחור ברכב עד גובה של 120 אלפי ש"ח אנחנו כרגע זוג בני 30 וכנראה תהיה תוספת למשפחה בשנתיים הקרובות לכן חשוב שהרכב יתאים לצרכים שלנו היום ובעתיד אנחנו גרים כיום בתל אביב ומתכוונים לעבור לכפר סבא בשנתיים הקרובות (מעניין למה... ) אנחנו מתלבטים בין הרכבים הבאים: 1. i30 2. i30 CW 3. מזדה Active 4. שברולט קרוז 1.6 LS (הכי בסיסי) נשמח לקבל רשמים לגבי כל הרכבים לגבי מרווח, נוחות, תא מטען (במיוחד כשיש תינוק במשפחה) ועוד... במידה ולדעתכם רכבים נוספים שיתאימו נשמח לשמוע עליהם האם מישהו יודע אם יש פג'ו 308 בליסינג תפעולי? תודה רבה נועה
×
×
  • תוכן חדש...