Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר הוזמן בתאריך 20 לחודש מאי ועדיין לא הגיע. המוכר מוכן לשלוח חדש, אבל האם לפתוח דיספוט בכל זאת? אם כן מה אני טוען במצב כזה? אני רק רוצה לבטח את עצמי במקרה וזה נוכל שכל פעם טוען ששלח בזמן שהוא לא וככה מושך זמן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה המוצר?

מי המוכר? כמה קרדיט יש לו? ממתי?

איך נשלח המוצר (רגיל-רשום)?

אם המוצר נשלח בדואר רגיל והמוכר עם קרדיט גבוה אז פחות או יותר זו בעיה שלך כי כפי הנראה זו בעיה של הדואר.

אני לא הייתי פותח דיספיוט

אם המוכר חדש אם עם קרדיט נמוך - כן הייתי פותח

אם המוצר נשלח בדואר רשום, פנה לדואר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המוצר הוא מגן מסך לטלפון (יצא 7 דולר כולל משלוח), נשלח עם USPS בדואר רגיל.

Positive Feedback: 99.4% Feedback score: 14534

בפידבקים השליליים אנשים מדווחים שלא קיבלו את המוצרים או שקיבלו מוצר שונה (צבע גודל וכ"ו) ממה שהזמינו, ומתוך 87 פידבקים שליליים ב-12 חודשים האחרונים, 24 מהם מדווחים בחודש האחרון.

in the face

with a chair

פורסם

תפתח דיספיט

וכשיגיע המגן, תסגור אותו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הוא לא נסגר אוטומטית לאחר X ימים? זכרו לי שפייפאל נותנים 20 יום לשבור ראש מול המוכר לבד ואחרי זה הם מתערבים וקובעים מה יהיה ואז גם סוגרים את התלונה.

בכל אופן, מה אני אמור לטעון בתלונה כזאת? הרי המוכר יוצא בנתיים בסדר בזה ששולח לי עוד מוצר ללא עלות נוספת.

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לפתוח דיספיוט עד 45 מהיום שנגמרה המכירה.

המוכר הציע לך לשלוח אחד נוסף, חכה עוד 10-15 יום, במידה ולא תקבל אותו , תפתח את הדיספיוט ותקבל את הכסף חזרה.

under construction..

פורסם

אם אני מחכה אני עובר את ה-45 יום מיום המכירה, המוצר הוזמן ב-20 לחודש מאי והיום 1 ליולי שזה אומר 41 ימים עברו מיום המכירה.

את המוצר הנוסף הוא ישלח ב-4 ליולי (כי סוף שבוע הם לא עובדים), זה כבר אומר 44 ימים ואז זה בעצם היום האחרון ואין הבדל אם אני אפתח היום לצורך העניין את התלונה או ביום שני, ככה או ככה המוצר לא יהיה אצלי ביד.

in the face

with a chair

פורסם

פתח קייס וציין בהערה שכאשר יגיע המוצר, תסגור את הקייס.

בכל מקרה תודיע למוכר שאתה פותח קייס, ותן לו יומיים שלושה לתגובה.

עשיתי זאת בעבר, וכשהמוצר הגיע ביטלתי את הקייס. אגב המוכר כתב לי שעוד לא קרה לו שהחזיר לקונה את הכסף ואח"כ הקונה רצה לשלם שוב . טוב, זה כסף ששייך למוכר, לא?

בהצלחה

יהודה

פורסם

בגלל שמדובר ב-7 דולרים בלבד, הייתי מבקש את הכסף חזרה ודוחה בנימוס את ההצעה לשלוח מוצר חדש.

אני מבין את הדאגה שלך, אבל מיותר לבזבז אנרגיות מיותרות על מוצרים קטנים ושכיחים (אני בטוח שיש לא מעט אופציות למגני מסך אצל מוכרים אחרים).

פורסם
אם אני מחכה אני עובר את ה-45 יום מיום המכירה, המוצר הוזמן ב-20 לחודש מאי והיום 1 ליולי שזה אומר 41 ימים עברו מיום המכירה.

את המוצר הנוסף הוא ישלח ב-4 ליולי (כי סוף שבוע הם לא עובדים), זה כבר אומר 44 ימים ואז זה בעצם היום האחרון ואין הבדל אם אני אפתח היום לצורך העניין את התלונה או ביום שני, ככה או ככה המוצר לא יהיה אצלי ביד.

סליחה, לא ראיתי שכתבת ה20 למאי.

במקרה זה, פתח דיספיוט שלא קיבלת את המוצר ותבקש זיכוי מלא.

under construction..

• תוכן חדש...