Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אימפלה 2000 3.4L לפני כחודשיים, וצריכת הדלק שלה מההתחלה הייתה מאוד מוגזמת.

בהתחלה היא עשתה 1:6 ואחרי חודש שמתי 2 תוספי דלק (K44 ועוד אחד אחר) וכעת היא עושה בערך 1:7.

וכשאני אומר 1:6-7 הכוונה לנסיעה משולבת כאשר רובה בעצם בינעירוני (לעבודה).

אני מתגורר במושב, לא בעיר, וכל נסיעה היא בעצם בינעירונית בחלק ניכר מהנסיעה.

אני כמובן לא לוחץ גז-ברקס אלא נותן לרכב לשוט על הכביש, חלק ניכר מהנסיעה כמעט ולא מאיץ אלא נותן לאותו לשוט וזה מעולה.

מודה שהיה צריך להתרגל אליו בשיטת לשוט על הכביש.

עם זאת, הוא עדיין נוסע 1:7 גג שזה יוצא בערך שקל לליטר.

אני יודע שאמריקאית כן 'שותה' דלק, אבל לא בבינעירוני, לא כך.

אפילו אם הרכב יצרוך 1:9 בנסיעות הנוכחיות שלי אני אהיה מרוצה. אני לא מחפש 1:11 או כאלה. לא חשבתי על הכיוון הזה אפילו, אבל 1:9 משולב נשמע לי הגיוני כאשר 75% מהנסיעה זה בינעירוני נטו.

אולי מישהו יודע מה הסיבה לצריכת דלק מוגזמת?

עשו לרכב אוברול לפני 10K, והמנוע באמת עובד מצוין. כנ"ל הגיר.

ראיתי שהחליפו פלאגים ופילטר אוויר, אבל אין לי מושג לגבי אחרים (פילטר דלק/גיר וכו').

ניקיתי גם את המצערת עם 3 ספריי קרבורטורים (אמריקן איגל 650ML) שכנראה לא ניקו בכלל הסעפת באוברול.

אני כן אנקה את הסעפת כולה בחומצה, אבל אני מניח שלא בגלל הלכלוך בסעפת הרכב זולל דלק בצורה כזו.

בנסיעה עירונית אין בעיה 1:7, אבל עם בינעירונית זה קצת מתחיל לחרפן ולרוקן את הכיס :-(

אשמח לקבל המלצות לגבי הבעיה. זה מאוד מוזר :|

תודה מראש.

פורסם
זה באמת מוזר,צריכים לבדוק את זה, 1:9 היא כן צריכה לצרוך היות ומדובר על 3.4

יש לך המלצה איך לבדוק? מה לבדוק קודם? המנוע עובד מצוין וגם הגיר, אז אני לא חושב שזה חיישן אוויר או דברים בסגנון למרות שאי אפשר לדעת.

מצתים (הכבלים) גם יכולים לגרום לזה?

ולגבי הליטר-דלק, טעיתי כן, כל ק"מ יוצא שאני משלם שקל.

50 ק"מ לעבודה הלוך חזור = 50 שקל... :|

פורסם
אני חושב שזה מה שאתה צריך לצפות אליו בדיוק. הקאווליר 2200 אצלי (הגרסא הישנה לא אקוטק) עושה אותו דבר.

אתה יכול לנסות לעשות אינפוזיה למנוע אבל יש מצב שזה יכול להרוס מנוע ישן אז תברר קודם.

בכל אופן איפה מצאתי ליטר בשקל ???????? :shock: :shock: :shock: :shock:

קוואליר עושה 1/7 בבינעירוני רוב הזמן?? מאיפה הבאת את זה?

1/7 זה בהחלט יותר מידי בשביל האימפלה, שלי עושה 1/6.5-7 בעיר ו 1/12 בחוץ ואני מכיר כאלה שעושים בעיר 1/7.5 בלי בעיה.

לדעתי כדאי לך לעשות איפוס מחשב או ריקון קבלים, אולי זה ישנה משהו בניהול וישפר את הצריכה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הקאוולייר של אשתי שנת 1996 משומשת מאד 230000 ק"מ עם גיר 3 הילווכים עבר בחב' השכרה לא יורדת מ-1:9 ובד"כ עושה 1:11 אז לא כ"כ ברור לי על מה אתה מדבר...

לשניכם - אולי כדאי שתורידו קצת את הרגל מהגז - זה עושה נפלאות.

ולגבי האימפלה: 1:6-7 זו צריכה סבירה לתנועה עירונית - בתנועה בין עירונית עם מנוע במצב סביר צריך לעשות 1:9-10

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מפנה אותך בהמון המון אהבה ופירגון לאסי וסרגיי ממוסך GMI בת"א הבחורים פנומנים באמריקאיות ספר להם הכל ותן להם לבדוק.

• תוכן חדש...