Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

החל מיום שישי ה-1.7.11 נכנסת רפורמה חדשה המשנה את פני הדברים בתחבורה הציבורית באיזור גוש דן והמרכז באופן מוחלט וקטסטרופלי.

אני באופן אישי נפגע מאוד מהצעד שאין לי איך להגיע לעבודה! מקום עבודתי הינו בקרית הממשלה (מול עזריאלי) ואין לי אפילו קו אוטובוס אחד לרפואה שמגיע לאיזור.

אבסורד שמקום העבודה ממוקם כ-3 קילומטרים מביתי ואני צריך עכשיו ללכת ברגל עד לרחוב המרכזי שחותך את הרחוב שאני מתגורר בו (כרבע שעה הליכה בבוקר בחום אימים, ומה יהיה בחורף?) משם לקחת אוטובוס עד לסמינר הקיבוצים, ומשם לקחת עוד אוטובוס ישיר עד למקום עבודתי.

שר התחבורה כץ היקר, כשאתה יושב בוולבו שלך על התחת השמן והמרופד שלך, כולך עם חיוך מדושן עונג, שותה את קפה הבוקר שלך בזמן שהנהג האישי שלך מסיע אותך ממקום למקום, אני צריך לטרטר את עצמי שעה בבוקר, מיוזע ומתוסכל, בשביל להגיע למקום עבודתי שעד עכשיו (לפני הרפורמה) - הייתי יורד מתחת לביתי, לוקח קו אוטובוס אחד (כשהיו לי 3 אופציות שונות) ותוך פחות מ-10 דקות הייתי מגיע למקום עבודתי.

ואני שואל: מה עם כל הסטודנטים, הקשישים, הנערים והאוכלוסיות שלא רגילה להגיע לעבודה ברכבים ופתאום משנים להם סדרי עולם ומקשים עליהם את חיי היומיום שבין כה קשים להם?!

אגב, המטרה של הרפורמה המקוללת הזו היא לדלל בקווי האוטובוס שעוברים בתוך רחובות העיר הפנימיים וביטול קווים המחברים שכונות ללב העיר אל מוקדים חשובים ביותר כמו: עיריה, משרדי ממשלה, אוניברסיטאות וכו'.

זו הכתבה העדכנית והאחרונה בנושא:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000657898

נ.ב - המדינה שלנו יורדת לטימיון. אני כבר מפחד לחשוב מה יהיה כאן, לא בעוד 20 שנה אלא בעוד שנתיים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאף אחד לא באמת אכפת מהאזרח הקטן, מה חדש? :x

הייתי ממליץ לך לשקול בחום לעבור לאופניים, איתם תוכל לכסות 3 ק"מ בזריזות מכל אוטובוס.

פורסם

יש לי דווקא אחלה אופניים ובהחלט שקלתי זאת (ואני ממש לא עצלן).

תאמין לי שבחום יולי-אוגוסט-ספטמבר, גם לנסוע קילומטר אחד בשמש, יגרום לך להגיע לעבודה מזיע בתחת, דביק, מיוזע וסרוח.

עמית לעבודה הקודמת שלי, היה מגיע כך יום-יום מרחוב בזל בת"א ועד לרחוב רוטשילד, כולו מים, והמרחק לא היה רציני בכלל (2 קילומטרים בערך) ועוד הבחור עושה ספורט על בסיס יומי קבוע.

מה שכן, פתאום האופציה של להוציא רישיון על קטנוע + רכישת קטנוע, נראית לי הכי פחות גרועה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני משתמש המון בתחבורה הציבורית של גוש דן ואני חושב שזאת רפורמה טובה, עם קצת שיפורים היא תהפוך עם הזמן למעולה.

אז נכון, כבר לא תעשה את הדרך לעבודה וחזרה באוטובוס אחד אלא תחליף אוטובוס באמצע ללא תוספת תשלום. אבל יש לזה סיבה טובה. עד היום קווי האוטובוס באזור תל-אביב היו בנויים מרשת בלתי מובנת ובלתי הגיונית של קווים ארוכים ומסובכים. במקום לנסוע בדרך הקצרה ביותר האוטובוס היה נוסע בדרך הארוכה ביותר כדי לעבור בכמה שיותר שכונות. במקום לתכנן קווים חדשים כשהוקמו אזורי תעסוקה חדשים (כמו רמת החי"ל) פשוט קימבנו קווים קיימים כדי שיגיעו לאזורים החדשים. עכשיו יהיו אוטובוסים מהירים שיסעו בדרכים ראשיות יחסית ויחסכו מהנוסעים את הסיבובים בשכונות. אזורי תעסוקה ועניין שעד כה לא זכו לשירות ראוי יקבלו אותו.

אתה פשוט צריך להתרגל ולמצוא את הקווים המהירים ביותר לעבודה, זה הכל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז נכון, כבר לא תעשה את הדרך לעבודה וחזרה באוטובוס אחד אלא תחליף אוטובוס באמצע ללא תוספת תשלום.

אם הוא נוסע לעבודה אז הוא נוסע עם חודשי חופשי ועובר אוטובוסים בלי הגבלה.

המעבר בלי תוספת תשלום שמפרסמים בלי הפסקה לא משנה לרוב הנוסעים באוטובוסים.

באתר של דן עדיין אין מפה של יום שישי ואף אחד לא יודע איך הוא יגיע ליעדו ביום שישי.

את הקוים של עכשיו בטוח היה צריך להחליף,הם היו זוועה אבל אני עדיין לא יודע איך יהיו הקוים החדשים.

הרעיון של אופניים מתאים לאנשים שמזיעים בריח של פרחים.

תל אביב זאת לא עיר שטוחה ולא עיר קרה. אתה נוסע ק"מ על אופניים ומגיע רטוב ומסריח מזיעה.

עד עכשיו קטנוע היה הדרך היחידה להגיע ממקום למקום בעיר הזאת, נראה איך יהיו הקוים החדשים ואיך יהיו השעות שלהם.

אל תשכח שהם עובדים 6 ימים בשבוע ולא בלילה, יש לך עוד יום ולילות שאתה חייב תחבורה כל שהיא.

אייל

פורסם

ללא ספק בלאגן שלם צפוי לנו החל מה1.7, אצלנו בשכונה כבר נערכים לקרב בעקבות הכנסת עשרות אוטובוסים ביום לשכונה של שני רחובות וחצי שבקושי יש מקום לנסוע שם 2 רכבים בגודל ממוצע אחד מול השני כל אחד בנתיבו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שכן, פתאום האופציה של להוציא רישיון על קטנוע + רכישת קטנוע, נראית לי הכי פחות גרועה.

ממליץ בחום.

הוצאתי רישיון A1 (עם פטור תיאוריה) וקניתי אופנוע חביב.

עזוב אותך מסוכן לא מסוכן, ביטוח בשמיים (חובה ב5 אלף :( ), לא פרקטי עד לרמה של תכנון קניות בסופר לפי מה שנכנס לך לתיק גב, הזמן שאתה חוסך בפקקים זה הזמן שאתה מבלה בלקשור את האופנוע עם 2 מנעולים ועוד מנעול דיסק, אם אתה רוצה לקחת בחורה מאחורה תסחב איתך עוד קסדה כפק"ל וקידוח במוח מהמשפחה.

עזוב אותך מכל זה.

דו גלגלי זה מדהים. כל אותם הדברים הולכים לפח אחרי שאתה מתניע ומרביץ גז.

לדוגמא היום, נכון היו פקקים בז'בוטינסקי בגלל לוויה וכל זה ?

אז לא יודע לגבי כל השאר, אבל לי לקח את אותו הזמן להגיע הביתה כמו שאני מגיע תמיד 8)

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אני מתקמצן על החיים שלי ומתקמצן על הזמן...עברתי לפריפריה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה משר התחבורה ולמה הוא מושחת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם הוא נוסע לעבודה אז הוא נוסע עם חודשי חופשי ועובר אוטובוסים בלי הגבלה.

המעבר בלי תוספת תשלום שמפרסמים בלי הפסקה לא משנה לרוב הנוסעים באוטובוסים.

באתר של דן עדיין אין מפה של יום שישי ואף אחד לא יודע איך הוא יגיע ליעדו ביום שישי.

את הקוים של עכשיו בטוח היה צריך להחליף,הם היו זוועה אבל אני עדיין לא יודע איך יהיו הקוים החדשים.

למה אתה כל כך בטוח שאם הוא נוסע לעבודה באוטובוס יש לו חופשי חודשי? יש מספיק אנשים שעושים את הנסיעות האלו בלי חופשי חודשי. למשל אנשים שמעדיפים לחזור בערב ברגל, שמקפיצים אותם לעבודה מידי פעם, שלוקחים בכל זאת את הרכב פה ושם ועוד. גם אם תחשב את זה, שתי נסיעות ביום במשך חודש שלם זה פחות או יותר גבול הכדאיות של כרטיס חופשי חודשי.

באתר של דן אולי אין מפה של הקווים החדשים של יום שישי אבל באתר busline.co.il כבר חודש יש מפות של הקווים החדשים. אתמול גם התפרסו בתחנות ובאוטובוסים אלפי דיילים שחילקו מפות של הקווים החדשים והסבירו לנוסעים מה צריך לעשות. יש פרסומות בטלוויזיה שרצות כבר שבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבסורד שמקום העבודה ממוקם כ-3 קילומטרים מביתי ואני צריך עכשיו ללכת ברגל עד לרחוב המרכזי שחותך את הרחוב שאני מתגורר בו (כרבע שעה הליכה בבוקר בחום אימים, ומה יהיה בחורף?) משם לקחת אוטובוס עד לסמינר הקיבוצים, ומשם לקחת עוד אוטובוס ישיר עד למקום עבודתי.

יכול להיות שיש לך איזו טעות הקלדה?

אם מקום העבודה הוא 3 ק"מ מהבית, לא יותר פשוט ללכת ברגל?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...