Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עשיתי היום בדיקה לפיאט פונטו שנת 2002 ELX ק"מ 142000 יד 2 משהו כמו 14000 אלף שלף שקל

מי מגרש האוטו נראה טוב קצת קילופי צבע פה ושם ועוד כמה שטיות מי בחוץ ומבפנים הדבר היחדי שהפריע לי שההגה היה קשה לפני תחילת נסיעה אבל הוא אמר שיטפל בזה

קיבלתי שוק שראיתי את הדוח.

אגב אוטו ראשון שאני קונה =\..אל תגידו איזה מפגר וזה..

תוצאות הבדיקה..

wowlzm3gqzfm.jpg

תכלס כמה האוטו שווה חחח ?

אגב הוא אומר לי כזה אתה לא תימצא רכב בלי בעיות בשנתונים העלו...

פורסם

אם תמשיך לקחת מכוניות בנות 9-10 ב 14K לבדיקה, תפרד מעוד הרבה 500 ש"ח.

בלאי סביר למכונית בגילה ובנסועה שלה, וכל השאלה איך נראית המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש גם דוח מרכב

גג,נזק בגג

מצב מניני נורית כרית אוייר דולקת

צבע מרכב פגום/נזוק

תקוני מרכב,משמעות נמוכה,סימני פגיעה לפנים,הוחלפו חלקי מרכב,תקוני מרכב וצבע מעיכו,מעוף,שריטות בצבע+פגמים+נשק לפגושים.

כנראה האוטו עבר תאונה אכושרמוטה

פורסם

מה הקשר בן כמה הרכב ולתוצאות המפחידות בבדיקה פה??

מה כל מכוניות שמשנת 2005 ומטה הלך בלוק + ראש מנוע וכל הבדיקה פסולה?

שטויות במיץ

מה שכן חבל זה שאתה מחפש במגרש כי ככה באמת תמשיך לזרוק כסף על בדיקות.

ואני בכלל לא מאמין שאתה באמת רוצה עוד לקנות את הרכב, אם בא לך להשקיע יותר ממה שהוא רצה בהתחלה אז בהצלחה.

פורסם

דבר ראשון אתה לא מפגר ואף אחד מאיתנו, כל אחד חזק בתחום אחר ואנחנו למדים מטעויות, למזלך ישנו הפורום שבו אתה יכול ללמוד לפני שעשית את הטעות ובמקרה שלך נגיד שה500 שקלים היו לקח מהיר וטוב שלא המשכת בכיוון הקנייה.

שנית, אני יודע שזה לא ידבר אלייך הרבה כי אתה נהג חדש ומת כבר לרכב משלך וכולנו יודעים מה ההרגשה אבל העצה הכי גדולה שאני יכול לתת לך היא לא לעשות שום דבר בלחץ.

קח את הזמן, חכה להזדמנויות שום דבר טוב לא יוצא כשממהרים, לדעתי הטעות מס אחת היא לחפש במגרשים וכבר חפרתי על זה מספיק בפורום, חפש רכבים מידיים פרטיות ואם אתה לא מוצא אז תחסוך עוד קצת וחכה שיהיה לך מספיק למשהו טוב.

וגם אם זה שנת 2000 זה לא אומר שטופס הבדיקה צריך להיראות כמו זה בדקת, יותר מזה אני מכיר רכבים שנת 94 שנראו כאילו יצאו מהחברה ליד הפיאט הזו.

חכה להזדמנות שלך והכי חשוב תתייעץ איתנו.

מאחל לך הכי בהצלחה וסע בבטחה.

פורסם
דבר ראשון אתה לא מפגר ואף אחד מאיתנו, כל אחד חזק בתחום אחר ואנחנו למדים מטעויות, למזלך ישנו הפורום שבו אתה יכול ללמוד לפני שעשית את הטעות ובמקרה שלך נגיד שה500 שקלים היו לקח מהיר וטוב שלא המשכת בכיוון הקנייה.

שנית, אני יודע שזה לא ידבר אלייך הרבה כי אתה נהג חדש ומת כבר לרכב משלך וכולנו יודעים מה ההרגשה אבל העצה הכי גדולה שאני יכול לתת לך היא לא לעשות שום דבר בלחץ.

קח את הזמן, חכה להזדמנויות שום דבר טוב לא יוצא כשממהרים, לדעתי הטעות מס אחת היא לחפש במגרשים וכבר חפרתי על זה מספיק בפורום, חפש רכבים מידיים פרטיות ואם אתה לא מוצא אז תחסוך עוד קצת וחכה שיהיה לך מספיק למשהו טוב.

וגם אם זה שנת 2000 זה לא אומר שטופס הבדיקה צריך להיראות כמו זה בדקת, יותר מזה אני מכיר רכבים שנת 94 שנראו כאילו יצאו מהחברה ליד הפיאט הזו.

חכה להזדמנות שלך והכי חשוב תתייעץ איתנו.

מאחל לך הכי בהצלחה וסע בבטחה.

ואלה אחי באמת תודה

ויש לי עוד שאלה אם הוא אמר לי שהוא מתחייב לי לבדיקה על השלדה על הגיר ועל המנוע במקרה של טקלה הוא יחזיר לי את הכסף אבל לא החתמתי אותו על זה וכזה חזרנו מהבדיקה הוא אמר לי שהכל בסדר בבדיקה וככה זה מכונית שיש להם 10-9 שנים יש רק עד שזה חבר טוב ..אפשר לעשות משהו בנושא שיחזיר לי תכסף על הבדיקה?

פורסם

Scoob כנראה שלא ביצעת הרבה בדיקות לפני קניה בחייך.

מאיפה הסקת שהלך ראש ובלוק??? לא חבל סתם להטעות?

הבדיקה סבירה לרכב בשנתון הזה, רוב הבדיקות ניראות זהה ומלאות כסתחים.

פורסם

צודק לא ראיתי טוב כנראה כל הX קצת הטריף אותי אבל זה לא שהמצב טוב כמו שאתה אומר, ואני לא מדבר על העמודה של השלדה\מרכב.

אין שום הצדקה להגיד שרכב שנת 2002 אמור להראות ככה למרות הכסתח"ים מצטער.

2002 זה לא דינוזאור.

פורסם

חד משמעית האוטו לא טוב לא מבחינת המחיר ולא מבחינת הבלאי יחסית לגיל ולקילומטר .

ניתן למצוא רכבים הרבה הרבה יותר שמורים במחיר הזה . ממליץ לך לפחות להשקיע איזה חודש בחיפושים . אל תדאג זה ישתלם - מניסיון .

פורסם

אוטו בגיל ובמחיר הזה נותנים לחבר שמבין לבדוק עד כמה שיכול. אולי אחד עם שעון קומפרסיה.

שיעשה סיבוב,ייראה את המים בשמן והשמן במים, אם יש לחץ ממכסה שסתומים,יישכב לראות מתלים,ינדנד את הבולמים ועוד כמה דברים ויעשה נסיעת נסיון ובעיקר - אולי מומחה אחר - ייסתכל על המוכר.

לא מוציאים 500 ש"ח על אוטו כזה.

• תוכן חדש...