Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות ווקס לאוט , ואני מעדיף במוסך ולא על ידי כרגע מסיבות אישיות, אז האני רוצה מסך שישקיע ויצא עבודה טובה ומחיר זול כי הבנתי שעוקצים מלא על ווקס, מעדיף איזור ראשון והסביבה פחות או יותר.

יכול להיות שצריך גם פוליש בקטנה כי יש שריטות קטנות ולא רציניות.

האוטו בצבע כחול כהה אם זה משנה.

אשמח גם לטיפים על שימור הצבע הזה כי חם ויש הרבה שמש עכשיו ואני מפחד שיהיו התקלפויות.

פורסם

אם אתה רוצה לשמור על הצבע פשוט תשמור על האוטו נקי - קאקה של ציפורים שלא ירד במהירות ירד אחר כך ביחד עם כל הצבע :evil: , וכמובן תעשה וקס.

אם תקנה וקס נוזלי זה איזה 30 דקות עבודה לבד ולדעתי זה שווה מאשר לשלם מלא כסף סתם. אם הרכב באמת יושב בשמש כל היום כדאי לעשות וקס נוזלי כל חודש בוא נאמר ווקס רגיל כל חודשיים.

וכמובן מומלץ מאוד לכסות אותו או מיניום לקנות את הדבר הזה שאתה פורס מול השמשה הקדמית ואז שאתה חוזר לאוטו אתה לא מוצא את כל הפלסטיקים שבורים ולא מקבל כוויה מההגה ומנסה לתכנן מסלול שלא תצטרך לגעת הרבה בהגה :lol:

פורסם

פוליש ואקס במוסך פחחות עולה סביב ה 400 ש"ח בד"כ מדובר בעבודה ברמה יותר גבווה ממכוני השטיפה שכן לפחח יש כלים ושיטות שמכוני שטיפה לא משתמשים בהם, לדוגמה שלייף סבון במידת הצורך - דבר שמצד אחד יכול לטשטש פגמים ולחדש את מראה הרכב ומצד שני בידיים לא מנוסות יכול להרוס את הצבע.

 

 

אריק

מוסך חזי

פורסם

היה לי טרטל ווקס בבית אבל הוא לא עשה "ברק" מדהים לאוטו וכמעט לא היה שינוי, לקנות משהו אחר? מה מומלץ?.

ישלי חנייה בלי שמש אז אם אני שם את הווקס אני יכול להשאיר אותו גם איזה 5 -10 דקותת? כי יש כאלה שאמרו לי להשאיר הרבה זמן ויש כאלה שאמרו אחרי איזה שתי דקות להוריד.. מה לעשות?

×
×
  • תוכן חדש...