Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, צריך המלצה לסאב ומגבר במקסימום 1500 שקל מעדיף איכות על עוצמה

יש עכשיו רדיו דיסק של סוני משהו נחמד לא זוכר את הדגם (שחור עם תצוגה אדומה) והרמקולים האורגינלים של מצובישי שדי מפתיעים לטובה ,בין הרדיו טייפ שבא עם האוטו לבין הרדיו דיסק היה שינוי ענק בסאונד וה4.5 נראה לי שיש מקדימה וזוג טוויטרים צווחנים שיש מקדימה

ויש מה לעשות בקריזמה בקשר לרמקולים 6-9 ? אם מישהו מכיר את הבעייה שם ויש לו פתרון

אני אשמח לשמוע

האוטו של חבר

פורסם

סחתיין ebari, עזרת לו מאוד... :roll:

... לכל אדם הטעם שלו, אז אם אתה מבסוט, למה לא? בכיף!

לגבי סאב איכותי, ישנו את ה infinity kappa perfect בכ 1500 ש"ח.

תוכל להשיג בפחות, ואף לשים בתיבה עם תקציב זה.

אם תרצה עזרה בתיבה עבור, אני כאן.

גל

פורסם

יחסית לרמקולים של חברה הם מאוד מפתיעים מה שאם שמעתה אותם בטח שמעתה עם הרדיו המפען שמקבלים עם הקריזמה

אני לא אומר שהם כמו רמקולים ב400 שקל + אבל יחסית לרמקולים שבאים עם האוטו הם די טובים

וצריך גם מגבר

8)

בסכום כולל של 1500...

פורסם

וואלה BlackmazdaF הבחור רוצה ב1500 גם מגבר...

לשים Kappa ולדחוף אותו עם מגבר זול זה בזבוז לא נורמלי ולכן רק אם יגדיל את התקציב

בכמעט פי 2 שווה לתת הצעה כזאת...

בכול אופן - מחיר כזה לך על איזה פיוניר 305, (שאני ממש לא אוהב אבל במחירים האלה יעשה את הטריק) ועוד איזה מגבר Noname...

לדעתי, לך למתקינים, תשמע מה האוזן שלך אוהבת ותחזור אם הצעות מחיר לדברים שאהבת ונוכל לכוון אותך באם המחירים הוגנים ואם ניתן אז לתת המלצות על מקומות בהם תוכל לקבל מחירים זולים יותר.

פורסם

סליחה ebari, לא ראיתי כי הוא מחפש גם מגבר, וע"כ האינפיניטי לא בדיוק

ייכנס לתקציב.

אבל תן לו להנות מהרמקולים :) (מי שישמע איזה לי יש... :oops: )

פורסם

סאב ומגבר ב1500 שקל אאאאאאאה לנזר מונובלוק או 4 ערוצים ונישארו 500 פיוניר או להוסיף עוד 400 ורוקפורד או עוד סאב דיי חלש..

תלוי מה אתה רוצה?? SQ או SPL??

על העיסקה של PROSOUND לא הייתי נותן 20 שקל זה פשוט דבילי... :screwy:

פורסם

השאלה פה היא מה אתה מחפש מהסאב,שיהיה סאב איכותי יותר ופחות עוצמתי או דגש על העוצמה?

אם תבחר באפשרות הראשונה תוכל לקנות סאב רוקפורד 3412 rfz בסביבות ה800 ש"ח,ולחבר לו מגבר לאנזר שתי יציאות 360 וואט שעולה בסביבות ה600.

אם תבחר באפשרות השנייה תקנה שתי פיוניר 600 וואט בסביבות ה800 ש"ח בערך ותחבר להם מגבר קליפורניה בום 1000 וואט,הוא יתן לסאבים בראש.

8)
פורסם

הבחור אמר כבר שהוא מעגיף איכות על עוצמה...

מתי בפעם האחרונה ליטפת לעצמך את הכרס ואמרת: "עוד בירה מתוקה שלי"?

פורסם
מציע לך את זה אחרי שוטטות בקנייה מכירה

אני חושב שזו עסקה מושלמת שנכנסת בול לתקציב

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=41049

ביד שניה יש משהו הרבה יותר טוב מגבר מונו+סאב רוקפורד ב-1200

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=40474

לפי דעתי זה ההצעה הכי טובה שתוכל לקבל!!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה על ההמלצות

אתם יכולים לתת לי כמה חנויות (אתרים) שיש בהם את המגברים \ סאבוופרים שציינתם פה ?

נראה לי שהוא ילך על הרוקפורד והלאנזר

• תוכן חדש...