Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

ברשותי רכב מסוג פיג'ו 306 שנת 1995

בעקבות מכה בשוגג בצד הזכוכית , (חלק המסגרת השחורה) , התחילו להופיע סדקים באמצע השמשה , בכל נסיעה הסדק גדל והתפשט , עד שלבסוף עף על השמשה כדור כדורסל שהותיר מכה בצורה עגולה המפריעה לנהיגה..ומן הסתם דורשת החלפת השמשה.

בדקתי וברשותי ביטוח שמשות , אך הבעיה היא בפח הגג שחלקו הקרוב לשמשה מחליד! , בשיחה עם זגג נאמר שכנראה תיהיה בעיה להחליף את השמשה , ולכן אצטרך להוציא כסף על תיקון הפח של הגג , השאלה בכמה כסף מדובר בהערכה גסה ?!

אני מאוד מקווה שהנזק לא גדול , כי תשלום גבוה מידיי יגרום לי פשוט לוותר על הרכב שכרגע שווה במחירון 8000 ש"ח..

להלן תמונות של השמשה :

99251301.jpg

78447314.jpg

תודה רבה!

פורסם

פחחות וצביעה מחדש של הגג תעלה לך בסביבות ה-500 עד 1000 שקל, תלוי מאיפה אתה ואצל מי תבחר לעשות.

לגבי עלות השמשה אתה מוזמן לשאול את הזגג שאיתו שוחחת.

אם זה משתלם לך או לא, תעשה את השיקולים שלך.

בהצלחה! :wink:

Peugeot 206XS

פורסם

שלום רב. אתה לא צריך לצבוע את כול הגג. גש לפחח תראה לו את הבעיה. הוא צריך לתקן לך את המסגרת עם חומר פחחות וצביעה חלקית אני מאמר לא יותר מ500 ש"ח

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

היום לקחתי את הרכב לזגג , הוא אמר שחייב לתקן את זה , הפחח שהופנתי אליו יעשה את העבודה ב-350 שקל.

תודה לכולם על התגובות..

• תוכן חדש...