Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

vogivog- לא זוחלים מתחת לרכב שמורם על ידי ג'קים בשום פנים ואופן!

למה אתה מסכן את החיים שלך?!

martines- לא נוח לזחול מתחת לטינופת? ואתה חושב שאחרי שתפתח את הבורג ניקוז שמן אתה תגלה אוצרות?

בוקים זה לא כזה יקר, ב100 ש"ח אתה יוצא עם זוג בל.כ בצריפין, ואם אתה ממש מתעקש לא לקנות אתה יכול ליצור איתי קשר ואני אשאיל לך את הבוקים שלי(רק קח בחשבון שתצטרך גם ג'ק מספיק גבוה כי יש לי בוקים של 6 טון).

קובי

פורסם

רק עדכון:

ל.כ מוכרים זוג בוקים של 3טון ב90ש"ח לפני מע"מ

4טון ב150ש"ח לפני מע"מ

7טון 390ש"ח לפני מע"מ

יש גם משלוח ב40ש"מ לפני מע"מ

פורסם

באמת? יותר טוב

אין לי כח ליסוע עד לצריפין בשביל זה.

אני לא מכיר את האיזור, תוכל לתת לי שם לחנות? והאם אפשר לסמוך על הבוקים האלה ביצחק שדה? זה לא איזה סוג ב'?

המון תודה!

פורסם

בנוסף לספר זה אני מציע לך לקחת עוד ספר אשר יוצר על ידי היצרן או על ידי

בן אדם כל שהו שמפרט ומסביר מתי הכי טוב להחליף שמנים להחליף צמיגים איזה צמיגים עדיף למה כל כמה זמן יש

לבצע את הפעולה .

כי שמן פעם בשנה זה גם לא טוב אבל לא צריך להחליפו גם כל שבוע(סתם דוגמא).

בכללי כן אתה יכול אבל אתה צריך כלים בסיסיים ומקום רחב ופנוי בו אף אחד לא יתלונן עליך לא ישב על הראש ולא יציק.

זה גם תלוי אם הבן אדם טוב בידיים ובשכל מספיק כדי לעשות משהו באוטו לבד כי יש כאלה שמנסים הלחליף גופיה ברכב

והורסים את כל הכיסא (סתם דוגמא מופרזת).

בהצלחה רבה לעבור טסט !! DDD:

• תוכן חדש...