Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לנהוג יחף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שטויות אתם רושמים בשרשור הזה :o

הכל עניין של הרגל,למשל-האחד מרגיש נוח היותו נוהג יחף, יבלום בלימת חירום בצורה תקינה.

ואם הוא לא רגיל לנהוג יחף הוא יתקשה.

אישית ממליץ על נעליים מאותה סיבה שאני רגיל לנהוג אם נעליים(אדידס :D)

ומאותה סיבה אני גם יכל להבין את ה"יחפים"

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי אפשר לבלום בלימת חירום חזקה יחפים - נקודה.

אם רוצים רגש - יש לקנות נעלי נהיגה מסוג כזה או אחר, מקסימום רגש ועדיין נשארים בטיחותיים.

כל פיתרון אחר שאתם "מוכרים" לעצמכם הוא לא בטיחותי, במקרה של תאונה או בלימה חזקה אפשר בקלות גם לשבור את האצבעות ברגל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה שאמר שהוא עבר טסט ללא בעיה עם כפכפים, את הבוחן לא מעניין אם תגיע אם כפכפים או קרוקס או סנדלים תנכיות.

הוא בודק את הרכב, לא אותך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כמה שטויות אתם רושמים בשרשור הזה :o

היחיד שכתב שטויות זה אתה (טוב לא היחיד...).

נהיגה זה לא עניין של דעה. יש לחזור על מה שכתבו קונדסון ורומן ולהפנים מה נכון ובטיחותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרוקס נכנס בהגדרת כפכף או סנדל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכנס בהגדרת טעם רע :lol:

אם הוא נרכס באופן שמקבע אותו כמו סנדל - סנדל. אם לא - לא. די פשוט. מכיוון שהרצועה שלו לא נראית מתכווננת - כנראה שיותר כפכף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חוקי מאוד אני את הטסט שלי עשיתי יחף אחרי ששאלתי את הטסטר האם זה מותר וחוקי והוא ענה בחיוב!

אתה מדבר על טסט לרשיון כן?

ופתחתי את השרשור כי אני באמת נהנה לנהוג יחף, מרגישים יותר טוב את הקלאץ' והגז.

יש איזושהי סיבה הגיונית למה אי אפשר לבצע בלימת חירום יחף? אותו הדבר בדיוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הבעיה העיקרית זה כשיש חלילה פנצ'ר קשה

לקפוץ על המפתח יחף...:-D

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם

מבחינת רגישות - אין ספק שיחף זה הכי מדויק. כל הפרדה שתשים בין הרגל לדוושה תכהה את התחושה ותוריד מהדיוק (פלטפורמה למשל זה בדיוק בקצה השני של הסקאלה).

מבחינת בטיחות - סנדל/נעל. גם בגלל הבעיטה בדוושת הברקס בזמן בלימת חירום, שאין ספק שדבר מה מחוזקה יפגם בעודך יחף (גם ללא קוץ), וגם בגלל כל קוץ שיכול לנוח על השטיח תחת הרגל ופתאום ינעץ בך בזמן נהיגה.

מכיוון שאין חוק מסודר הבחירה בידי הנהג.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
הבעיה העיקרית זה כשיש חלילה פנצ'ר קשה

לקפוץ על המפתח יחף...:-D

מזמן לא צחקתי ככה :lol:

לגבי החולופובים למיניהם, תקחו כפכפים בנפרד ותשימו כשאתם יוצאים לחוף, מה הבעיה?

מספיק שנהגתי פעם אחת עם כפכפים ועוד באוטומט !! כדי להבין עד כמה אתה לא מבין מה קורה לך בין הרגליים ( בדוושות :lol: )

פעם אחת נתקעה לי הרגל בין הגז לברקס ופעם אחרת החליקה הרגל.

נעליים ותו לא!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
מזמן לא צחקתי ככה :lol:

לגבי החולופובים למיניהם, תקחו כפכפים בנפרד ותשימו כשאתם יוצאים לחוף, מה הבעיה?

מספיק שנהגתי פעם אחת עם כפכפים ועוד באוטומט !! כדי להבין עד כמה אתה לא מבין מה קורה לך בין הרגליים ( בדוושות :lol: )

פעם אחת נתקעה לי הרגל בין הגז לברקס ופעם אחרת החליקה הרגל.

נעליים ותו לא!

החולופובים למיניהם=חזק :lol:

אתה לא מבין שבחוף כמה שלא תשטוף רגליים תמיד ישאר חול. הוא גם יכנס לך לנעליים. אחר כך יהיה לך חול בנעליים.:shock::roll::cry::|:oops::wink::lol:

פורסם
היחיד שכתב שטויות זה אתה (טוב לא היחיד...).

נהיגה זה לא עניין של דעה. יש לחזור על מה שכתבו קונדסון ורומן ולהפנים מה נכון ובטיחותי.

יפה,נהיגה זה עניין של מיומנות,אז בבקשה תיקרא שוב את מה שכתבתי ולאחר מכן תגיב בשלילה.

פורסם

נוח לי לנהוג באוטומט יחפה

אבל כשעשיתי סיבוב על אוטו של ידיד שהוא ידני, על הקלאץ הייתי חייב נעל ועל הגז הייתי בלי נעל כדי לא להתבלבל

ניסיתי לנהוג עם נעליים ולא מצאתי את הברקס עם הנעל :| [ברכב שלו]

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
אם לדוגמא במקרה הצורך תצטרך לבלום בצורה פתאומית בחוזקה ועל הבלם יש אבן/קוץ/מסטיק/דבורה/שקר כלשהו אתה באינסטינקט תיקח את הרגל חזרה.

טוב לא חשבתי על זה...נכון. אבל מעניין לבדוק אם במקרה חירום אמיתי הקוץ ינצח את פחד המוות:evil:. אחזור אליכם עם זה.

תקנו אותי אם אני תועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...