Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סאב של אינפיניטי (REF1260W) בהספק של 300W RMS

ומגבר של הרץ (HE4), והסאב נשמע די חלש ולדעתי הוא לא מנוצל עד הסוף.

למגבר ארבעה ערוצים (מוצהר 75 וואט כל אחד, אני מניח שבפועל יותר), שניים מחוברים לקומפוננט מורל טמפו 6

ושניים מחוברים לסאב.

הסאב נמצא בתיבה אטומה.

אני לא יודע באיזה צורה הסאב מחובר- לא מבין כל כך בכל העניין הזה של גישור, 2\4 אוהם, פשוט אין לי מושג.

המגבר מכוון נותן 75% כוח (אולי המילה הנכונה היא gain) ליציאה של הסאב.

איך אני משפר את המצב? לעלות את הגיין ל-100%? להחליף לתיבה פתוחה?

תודה לכל העונים.

פורסם

אם שני ערוצים מחוברים לסאב (בגישור), זה אומר שהוא מקבל 150W - והרי הוא צריך לקבל 300W כמו שאמרת...

פורסם

טוב אז נגיד שהמגבר באמת לא מספיק חזק כדי להרים את הסאב, אז אני אפתח אותו על 100%.

זה בסדר לעשות כזה דבר? לא יחמם אותו בטירוף או משהו?

פורסם

שלא תעז לגעת בכיוונים במגבר!

יש לי סאב 500RMS ומגבר מעפן וישן של JBL שנותן לו 150RMS

והסאב מנגן מצויין.

אתה צריך מישהוא שבאמת מבין בכיוונים בשביל לכוון את הסאב בהתאם ולא סתם להעלות את העוצמה!

תגיע לאחד מהמפגשים של הפורום

יש בדרום ליד קרית גת, במרכז באיצטדיון רמת גן ובצפון בנשר אם אני לא טועה.

הכי חשוב שלא תיגע כדי שלא תהרוס לעצמך משהוא.

ותרום איפה אתה גר אולי יש מישהוא שגר קרוב אליך שיוכל לעזור לך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

חזרנו לימי המטרנה כמו שאני רואה

הסאב שלך לפי חיפושים בגוגל הוא סליל יחיד 4 אוהם

המגבר שלך בגישור לא יכול לרדת יותר נמוך ב4 אוהם גם ככה - בשביל לרדת ל2 אוהם אתה תיאלץ או לעבור למונובלוק או לעבור למגבר שתומך בגישור ב2 אוהם ואין הרבה כאלה, למען האמת הם נדירים.

150 וואט אמור להיות מספיק בשביל סאב שמסוגל לספוג 300 וואט ואם המגבר שלך מוציא יציב 75 וואט לערוץ בדרך כלל בגישור זה לא הסכימה של שני הערוצים אלא קצת יותר מזה - אני לא אתפלא אם המגבר בגישור יוציא בסביבות ה200 וואט וזה צריך להיות בהחלט מספיק לסאב קליל כמו הרפרנס.

ההנחה שלי היא שהסאב הזה פשוט לא מספיק חזק למה שאתה מצפה ממנו - גם ככה זה סאב חלשלוש והוא מתחיל לחרחר ולעוות מאוד מוקדם - ברוב המערכות שיצא לי לשמוע את סדרת הרפרנס של אינפיניטי (סאב וופרים) הם היו מאוד לא מרשימים - בלשון המעטה.

תבדוק בערוץ של הסאב במגבר שאתה על LPF בתור התחלה ותנסה לחסום אותו בתדר 80 הרץ ותנסה לרדת לאזור ה50 ותראה מה קורה.

עכשיו - אם אתה לא יודע איך הסאב מחובר ומה ההגדרות בHU שלך (רדיו דיסק) ואם יש לך בכלל יציאה נפרדת לסאב או לא - קשה מאוד לנסות להבין אם יש משהו בHU שלך שיוצר הנחתה על הסאב או לא מגביר אותו נכון או לא מוציא אליו אות נכונה.

הייתי מאמץ את העצה שקיבלת לגשת למתקין מומלץ ע"י חברי הפורום לכוון המערכת או להגיע לאחד המפגשים בכדי שיהיה אפשר לנסות להבין ביחד איתך מה הביעה ואם בכלל יש בעיה שלא מצריכה ממך להחליף רכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...