Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגיב הכי דפוק בYNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ידעתי שלתפוז יש פורומים.

בכל מקרה קארספורום שולטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

אופורטוניסט

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לפעמים דווקא מדלג ישר לטוקבקים.

יש מקרים בהם טוקבקים דווקא מוסיפים מידע רלוונטי, ברוב המקרים זה בכתבות טכנולוגיות על תוכנות וכדומה. בטוקבקים יכולים לתת לינקים מעניינים או שמות של תוכנות אחרות שלא הוזכרו בכתבה.

יצא לי לא פעם כשקראתי על תוכנה מסויימת ודרך טוקבק הגעתי לאחת הרבה יותר טובה. כמובן שגם שם הרבה זה שיט.

טוקבקים בנושאים אחרים זה ברוב המקרים מיץ של זבל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוקבקים בנושאים אחרים זה ברוב המקרים מיץ של זבל.

בדיוק, וזה מה שאני מחפש בYNET. בשביל לקרוא יש דה מארקר, ביזנסוויק וכו'. בYNET אני רוצה לראות את החברה הישראלית הברוטאלית, זו שאפילו לא תעבור אודישן לריאליטי. YNET DELIVERS

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת, אני בכלל לא קורא את התת רמה של טוקבקים ב YNET, פשוט אין לי זמן לזה, היס-מקס שלי מפוצץ בפרקים של ג'רי ספרינגר שעוד לא ראיתי... :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה עם "יעל, רמת גן" ו"הונדה ליסינג"?

מהם חסרות שטויות?

אחד הדברים הכי מעצבנים זה אלו שבזמן האחרון כותבים "הבן חורין הזה" כשמתייחסים לברק אובמה.

מישהו יכול להסביר לי את זה?

כי אם זה מה שאני חושב שזה, אז זו הגזענות הכי מגעילה שראיתי כבר הרבה זמן (חוץ משרשור מסוים שננעל לפני יומיים)

פורסם

יוסי, יש אנשים באזורי זמן אחרים שרק עכשיו זו שעת ארוחת הערב שלהם.

יש לי פה ערימה של שיפודים שטרחתי על הכנתם ועכשיו אין לי מה לעשות איתם. נבלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הטוקבקים זה הדבר הכי מעניין בכתבה.

אבל הטוקבקיסטים הכי דפוקים נמצאים במדורי הרכב.

כל כתבה על צרפתיות זה הרכב לא אמין, המנוע יתפגר והגיר יתפוצץ.(לא משנה שמוסבר שזה פיתוח גרמני ויפני)

ויש עוד הרבה שטויות כאלה, בהחלט מומלץ לקרוא שם

פורסם

טוקבקים ב YENT הרבה יותר מעניינים מהכתבות עצמן. לפעמים אפשר להיקרע מצחוק, ולפעמים זה ממש עצוב. זה פצצה לפנים על האנשים שמסביבנו. הנה דוגמא, תגובה 7, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4082369,00.html

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתם אומרים שזה רדוד, מגעיל, תת רמה, אבל בכל זאת יש פה אנשים שאשכרה מכירים שם טוקבקיסטים וכבר יודעים את סוג ההודעות שלכם, אם כל כך מציק לכם אז אל תקראו ואל תיכנסו!:-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הנה דוגמא, תגובה 7, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

not-sure-if-troll-or-just-really-stupid.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...