Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 17 בעוד חודש יש לי טסט.

אני גר במושב בצפון שתחבורה ציבורית אין שם כל כך ואני מוגבל לגמרי מבחינת הגעה ממקום למקום.

האם כדאי לי לקנות אוטו חדש, או לשכור אוטו לשנה משום שעוד שנה אני מתגייס ואין טעם שהאוטו ישכב 3 שנים בבית.

אשמח להצעות, התקציב לא גבוה בסביבות 10K.

פורסם

לדעתי - קודם כל תוציא רשיון. אני מקווה שזה יהיה בטסט ראשון (בהצלחה), אך קח בחשבון גם עיכובים.

דבר שני - קח בחשבון שצריך תקופה של מלווה לנסיעות לאחר הוצאת הרשיון.

דבר שלישי - בדוק את נושא הביטוח. לנהג צעיר/חדש העלויות הן יקרות.

נושא שכירות - לא יהיה כדאי לטעמי, כמו גם לקנות רכב למספר חודשים (ואח"כ למכור או להעמיד אותו).

אני הייתי מחפש לי עד הגיוס, כל עבודה שהיא ע"מ לחסוך כסף ולהגדיל את תקציבי. כ"כ - הייתי בשלב ראשון נוהג ברכב של ההורים.

אני יודע שלא סייעתי לך בבחירת רכב, אלא יותר באיך שאני מבין את המצב.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפי מה שהבנתי אין אפשרות להשכיר רכב למי שאין לו וותק של שנתיים על הכביש. וגם אם כן זה ב"בחברות קטנות" שאם אתה חס וחלילה עושה תאונה או פוגע ברכב אתה נכנס לבעיה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם
לדעתי - קודם כל תוציא רשיון. אני מקווה שזה יהיה בטסט ראשון (בהצלחה), אך קח בחשבון גם עיכובים.

דבר שני - קח בחשבון שצריך תקופה של מלווה לנסיעות לאחר הוצאת הרשיון.

דבר שלישי - בדוק את נושא הביטוח. לנהג צעיר/חדש העלויות הן יקרות.

נושא שכירות - לא יהיה כדאי לטעמי, כמו גם לקנות רכב למספר חודשים (ואח"כ למכור או להעמיד אותו).

אני הייתי מחפש לי עד הגיוס, כל עבודה שהיא ע"מ לחסוך כסף ולהגדיל את תקציבי. כ"כ - הייתי בשלב ראשון נוהג ברכב של ההורים.

אני יודע שלא סייעתי לך בבחירת רכב, אלא יותר באיך שאני מבין את המצב.

הבעיה שרוב הפעמים, בשעות שאני זקוק לרכב הם בעבודה, לכן חשבתי על אוטו ב10K בערך כמו יונדאי אקסנט שנת 2000 או לנטיס למשל

פורסם
לפי מה שהבנתי אין אפשרות להשכיר רכב למי שאין לו וותק של שנתיים על הכביש. וגם אם כן זה ב"בחברות קטנות" שאם אתה חס וחלילה עושה תאונה או פוגע ברכב אתה נכנס לבעיה.

אז השכרה ירדה מהפרק? אתה בטוח ב100% במה שאתה אומר?

פורסם
:D תשכיר מקעקוש בג'וליס רק קח בחשבון שאם יקרה משהו לאוטו לא יהיה נעים בלשון המעטה

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...