Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה: מה זאת הסדנה הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שכונה לגמרי.

quote]

כנראה שלא ביקרת אצל אורטופדים מנתחים... ושלא תבקר.

אני לצערי פעמיים נאלצתי לעבור ניתוח בעקבות שברים, והרופאים

באים לך עם ארגז כלים של מכונאים, עם צבתות, מברגים, רטצ'טים

וכד', שלא מביישים שום מוסך.

תאכל'ס, הם מכונאי אדם.

פורסם

מרק, אתה בזמנו פתחת שרשור שהתעסק בהארכות גפיים או משהו, לא ? ציפיתי שתזהה מייד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הרופא הזה הוא אחד מהמובילים בארץ בכל מה שקשור להארכת גפיים.

האם הוא יכול לסייע בהארכת איבר המין ? זה קצת יותר מעניין, ברמת העיקרון אם ישאלו אותי מה עדיף, רגל קצרה רגל ארוכה וזין גדול או ש2 רגליים באורך מלא וזין קטן אני אבחר באופציה הראשונה. ככה אם בחורה צוחקת עלייך אתה אומר לה "צולע צולע" בואי אליי לדירה ותצאי צולעת :)

haters will hate

פורסם

ומה מביא אדם נורמלי לבקר במקומות כאלה?

אורתופד הוא כמו פחח. הוא חותך, מבריג, מחליף חלקי מרכב ומיישר שלדות. לא סתם לא תמצא אורתופדים צנומים וחלשים.

ד"א, לא המתקן נקרא איליזרוב אלא האיש שהמציא אותו. השיטה עובדת על העיקרון שעצם בונה את עצמה לאיחוי שברים אז שוברים את העצם ודואגים להרחיק את שני קצותיה כל פעם קצת כך שהעצם ממשיכה להיבנות כדי לסגור את המרווח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זוועה, מרגיש כמו להיות בסרט המנסרים מטקסס!

למה לעזעזל יש לו חלודה בתוך הארגז מתכת?!

אלה חלקים משומשים.

הוא בא לפציינט ואומר - "שמע, יש לי פה ברגים חדשים שעולים אלפייה, אבל מפירוק יוצא לך חצי מחיר" :)

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
האם הוא יכול לסייע בהארכת איבר המין ? זה קצת יותר מעניין, ברמת העיקרון אם ישאלו אותי מה עדיף, רגל קצרה רגל ארוכה וזין גדול או ש2 רגליים באורך מלא וזין קטן אני אבחר באופציה הראשונה. ככה אם בחורה צוחקת עלייך אתה אומר לה "צולע צולע" בואי אליי לדירה ותצאי צולעת :)

בעייתי קצת. בפין, כידוע אין עצמות. תצטרך להיוועץ באורולוג. דבר עם מרק, אולי הוא יוכל להמליץ לך על מישהו טוב.

אגב, למרות שהפין הוא ייצור חסר חוליות, זה עדיין לא אומר שאי אפשר לשבור אותו. מה שגורם לו לגדול ולהתכווץ הם כלי דם שנמצאים בתוכו, שמתמלאים ומתרוקנים וכך משפיעים על גודלו. אם בזמן זקפה מופעל על הפין לחץ גבוה מידי בכיוון שאינו טבעי לו, אותם כלי דם פנימיים עלולים להיפרץ. לשמחתי ומזלי, אני לא כותב את זה מניסיון.

איך שלא יהיה, זה לא נשמע דבר סימפטי במיוחד :mm_eek:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רק לי נהייתה מועקה רק מלהסתכל על התמונות?:oops:

ממרתפי האינקוויזיציה

אם כבר העלית את זה:

לפני כמה שנים ביקרתי בדרום ספרד. בעיר שנקראת רונדה מצאתי מוזיאון להיסטוריה של ספרד, שבאורח צפוי למדי, כל קומת המרתף שלו הוקדשה לאינקוויזיציה. שים לב לתמונות:

DSC04366.JPG

DSC04382.JPG

DSC04383.JPG

DSC04384.JPG

DSC04385.JPG

אם מזדמן לכם להיות באיזור, מומלץ להגיע לרונדה גם בלי קשר למוזיאון הזה. העיר הזאת בנויה על הר והכביש שמוביל אליה פשוט מטריף, וזה מבלי לדבר עוד על הנופים שרואים שם.

מוי כיף! :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רונדה באמת יפהפיה. כשהייתי שם בדיוק התחיל ערפל כבד וכל הדרך למטה ניהלתי מירוץ מולו מי ישיג. למזלי הצלחתי להגיע למטה לפניו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...