Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה: מה זאת הסדנה הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאריכי גפיים?

בינגו!

התמונות הללו צולמו במרפאה אורטופדית המתמחה בהארכת גפיים. כאשר אדם נולד עם גפיים שאינן זהות באורכן, הוא עובר ניתוח שבמהלכו הרופא מנסר את העצם שיש להאריכה, ומשתיל בשני חלקיה חישורים אשר מקובעים באמצעות המתקן הזה (נקרא איליזרוב). המתקן שומר על מרווח מסוים בין שני החלקים ותוך תקופה שבין חצי שנה לשנה, העצם המנוסרת בונה את עצמה וממלאת את המרווח שנשמר ע"י המתקן, כאשר אחת לתקופה, יש לסובב את הברגים המכויילים כדי לשלוט במרווח.

אגב, ארגז הכלים שמופיע בהודעה הראשונה משמש את הרופא בזמן ניתוחים! :shock3:

אני מאחל לכולכם שתזכו להכיר את הדבר הזה אך ורק דרך הפורום.

לקריאה נוספת

ולו רק הייתם יודעים כמה זמן לקח לי לכתוב את ההודעה הזאת, בגלל שהמחשב המעפן הזה החליט להשתגע לי באמצע :evil:

IMG_2380.jpg

IMG_2381.jpg

IMG_2382.jpg

IMG_2383.jpg

IMG_2384.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אגב, ארגז הכלים שמופיע בהודעה הראשונה משמש את הרופא בזמן ניתוחים! :shock3:

נראה שכונה לגמרי.

נ.ב

מרק 10, אני מבקש ממך להפסיק להגיב בפורום או לחלופין להחליף תמונת פרופיל, אני אדם נשוי ויש לי לב חלש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נראה שכונה לגמרי.

נ.ב

מרק 10, אני מבקש ממך להפסיק להגיב בפורום או לחלופין להחליף תמונת פרופיל, אני אדם נשוי ויש לי לב חלש.

יש לי את התמונה במלואה. 5 ש"ח ללינק.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
נו לזה התכוונתי :roll:

לא יודע למה התכוונת, אבל תותב זה לא.

נראה שכונה לגמרי.

שכונה שכונה, אלא שהרופא הזה הוא אחד מהמובילים בארץ בכל מה שקשור להארכת גפיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...