Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאמא שלי יש סוזוקי סוויפט שנת 2010. אתמול שטפתי את הרכב ועשיתי ווקס. אחרי בדיקה חיצונית מסביב לרכב, וראיתי שפשוף נקודתי (שכנראה נעשה מקטנוע) שעבר את צבע היסוד והגיע עד לפח, בנוסף לשריטות עמוקות בפגוש האחורי שהגיעו עד לצבע היסוד-אשכרה "פגע וברח" :evil:. שמתי וקס מסביב כדי למנוע כניסה נוספת של מים והתפתחות חלודה.

היום אמא שלי היתה במוסך היבואן בחדרה, והמוסכניק אמר לה שאין להם שם בכלל אופציה לפחחות, הם לא מבצעים במוסך שום עבודות פחחות משום סוג. היא צריכה לפנות למוסך שמתמחה בזה כדי לקבל צבע על פי קוד הצבע ברכב. המוסכניק רצה ללכת ולרסס לה ספריי צבע על הפגיעה-ספריי שקונים בכל טמבוריה :shock:.

פעם ראשונה שאני שומע על מוסך יבואן שלא מתעסק בפחחות, ממש הזוי.

פורסם

אם הפגיעה היא נקודתית, קטנה, לא היתי ממליצה לבצע פחחות.

אם הפחח אינו מבצע עבודה טובה, יהיה שינווי בצבע באיזורים בהם בוצעו התיקונים.

צריך להקפיד ולבדוק שלא מתפתחת חלודה באיזור הפגיעה, שעלולה להתפשט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בדיוק החשש שלי-שטפתי את האזור לפני שראיתי את הפגיעה. אין שום סיבה לעשות פחחות-הפגיעה נקודתית.

אני מחפש מוסך יבואן שיכול לתת לי קצת צבע לתיקון הפגיעה.

פורסם

באיזה צבע הרכב? אולי אוכל להושיעך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמא שלי אמורה להביא לי את קוד הצבע ביום-יומיים הקרובים. הצבע הוא כסוף כהה, יותר כהה מהיאריס שבסמלון שלי. לא הצלחתי למצוא את קוד הצבע באתר של סוזוקי כי עדכנו את הדגם.

פורסם

יש ברשותי פחית צבע מקורי אפור כהה של סוזוקי. צור איתי קשר ברגע שתדע את קוד הצבע ונראה אם הוא תואם.

אם רכבך לא אפור כהה, אוכל לתת לך לינק לחנות אי-ביי באנגליה שמייצרת ערכות תיקון לפי קודי צבע לכל היצרנים. הערכה כוללת ניירות שיוף, צבע בסיס, צבע לפי קוד, לכה ומקשה וכל זה כולל משלוח יעלה לך פחות מ 50 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי, תודה רבה על העזרה. מסתבר שהמוסכניק ה**** הלך לחנות של טמבור ליד המוסך, קנה שם ספריי צבע של יעקבי וריסס את אזור הפגיעה בספריי צבע פשוט :evil::shock:. מחר היא תבדוק מה בדיוק התוצאה של התיקון החאפרי הזה. לא בטוח שבסוף אצטרך את פחית הצבע, אבל תודה על ההצעה.

פורסם

מקווה מאוד שריסוס הצבע על הפח, לא גרם לפח שמסביב להיות מחוספס, מרסס הצבע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...