Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נוסע באוטו המחוג נימצא באמצע כמו שצריך כאשר אני נעצר ברמזור או משהו המחוג ישר עולה בקוביה אחת, אני מתחיל לינסוע והמחוג ישר מתחיל לרדת לאמצע כמו שצריך... כאשר אני באמצע הנסיע מחוג קצת עולה מעל האמצע וישר יורד בחזרה.

מה שגם מוזר שהמחוג ברוב של הזמן זז בקצת למעלה וישר יורד בנסיעה ובעצירה ישר עולה ולא יכול לרדת...

החלפתי טרמוסטט היתה לי איתו בעיה ועשו לי ניקוי של הרדיאטור, היה בוא חור שמו לי חומר מיוחד ולא היתה נזילה יותר הכל היה טוב עד עכשיו... מהטיפול עברו 3 חודשים..

מה יכול להיות הגורם לבעיה זו ?

תודה מראש

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

שלום רב !

בדוק חווט הארקה ללוח השעונים , החשד הארקה לקויה לללוח השעונים או למחוון טמפרטורה בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, אבל כאשר החום עולה לפי המחוג אז נידלק המאוורר וזה ניראה כאילו באמת המנוע מיתחממם, מה אתה אומר ?

פורסם

שלום רב !

לא ברור, ומומלץ שתבהיר איזה חומר שמו ברדיאטור על מנת לסתום בו חור, יתכן והחומר ששמו נתקע באחד ממעברי המים או בתרמוסטט ומונע פתיחה מרבית שלו, החשד הוא בתרמוסטט, למרות שהוחלף.

המשך להתיעץ בפורום, ולא בהודעה פרטית.

בדוק הארקה לקויה, מתחת למסגרת מצבר, ובחיבור נעל כבל מצבר שלילי במצבר בחיבור לשילדה ולא למנוע.

בברכה

צביקה

פורסם

צריך לבדוק אם מאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, האיטית והמהירה, כשתקלה נפוצה

היא שדווקא המהירות האיטית הראשונה אינה פועלת.

אפשרות נוספת הנה הארקה לא טובה בחיבור כבל ההארקה אל המרכב (בודי) מתחת למצבר וזה נבוע כי אוזן הכבל מחוברת אליו רק בלחיצה ובמשך השנים המגע החשמלי בין הכבל והאוזן אינו טוב.

בברכה - רפי לין

פורסם

צביקה, החומר הוא ברזלים קטנים מאוד ששמו אותם לא כל כך הרבה ולא חשבתי שזה יעזור אבל החור ניסתם...

רפי לין, המהירות הראשונה עובדת בטוח כי התנתי את האוטו לפני כמה דקות אחרי 5 דקות שהוא עמד על פארקינג מותנה הוא התחיל גם קצת להיתחמם אבל לא הגיע לקוביה שלמה מעל החצי... מאורר התחיל ליפעול והחום ירד אחרי 30 שניות משהו כזה, ואיך אני בודק את הארקה ואיך היא ניראת ?

פורסם

האם הרדיאטור נוקה בשיטת הניקוי היסודית שזה לפתוח את הרדיאטור מחוץ לרכב וניקוי צלעות הקירור ע"י כלי מתאים לכך ולאחר מכן הזרמת מיים בלחץ דרך כל צלעות הקירור?

:)
פורסם
האם הרדיאטור נוקה בשיטת הניקוי היסודית שזה לפתוח את הרדיאטור מחוץ לרכב וניקוי צלעות הקירור ע"י כלי מתאים לכך ולאחר מכן הזרמת מיים בלחץ דרך כל צלעות הקירור?

עשו לי את זה בפיאט אמרו שהוציאו אותו וניקו כמו שרשמתה, ולפני לא היתה בוא נזילה ואחרי הניקוי אמרו שיש חור כי ניקו אותו והוא ניפתח ואז שמו לי חלקיקים קטנים של ברזל בכמות קטנה

פורסם

אני מקווה שאכן הניקוי נעשה כמו שאתה אומר כי אני מכיר לא מעט קומבינות לניקוי רדיאטור שהרבה מהם גם מזיקות וסותמות אותו יותר. האם באוטו היו מיים רגילים מעולם או רק נוזל קירור איכותי? מה לגבי משאבת המיים? האם הוחלפה אי פעם?

:)
פורסם

היה לי בעיה דומה לשלך בפיאט בראבו 98 1.6אוטו.

המחוג היה עולה מהחצי כשאני בעמידה ,שאני בנסיעה הוא היה באמצע ובפקק הוא היה מטייל בין החצי עולה טיפה ויורד לחצי שוב.

הוחלף רדיאטור טרמוסטט נבדקו מהירות המאווררים. נסעתי עם האוטו וניראה כאילו הבעיה נפתרה.

אחרי שבוע המצב חזר לקדמותו המד חום עלה טיפה בעמידה וירד שוב לחצי, בלב ברירה לקחתי אותו למוסך מורשה של פיאט שם נאמר לי שלמרות שהרדיאטור חדש הוא חלופי (עלה לי חצי מחיר מהמקורי 800) והצלעות קירור שלו לא מספיקות לאוטו.

הוחלף לרדיאטור מקורי וחדש ב1500 שקל, מאז נפתרו כל הבעיות המחוג באמצע לא זז טיפה, גם לא בעליות של טבריה עם 5 אנשים.

ממומלץ ללכת למוסך שמשעון ביהוד הם מומחים מאוד במכוניות האלה(ובבעיות החימום שלהם) ולרוב הם מאתרים את הבעיה הספציפית במערכת הקירור וחוסכים התרוצצות של הלוך ושוב בין מוסכים שרק מנסים ולא מצליחים לפתור.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ניראה לי שהבעיה היא בחשמל כי שמתי מערכת לפני שבועה (שהיא עוד גורם שאוכל חשמל) והמנוע לא היתחממם ליפני והיום נסעתי בחום בלי להדליק את המערכת והמנוע היתחמם ממש קצת עבר את החצי בקצת וישר ירד לחצי (ברמזורים) אחרי הגעתי ועמדתי מיתחת לבית כמה דקות והמצב לא הישתנה. ותאמת גם מד הדלק קצת קופץ אצלי בריבוע אחד לפעמים וגם איפו שכתוב איזה הילוך דלוק מתחת לסקלה של המהירות הוא לפעמים מיתחבה וזה אור שתמיד צריך לפעול.

אז מה אתם אומרים לעשות עם זה ?

ולא הבנתי זה רק המד מזיף או שהמנוע באמת מיתחמם כי אין מספיק חשמל למאורר ?

פורסם

שלום רב, ובוקר טוב אליהו.

"תודה לך "על שהחסרת עד עכשו פרטים רלבנטים וחשובים.

יש אפשרות שהחיווט למערכת , גרם לניתוק כבל הארקה ללוח השעונים.

בברכה

צביקה

פורסם

אבל עם הוא יהיה מנתק את הקבל הארקה אז השעונים לא היו עובדים לא ? והבעיה עם מד דלק והאור של הילוכים זה בעיה עוד מלפני שהתקינו את המערכת... אהה ועוד כאשר אורות באותו עומדים במצב כאשר אני פותח את הדלת אז הם נידלקים אז לפעמים בנסיעה האור מאבב..

אז עם זאת בעיה של הארקה אתה יכול להגיד לי במפורט איך הוא ניראה ומה אני עושה ?

פורסם

וגם ניקיתי את קבל הארקה היום וזה ממש מוזר המצב אני יכול ליסוע עם האוטו בשיא החום והוא לא מתחמם אבל נסעתי עכשיו בלילה והוא קצת התחיל להיתחם... אמרו גם שאפשר גם לנקות את המינוס של הסקאלה עצמה איפה אני מוצא אותו ?

תודה

• תוכן חדש...