Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם טיפלת בחיבור של כבל הארקה אל המרכב (בודי) שנמצא מתחת למצבר ומה בדיוק עשית?.

בברכה - רפי לין

לקחתי שופין וגירדתי את הברזל הבודי של האוטו וגם את העין של המינוס גירדתי איתו, שמתי ספרי קונטקטים ואז סגרתי חזק את המינוס

ניסיתי לימצוא מינוס של הסקאלה ולא מצאתי אותה.. אבל הבעיה ניראה לי ניפתרה כאשר אני עומד ברמזור אז החום עולה קצת יותר מחצי עולה כמעט עד לריבוע מעל החצי נעצר עובר כמה שניות 10 שניות ניראה לי והוא יורק בחזרה לחצי... אבל הדלק קופץ כמו שהוא קפץ כאשר אני מביא גז הוא עולה בריבוע חחח ואז יורד.. והאור בתוך האוטו מעבב לפעמים בירידות.

מה אתה אומר הבעיה ניפתרה או שלא ?

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

לתיקון הארקת המרכב (בודי) ובאותה הזדמנות גם את הארקת המנוע פעל כך:

1. נתק את כבל ההארקה (מינוס) מהמצבר.

2. נתק את הכבל מהמרכב, מתחת למצבר.

3. נתק את הכבל גם מחיבורו אל המנוע/תיבת הילוכים.

4. הוצא את כל הכבל הארקה החוצה מהרכב.

5. קלף מעט את בדוד הכבל ליד אוזן המתכת המתחברת אל המרכב כך שיחשפו גידי הנחושת של הכבל.

6. נקה, בעזרת בד שמיר, את גידי הנחושת שנחשפו ואת מתכת אוזן הכבל והלחם את האוזן אל הגידים שנחשפו

בעזרת מלחם (פטיש הלחמה) ובדיל.

7. בצע אותה פעולה עם אוזן הארקת המנוע.

בכך בצעת חיבור חשמלי טוב בין האוזן לכבל עצמו, שמקורית מחוברת רק בלחיצה אל הכבל ובמשך הזמן נוצר שם מפל מתח

עקב מגע חשמלי לא טוב מספיק.

8. הרכב הכבל בחזרה למנוע/תיבת הילוכים, למרכב ולמצבר ובדוק התוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

שלום רב !

איך נפתרה פרט והסבר יותר?!

טרחנו והשקענו בהכוונה, ואתה פותר אותנו בתגובה סתמית ,שהבעייה נפתרה, ולא מפרט כיצד?

הרי הערב התייעצת איתי בטלפון, ועדכנת אותי שיש לחץ במערכת קירור בעת פתיחת מכסה רדיאטור במנוע קר, חסר כמות ניכרת של מי קירור, והמי קירור גולשים מיד עם ההתנעה. אז איך אתה טוען שהבעייה נפתרה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

איך נפתרה פרט והסבר יותר?!

טרחנו והשקענו בהכוונה, ואתה פותר אותנו בתגובה סתמית ,שהבעייה נפתרה, ולא מפרט כיצד?

הרי הערב התייעצת איתי בטלפון, ועדכנת אותי שיש לחץ במערכת קירור בעת פתיחת מכסה רדיאטור במנוע קר, חסר כמות ניכרת של מי קירור, והמי קירור גולשים מיד עם ההתנעה. אז איך אתה טוען שהבעייה נפתרה?

בברכה

צביקה

היתי בפיאט עשו בדיקה... יש לי שם חבר שעשה לי בדיקה איכותית, בדקו עם חומר כחול כזה עם יש גאזים בתוך מערכת הקירור דרך מיכל המים ואין כאלה המנוע עובד טוב בלי שום תקלה הבעיה היחידה חושבים שיש בעיה בסקאלה עצמה כי המנוע לא מיתחממם והמחוג קצת קופץ, זה לא כזה מפריע לי, ויצאה אוויר ממיכל המים כשפתחתי אותו כשאוטו היה קר זה קרה אצלי פעמיים כי ככל הניראה הכנסתי אוויר לתוך מערכת הקירור בזה שפתחתי את המיכל מים כשהאוטו היה חם ומונע... לפי הבדיקות הכל בסדר (לא ראו משהו שהיה מביא סימן לתקלה).

מה אתה אומר?

גם בכללי האוטו נוסע מצוין בלי שום בעיות או משהו שהיתי מרגיש.. המגזן גם עובד בלי בעיה. ניראה לי פשות הבעיה היא בי שאני מחפש וניתפס על כל דבר קטן כמו שאמרו לי כבר חחחח

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

• תוכן חדש...