Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מסכים איתכם, להגיע לתוצאה ממש טובה בעבודה פאסיבית צריך ולתת מיקומים לא סטנדרטים להאלמנטים כדי שהטוויטר יקבל פאזה טובה עם הוופר.

דבר שני אנחנו מוגבלים מאוד במירכוז הבמה וביכולת לתת רוחב בין הטוויטר לוופר.

דבר שלישי כל אלמנט מקבל הגברה בנפרד מה שמאפשר לנו לקבל יותר כוח, מהירות, ודיוק יותר טוב.

green מה קשור ההשוואה של רמקולים של בית לרכב? טוויטר ווופר ביתים מנגנים בתוח תיבות מתאימות, באותו זווית, באותו רוחב פיזור הסאונד, בבית יש לך יותר חלל, אתה גם יושב רחוק, זה לא בר השוואה לרכב.

לכן רק בעבודה אקטיבית ניתן להגיע יותר בקלות לתוצאת שמיעה ברמה גבוה כמו במערכת ביתית, ואצלי ברכב שומעים כך, רק חסר לי עוד כמה פינישים קטנים למשל כמו אודיוקונטרול.:-D

אני מסכים שבאקטיבי הכיוונים של איזון הסאונד באלמנטים הרבה יותר קשים, מאשר מה שמקבלים בחיבור פאסיבי.

אתה מבין שכל מה שכתבת תקף בדיוק גם בעבודה אקטיבית? מבחינת רוחב ומירכוז במה.

אין הבדל, סוג ההגברה ואופן החיתוך לא משנה כלל על מיקום האלמנטים,הזוויות והפאזות בינהם.

וזה בכלל לא קשור לאופן החיתוך.

ומה שכתבת על הכוח,מהירות ודיוק, זה שטות גמורה.

אני אשמח לקבל הסבר מעמיק מדוע בהגברה אקטיבית אתה מקבל יותר דיוק ויותר מהירות מהאלמנטים.:idea:

לגבי היותר כוח, זה גם שטות שנפוצה אצל אנשים שעברו מעבודה פסיבית לאקטיבית.

בפסיבי הם עבדו עם 2 ערוצים של מגבר, ובאקטיבי עברו לעבודה עם כל ארבעת הערוצים של המגבר, ולא מבינים למה זה נשמע "יותר טוב".

בדיוק בשביל קרוסים פסיביים בונים מגברי 2 ערוצים חזקים.

אני מקווה שזה ברור שעם אני לוקח לצורך העניין סט של סופרימו, שם לו מגבר דואל מונו של 200 וואט RMS לערוץ, זה מספק את הסט במלואו מבחינת כח.

ולשאלתך האחרונה, רמקולים ביתיים מאוד קשורים לעניין ההשוואה בין פסיבי לאקטיבי, גם ברכב כללי הפיזיקה לא משתנים, וגם כאן כל אלמנט חייב לנגן בנפח המתאים לו, בזווית המתאימה לו מבחינת אקסיס ופיזור וכן גם נושא של המיקום.

השוני היחידי הוא הסביבה הרועשת ברכב והCABIN GAIN, וכמובן נושא של הישיבה של המאזין.

חוץ מזה, אין שום הבדל.

עקרונות הפיזיקה הינם זהים.

ואם באודיו ביתי, כאשר מתקיימים כל התנאים האידיאלים לאודיו- עובדים בהגברה פסיבית, אז למה אתם חושבים שדווקא ברכב שזאת סביבה אקוסטית קטסטרופלית(לעומת סביבה ביתית) יותר נכון להשתמש בהגברה אקטיבית?

תחשוב על זה קצת.

שלא יובן לא נכון, יש יתרונות גם לעבודה אקטיבית וגם לעבודה פסיבית, אבל מרוב הדברים שנרשמו כאן, הם בכלל לא קרובים לעניין.

under construction..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה שאני ירצה לשבור את הראש איך לבנות קרוס מתאים או איזה רכיב שדורם המון חישובים?

כשאני יכול לקבל תוצאה טובה מאוד אפילו מצויינת בהגברה אקטיבית.

בנוסף הצליל שמגיע לרמקול הרבה יותר נקי.

כל היתרון פה זה במגבר שמעלה את האיכות והעוצמה.

זה כמו לשדרג מגבר.

וכל עוד שאין לך תזיז וונטי הגברה אקטיבית היא חיסרון משמעותי!

גם תשים לב שהמערכות הכי איכותיות עובדות רק בצורה פאסיבית!

והרי אנחנו כאן כי אנחנו שואפים לשלמות! (במידה ונזכה בלוטו גם נצליח להגיע לזה)

הפכת צד בתקליט?

כתבת משהו אחד, ועכשיו אתה הופך אותו לצד השני?

ועכשיו ברשותף,אני אבקש הסבר לדבריך- מדוע בהגברה אקטיבית הצליל שמגיע לרמקול הרבה יותר נקי, ובנוסף איך המגבר מעלה את האיכות בעבודה אקטיבית?:idea:

under construction..

פורסם

כי בעבודה אקטיבית הדבש ממגברים מגיע ישירות לרמקולים . בפסיבות,הקרוס הופך דבש לחלבה.

וכשדבש מטפטף מרמקולים :ladysman:....

אני, אישית, אוהב דבש אבל לא מת על חלבה. אך יש חלבה עם פיסטוקים (יאמי) ויש דבש נוזלי מדיי (:x).

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני - דיברת כמו ANGRY BIRD אמיתי לכל דבר :-P

אוהד - מצטער

למה שאני ירצה לשבור את הראש איך לבנות קרוס מתאים או איזה רכיב שדורם המון חישובים? כי כשעושים את זה נכון וטוב זה נשמע נהדר - אבל התשובה לשאלה שלך היא באמת למה שתעשה כזה דבר? גם אין לך את הידע לעשות את זה, אין לך את הנסיון לעשות את זה, אין לך את הרצון לעשות את זה, אין לך את הכוח לעשות את זה.

כשאני יכול לקבל תוצאה טובה מאוד אפילו מצויינת בהגברה אקטיבית. - מה אם אין לך מקום ברכב ל8 ערוצי הגברה ופרוססור? - פסיבי יתן לך את הפרתון הכי טוב, מגבר 4 ערוצים חזק או מגבר 2 ערוצים חזק + מונו, פחות חיווט, חסכת ים של כסף על ריבוי מגברים ואם הקרוס עלה לך משהו בגבול השפוי אתה עדיין תקבל תוצאות פנטסטיות.

בנוסף הצליל שמגיע לרמקול הרבה יותר נקי. - לא יודע מאיפה אתה מביא את זה - פרט, הסבר, נמק ובבקשה אל תשלוף מהמותן - תבדוק את עצמך לפני שאתה כותב.

כל היתרון פה זה במגבר שמעלה את האיכות והעוצמה. - כנ"ל

זה כמו לשדרג מגבר. - מה?

וכל עוד שאין לך תזיז וונטי הגברה אקטיבית היא חיסרון משמעותי! - אתה סותר את עצמך

גם תשים לב שהמערכות הכי איכותיות עובדות רק בצורה פאסיבית! - אתה שוב סותר את עצמך

והרי אנחנו כאן כי אנחנו שואפים לשלמות! (במידה ונזכה בלוטו גם נצליח להגיע לזה) - נראה לי שיש לך בעיה מסויימת עם זה שכסף מדבר ובכל זאת הסיכוי לראות תוצאות טובות יותר מציוד יקר יותר - הוא נכון והגיוני. אל תנסה לאכול יותר ממה שאתה יכול לבלוע ותלמד להנות ממה שיש, יום אחד אתה אולי תרשה לעצמך יותר ואתה תתמודד עם חבר פורום כמוך שתוקף אותך על הציוד שלך - לפרגן זה חשוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הפכת צד בתקליט?

כתבת משהו אחד, ועכשיו אתה הופך אותו לצד השני?

ועכשיו ברשותף,אני אבקש הסבר לדבריך- מדוע בהגברה אקטיבית הצליל שמגיע לרמקול הרבה יותר נקי, ובנוסף איך המגבר מעלה את האיכות בעבודה אקטיבית?:idea:

אני יסביר לך איך, דבר ראשון בעבודה פאסיבית המגבר מעביר אות שמע לקרוס, הקרוס מתחיל לעבד נתונים ולחלק לאלמנטים, עד כאן ברור? יופי נמשיך, בזמן חילוק העברת האות לאלמנטים ה-Distortion עולה בצורה די משמעותית.

עכשיו בעבודה אקטיבית אין את כל זה, האלמנט מקבל ממגבר אות שמע ישיר בלי שום הנחתות (סליל,קבלים וכד') של הקרוס והגנבה של הטוויטר שמחובר לאותו ערוץ הגברה גם משפיעה פה מעוד, ולכן בהגברה אקטיבית הוופר והטוויטר נשמעים בהגברה בנפרד על אותו מגבר טוב יותר בכל הפרמטרים.

אני מאמין שבאחד הימים יהיה לך את הכוח והידע לעבוד אקטיבי על אותו הרכיבים שלך ואז תבין את ההבדל.

אין מה לעשות אקטיבי דורש המון המון ידע, ולכן אנשים מתייאשים מחיתוכים והגברה אקטיבית כי זה באמת הרבה זמן והרבה עבודה, אבל בסוף זה משתלם.

ואני מעוד ויותר מאשמח לשמוע את הרכיבים שלך בעבודה פאסיבית כדי לראות לאיזה תוצאה הצלחתה להגיע.

המפגש הקרוב במרכז זה הזדמנות טובה אני מגיע מחיפה.

פורסם

יוני

א. הפעם אני חושב שאתה לא יודע למי אתה הגבת - אבל אין הרבה אנשים בפורום הזה עם ידע יותר נרחב מאשר ניר בתחום הזה... אולי ד"ר OOGEE...

ב. מה שאתה אומר זה לא נכון כי בסופו של דבר הרמקול רואה תחום תדר X בהספק Y - לא משנה אם זה מגיע ממגבר שמנגן את זה אליו ישירות או אחרי קרוס שגנב חלק מההספק - אם המגבר חזק מספיק בכדי לשאת את הזלילה הזו - האלמנט לא ירגיש הבדל.

ג. המגבר בהגברה אקטיבית הוא הרבה יותר יעיל זה נכון - היות והוא לא מגביר את כל הספקטרום לתוך קרוס שחותך אותו אלא הוא מראש מגביר ספקטרום קטן יותר ולכן באופן עקרוני אחוז העיוות יהיה קטן יותר וההספק שנפרש על פני כל תדר יהיה גדול יותר.

אבל כל זה בטל בשישים ברגע שהמגבר חזק מספיק בכדי להרים את הסט דרך הקרוס.

נקודת המוצא שלך צריכה להיות ע"פ בחירת הרכיבים שאתה הולך להשתמש בהם.

מערכת פסיבית - אתה חייב לקחת בחשבון שהמגבר צריך להיות חזק יותר.

מערכת אקטיבית - אתה חייב לקחת בחשבון שאתה צריך יותר מגברים.

מה עדיף יותר זה כבר השיקולים שלך.

זה שיש לכל קבל ולכל סליל ולכל נגד סטיית תקן מסויימת והחיתוך פחות מדוייק (גם בגלל שהקרוס הפסיבי רואה באופן ישיר את התנגדות הרמקול בניגוד לקרוס אקטיבי שרואה רק את הכניסה של המגבר) ברוב המקרים מאשר זה שאתה תשתמש בקרוס אקטיבי שהוא מדוייק יותר - לא בהכרח אומר שיהיו לזה השפעות כלשהן מבחינת האוזן שלך.

גם בהגברה אקטיבית וגם בהגברה פסיבית צריך המון המון ידע - העקרונות זהים בסופו של דבר.

הבעיה היא שבהגברה פסיבית - אתה באמת צריך לדעת מה אתה עושה כי כל טעות תעלה לך בהחלפת רכיבים ובחתכים בידיים.

בעוד שבהגברה אקטיבית כל טעות תעלה לך בחצי שניה של לחיצת כפתור.

אין מה להשוות בכלל - כבר 10 שנים שאני מתעסק עם מערכות אקטיביות בגלל שאני לא העזתי אפילו לענות את עצמי במערכת פסיבית - עם הנסיון שצברתי עד היום אני רק עכשיו מרגיש שאני יודע מה אני עושה כשאני בוחר רכיבים לקרוס פסיבי ווואלה זה סוף סוף מצליח לי - אני מקווה שאתה מבין את מה שרשמתי כאן כי מה שאני אומר זה שעם כל הידע שיש לי, כשאני בונה קרוס פסיבי אני עדיין מרגיש טירון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לסיכום: שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון וזהו אין לי כוח לויכוחים 8)

בנתיים כל מערכת שמחוברת פאסיבי ששמעתי עד היום היא הייתה נשמעת בית שימוש פשוט, ההוכחות הם בשטח, לקשקש דרך המחשב אפשר הרבה.

יום טוב חברה.

פורסם

וזה מחזיר אותנו למקור הבעיה - בארץ שלנו אין מספיק ידע ובודדים הם האנשים שיודעים לעשות פרוייקט פסיבי כמו שצריך.

אתה היית צריך לשמוע את האילייט בסטארלט של איתמר - באמת תענוג של מערכת.

אתה היית צריך לשמוע מערכת תסיסס מלאה (מגברים + רמקולים + ביט1 + CARPC ) על קרוס פסיבי של תסיסס - תענוג צרוף לאוזן.

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי ש"טיפה" השרשור הוסט מהנושא , בכל אופן אופן זו לא בדיוק זווית חדשה אצל יוסי, כדי להגיע לרמה כמו שלו בהתקנות חייבים להבין בסאונד ולדעת לעשות התאמה בין רכיבים שונים.

הדבר שכן חדש אצל יוסי שהוא מייבא ומוכר את מוצרי SUNDOWN ואני מאחל לו המון הצלחה בכך.

מוצרים טובים עם מתקין טוב זה מתכון להצלחה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
לסיכום: שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון וזהו אין לי כוח לויכוחים 8)

בנתיים כל מערכת שמחוברת פאסיבי ששמעתי עד היום היא הייתה נשמעת בית שימוש פשוט, ההוכחות הם בשטח, לקשקש דרך המחשב אפשר הרבה.

יום טוב חברה.

מתי יצא לך לשבת ברכב שמוגבר על קרוסאובר פסיבי שנבנה כמו שצריך ?

לא מכיר אותך אבל ממה שאני מתרשם אתה די חדש בתחום כמוני. ואני לא נכנס להכרזות כי אני לא חושב שאני מבין מספיק

כדי לרשום אותם על הפורום.

באותה מידה יכולתי להכריז שאקטיבי לא טוב יותר מפאסיבי וכל זה רק בגלל ששמעתי סטים שמוגברים על אקטיבי שנשמעו כמו בית שימוש כהגדרתך

ולהכריז שאקטיבי זה זבל.

אנשים הסבירו פה יפה מאוד מה ההבדלים בין שתיי האפשרויות ואיפה הם דומים.

יש דברים שיפה שתיקה להם.

נ.ב הייתי מציע לפצל את השירשור לדעתי אנשים יוכלו ללמוד מהאשכול זה ומהדברים שהועלו פה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
נראה לי ש"טיפה" השרשור הוסט מהנושא , בכל אופן אופן זו לא בדיוק זווית חדשה אצל יוסי, כדי להגיע לרמה כמו שלו בהתקנות חייבים להבין בסאונד ולדעת לעשות התאמה בין רכיבים שונים.

הדבר שכן חדש אצל יוסי שהוא מייבא ומוכר את מוצרי SUNDOWN ואני מאחל לו המון הצלחה בכך.

מוצרים טובים עם מתקין טוב זה מתכון להצלחה.

אכן נכון ורק אמן ואמן

וכמו שאני יודע ולמדתי מאנשים מאוד מעניינים שעורבו בחיי - הצלחה זה לא משהו מקרי, זה משהו ניתן לשחזור.

Pioneer TS-X150

פורסם
מתי יצא לך לשבת ברכב שמוגבר על קרוסאובר פסיבי שנבנה כמו שצריך ?

לא מכיר אותך אבל ממה שאני מתרשם אתה די חדש בתחום כמוני. ואני לא נכנס להכרזות כי אני לא חושב שאני מבין מספיק

כדי לרשום אותם על הפורום.

באותה מידה יכולתי להכריז שאקטיבי לא טוב יותר מפאסיבי וכל זה רק בגלל ששמעתי סטים שמוגברים על אקטיבי שנשמעו כמו בית שימוש כהגדרתך

ולהכריז שאקטיבי זה זבל.

אנשים הסבירו פה יפה מאוד מה ההבדלים בין שתיי האפשרויות ואיפה הם דומים.

יש דברים שיפה שתיקה להם.

נ.ב הייתי מציע לפצל את השירשור לדעתי אנשים יוכלו ללמוד מהאשכול זה ומהדברים שהועלו פה.

יצא לי יותר מידי לשמוע קרוסים פאסיבים ברמה של מחשב, כמו ה-KRX3 ,UTOPIA BE ,DLS UP36i ,Supremo וכו'.

אני לא מפספס אף מפגש ביוחד בצפון כבר מעל שנה וחצי כשחזרתי לתחום רק הפעם ל-SQ ולא SPL.

אבל עזוב אני שוב אומר שכל אחד יעשה משהוא חושב שנכון לו.

פורסם
אני יסביר לך איך, דבר ראשון בעבודה פאסיבית המגבר מעביר אות שמע לקרוס, הקרוס מתחיל לעבד נתונים ולחלק לאלמנטים, עד כאן ברור? יופי נמשיך, בזמן חילוק העברת האות לאלמנטים ה-Distortion עולה בצורה די משמעותית.

עכשיו בעבודה אקטיבית אין את כל זה, האלמנט מקבל ממגבר אות שמע ישיר בלי שום הנחתות (סליל,קבלים וכד') של הקרוס והגנבה של הטוויטר שמחובר לאותו ערוץ הגברה גם משפיעה פה מעוד, ולכן בהגברה אקטיבית הוופר והטוויטר נשמעים בהגברה בנפרד על אותו מגבר טוב יותר בכל הפרמטרים.

אני מאמין שבאחד הימים יהיה לך את הכוח והידע לעבוד אקטיבי על אותו הרכיבים שלך ואז תבין את ההבדל.

אין מה לעשות אקטיבי דורש המון המון ידע, ולכן אנשים מתייאשים מחיתוכים והגברה אקטיבית כי זה באמת הרבה זמן והרבה עבודה, אבל בסוף זה משתלם.

ואני מעוד ויותר מאשמח לשמוע את הרכיבים שלך בעבודה פאסיבית כדי לראות לאיזה תוצאה הצלחתה להגיע.

המפגש הקרוב במרכז זה הזדמנות טובה אני מגיע מחיפה.

אני אענה על דבריך.

1. מה שכתבת לגבי העיוות(דיסטורישן לדבריך) זה שטות גמורה.

אין עליה באחוז העיוות כתוצאה משימוש או אי שימוש בקרוס פסיבי.

אין בכלל קשר בין הדברים, אתה כנראה לא מבין כיצד פועל קרוס פסיבי.

הטוויטר לא גונב כלום, ואין זה משפיע באם 2 אלמנטים חולקים את ערוץ ההגברה או שכל אחד מהם מקבל הגברה נפרדת.

בתוך הקרוס ישנה חלוקה של ההספק המגיע מן המגבר אל מול האלמנטים, בסטים של 2 חלקים לרוב מדובר על 70-30, ב3 חלקים המצב הוא שונה וזה תלוי בסוג הרכיבים.

הדבר היחידי שנאבד לך בקרוס פסיבי, הוא חלק מן ההספק המתבזבז על פיזור חום.

לצערי, וזו גם הסיבה המקורית ש"ביקשתי" הסבר, היא לאור העובדה שאנשים שהגיבו בשרשור הזה, ואתה בינהם, פשוט לא יודעים בכלל איך פועל העקרון של הגברה פסיבית או אקטיבית, ובגדול זורקים הצהרות לאוויר ללא כל בסיס מאחוריהם.

לסיכום, יש כאן טעות עקרונית של אנשים.

חלק גדול מהפורום, בטוח ב100% שהמערכת שלו נשמעת יותר טוב בגלל שהוא עבר לאקטיבי.

מה שאנשים פשוט לא מבינים שהשינוי לטובה הוא בכלל מגיע מהעוצמה.

אם למישהו היה מגבר 4 ערוצים של 100 וואט RMS לערוץ לדוגמא, שהוא עבד פסיבי- השתמש ב2 ערוצים, קרי 100 וואט לכל צד.

לאחר מעבר לאקטיבי, חיבר את כל ארבעת הערוצים, ומה קרה? בטוח שזה נשמע פי מליון יותר טוב, הוא צודק, כי עכשיו כל צד מקבל 200 וואט .

אתם שומעים את השינוי בעקבות העוצמה, לא בעקבות שינוי באיכות.

לכל רמקול יש את ההספק עבודה שלו, וברוב המקרים מה שאתם מגדירים כטוב יותר, זה בכלל עוצמה נכונה יותר.

אין בכלל קשר לאיכות.

ולגבי ההערה האחרונה שלך, תודה, אבל הבעיה היא ואני אומר זאת בצניעות גמורה זה ממקום חיובי לגמרי-היא שעוד טרם בכלל הצתרפותך לפורום, אני כבר התקנתי מערכות 3 חלקים שמוגברות אקטיבית, וכו' וכו' וכו'.

ובבאמת לסיכום, קבל טיפ קטן ממני, עשה לך מנהג קבוע, ודע מי מדבר איתך, אל תזלזל ואל תצא בהצהרות כאלו ואחרות.

אחרת אתה סתם מביך את עצמך, ובטח ובטח לא בטון של "יום אחד אולי תלמד".

under construction..

פורסם

גרין אתה ואדי פשוט מוכיחים כל פעם מחדש בשירשור שבהגברה אקטיבית הרבה יותר קל להגיע לתוצאה טובה.

אומנם אם מדובר על סט 3 חלקים העסק כבר מתחיל להיות יחסית יקר יותר אבל עדיין התוצאה הרבה יותר קלה להשגה.

וזה לא משנה איזה מערכת באיזה רמה יש לך בכל מקרה בשביל לכוון צריך ידע

וכמות הידע והניסיון שנידרש לכיוון המערכת תלוי ברמה של הרכיבים.

אבל לצורך דוגמה בלבד גם האדם הכי טוב בעולם בהתקנה וכיוון מערכות התוצאה שהוא יגיע אליה

לא תישמע טוב להרבה אנשים בגלל שזה גם ענין של טעם.

אדי תפסיק לשחק ולנסות לעשות מניפולציות כמו שרשמת בהודעה שלך שאתה מנסה להפיל אותי כל פעם מחדש

אני לא צריך להסביר לך שמגבר שצריך להגביר תחום תדרים ספציפי יהיה לו הרבה יותר קל

מאשר מגבר שצריך להגביר את כל התדרים!

וכן ההבדל אצלי היה עצום ברגע שעברתי להגברה אקטיבית! יכלתי להגיע לתוצאה הרבה יותר נקיה ומדוייקת!

ואני עובד אקטיבי עם 2 מגברים!

ואל תשכח שבקרוס אם אתה צריך לשנות את החיתוך או הסלופ זה הרבה עבודה ולהזמין רכיבים ספציפים.

ותסביר לי בדיוק איך אתה יכול לדעת פעם הראשונה שאתה בונה את הקרוס מה יהיה החיתוך הכי טוב לרמקולים?

צריך לנסות קודם לבדוק לשמוע לשחק עם הכיוונים עד שמגיעים לתוצאה שנישמעת הכי טוב לא?

ואיך בדיוק אתה עושה את כל הדרך הזאת? בונה המון קרוסים? מחליף המון רכיבים? מהמר לפי המלצות?

בוא תגלה לי את הסוד..

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתם שומעים את השינוי בעקבות העוצמה, לא בעקבות שינוי באיכות.

לכל רמקול יש את ההספק עבודה שלו, וברוב המקרים מה שאתם מגדירים כטוב יותר, זה בכלל עוצמה נכונה יותר.

אין בכלל קשר לאיכות.

ולגבי ההערה האחרונה שלך, תודה, אבל הבעיה היא ואני אומר זאת בצניעות גמורה זה ממקום חיובי לגמרי-היא שעוד טרם בכלל הצתרפותך לפורום, אני כבר התקנתי מערכות 3 חלקים שמוגברות אקטיבית, וכו' וכו' וכו'.

ובבאמת לסיכום, קבל טיפ קטן ממני, עשה לך מנהג קבוע, ודע מי מדבר איתך, אל תזלזל ואל תצא בהצהרות כאלו ואחרות.

אחרת אתה סתם מביך את עצמך, ובטח ובטח לא בטון של "יום אחד אולי תלמד".

אין שום קשר לזמן שאתה מתעסק בתחום ולידע שצברתה, לזמן ולידע שלי בתחום.

לא מסתכל על זה, מאמין שאתה יודע ומבין יותר טוב ממני, השאלה לאן הגעתה עם זה.

ואני עדין לא מסכים איתך בקשר לחיבור פאסיבי ברכב, גם אם עשית 1000 ניסיונות כל שנותיך.

אני חוזר ואומר אני יותר מאשמח לשמוע את הסטאפ שלך ולראות לאיזה תוצאה הגעתה בחיבור פאסיבי, ואני לא מדבר רק על סאונד אני מדבר במה, רוחב, מירכוז, וכו'.

ואני לא יוצא בשום הצהרות אולי "יום אחד באמת תלמד" ותחזור לעבוד אקטיבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...