Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי הטיפול הבא,מדובר בסוזוקי בלנו שנת 2002 שקניתי ואני עושה לה יישור קו+תיקון ריגקטים שהתגלו במהלך בדיקת הקנייה:

תושבת מנוע תחתונה

רצועת טיימנינג

החלפת שמן גיר+פילטר

רפידות ברקס קידמיות

טיפול 20K כולל שמן ברקסים,מנוע,והגה כח

החלפת צינור מים בחלק התחתון של הרכב,אז על הדרך אני יחליף גם נוזל ברדיאטור

פילטר דלק+פילטר מזגן.

בתודה מראש ושבוע טוב

פורסם

שלום רב ומזל טוב

סוזוקי בלנו רכב דיי מוצלח

רצועת טימינג עושים כל 100 אלף ק"מ או 5 שנים

לגבי מצב נוזלים כגון נוזל בלמים .קירור .גיר אוטומט יש מכשירים אשר בודקים את איכותם .

בבלנו יש לשים לב לנזילות שמן מאיזור צד ראש המנוע לכיוון הגיר .אם יש נזילה כדאי להחליף אטמים לבטלה .נזילת השמן יורדת בדיוק באזור צינור המים התחתון ודבר זה גורם להתנפחות הצינור ולפיצוצו .מומלץ מאד להשתמש בנוזל קירור איכותי מכיוון שהמנוע מיוצר מסגסוגת אלומיניום .

מעבר לכך לגבי מחירים של החלפים מומלץ להשתמש בחלפים איכותיים -מקוריים ולא להתפשר על סינים ( עלות חלפים ברכב זה דיי סבירים )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...