Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוכרים רכב למגרש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מרצדס 190e במצב נפלא,אך לצערי זהו רכב עם שוק מאוד מצומצם,ואני מרגיש שיקח לי הרבה זמן למכור את הרכב,או שיגיע בכלל קונה רציני.

לא אכפת לי להפסיד מספר אלפים בעבור מכירה מהירה בשל הרצון להשרדג,בשבועיים הקרובים.

רציתי לדעת האם מגרשים בכלל מתעסקים עם רכבים כמו שלי? במידה וכן איך זה עובד? האם אני פשוט מגיע למגרש ושואל אם בא לו לקנות ממני את הרכב?

האם אתם מכירים מגרש שיותר מתמצא ויותר יגלה עניין ברכב כמו שלי?

תודה.

Porsche 944 turbo

פורסם

בעל המגרש ירצה שתמכור לו את הרכב בלי להעביר בעלות ותשאיר לו ייפוי כח וצילום ת"ז.

קח בחשבון שכשיגיעו הדו"חות חניה/מהירות/רמזור אליך אתה תצטרך לרוץ ולנסות להוכיח שלא אתה ביצעת את העבירה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבנתי,על מנת לא להקפיץ את היד.

תמיד אפשר לעשות זכרון דברים אשר פותר את הנקודות הבעיתיות הללו.

Porsche 944 turbo

פורסם

זהו רכב ללא מחירון, כך שתצפה להצעה מפתיעה במיוחד ממגרש, במידה ובכלל יהיו מעוניינים רק לקנות, בדר"כ הם לוקחים את הרכב שלך רק בטרייד.

בשביל לקבל מחיר שקרוב למה שאתה רוצה, אתה צריך לחכות לבעלי עניין ספציפיים בדגם ובשנה, או שתיהיה מוכן לרדת במחיר, ותפתח קהל חובבי רכב נוסף.

זה נכון

פורסם
בעל המגרש ירצה שתמכור לו את הרכב בלי להעביר בעלות ותשאיר לו ייפוי כח וצילום ת"ז.

במגרש נורמאלי יעבירו את הבעלות על שם בעל מגרש שיש לו תו סוחר מורשה. בעלות של סוחר היד לא נספרת.

יש חאפרים שעובדים עם יפוי כוח, בדרך כלל אין להם מגרש, אלא הם שמים רכבים בחניונים ציבוריים עם שלט למכירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא חושב שהמחיר הוא סוגייה בנושא מאחר ואין הרבה דוגמאות כאלו בכביש ובטוח שלא במצב כמו שלי.

מי שכבר במתעניין ברכב מסוג שכזה יסכים לשלם את הסכום הנדרש או משהו קרוב אליו לאחר משא ומתן,זה מסוג הדגמים שאתה מסתכל על המחירים מלעלה למטה ולא הפוך.

Porsche 944 turbo

פורסם

KENWORTH MAN מחפש דגם ידני. האם הנ"ל ידני? זה הרי מאד נדיר בארץ מרצדס ידנית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סוחר יעדיף שתעשה טרייד אין הם לא אוהבים להוציא כסף .

ואם כן אז לא תקבל יותר מ50 אחוז מהמחירון הם מודעים למצב השוק .

תנסה למכור לבד תקבל יותר בטוח .

• תוכן חדש...