Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!, אני צריך עזרה בבקשה. אני רוצה לקנות אוטו עם תקציב של עד 40 K.הדבר הכי חשוב ברכב שהי אמין ושהטיפול בו יהיה זול. עדיף שהיה חסכוני בדלק. אני מבקש: הצעות, חוות דעת , מכוניות מומלצות. תודה רבה!:-D

פורסם

ניסן אלמרה. אמינות ברמה של קורולה רק בלי הקנס במחיר, גדולה מרשימה ומרווחת, צריכת דלק סבירה. בקיצור win-win סע לשלום המפתחות בפנים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

גם סובארן אימפרזה עם מנוע 1600 סמ"ק זה רכב אמין מאוד ולא יקר בטיפולים.

בבחירת רכב מה שהכי חשוב, זה מצב הרכב, אופן הטיפול שהוא עבר בשנים קודמות, כמות הנסיעות ועבר תאונתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משפחתית 1600 וחסכוני בדלק לא ממש הולכים ביחד...

אתה יכול לקנות טויוטה קורולה שנת 2004-2005, סוזוקי ליאנה 2005-2006, או איזושהי קיה ריו בשנתונים דומים, אפשר גם לנסות לחפש אימפרזה, למרות שהמושבים שלה לא הכי נוחים בלשון המעטה.

זה מבחינת השוק הפרטי. אתה גם יכול ללכת לנסות את מזלך בחברות הליסינג, למרות שרוב הסיכויים שיציעו לך יונדי גטס/שברולט אבאו ביג/מזדה 3 במקרים חריגים

פורסם

קורולה 2003-2004 לא הייתי קונה.

היתה כמות לא קטנה של תקלות בממירים קטליטיים, בוצה במנוע, מחשב ניהול מנוע.

ברור שלא לכל הקורולות יש את הבעיה הזאת, פשוט יש סיכוי ליפול על רכב שמוכרים אותו בגלל הסיבה הזאת.

תריץ חיפוש בפורום וברשת לגבי תקלה P0420.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא הייתי קונה קורולה מהשנים הללו רק בגלל המחיר המופרז. במחיר של קורולה 2004 אפשר לקנות אלמרה, אימפרזה, לנסר מהשנים 2005-6. בסה"כ הקורולה הנ"ל מאוד אמינה כמו שאומרים עליה. לאבא שלי יש כזו 2004 עם 110K, ומאז יצאה מהחברה (היא הייתה של דוד שלי לפני כן) 0 תקלות. כאן בפורום שמעתי לראשונה על כל בעיות המנוע בחלק מהקורולות הנ"ל, כנראה מדובר בסדרות מסויימות או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ניסאן אלמרה זולה יותר מהקורולה ותיתן לך הרבה יותר מכל הבחינות., בלי חשש לבעיות בממיר. סובארו אימפרזה גם כן נחשבת זולה לאחזקה ולטיפול. אופציה נוספת שהיא זולה יחסית לאחזקה היא יונדאי אלנטרה.

פורסם

האם היונדאי אלנטרה אמינה ומאיכות הנהיגה שלה? נכון שזה לא ממש קשור אבל מה אתם יודעים על מערכת גז? בעיקר חשוב איך זה עובד ? האם זה עובד רק על גז או כערבוב? ויותר פרטים תודה רבה!!

• תוכן חדש...