Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - סיאט איביזה 1.4SC 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאשר, התשובה היא חיובית (הרגע חבר הלך עם אשתו לברר ואולי גם לרכוש).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

בדגמי 2011 של האיביזה שדרך אגב על הכבישים בארצנו מהמבצע של אוגוסט 2010 ב94800 על ה1.6 , הורידו את כריות האויר מ6 ל4 ובמקום הוסיפו בקרת שיוט. במבצע הקודם מלפני שנה על ה1.4 ב88800 היה 6 כריות אויר וכעת רק4, כנ"ל לכל דגמי סיאט איביזה אם אני לא טועה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

הלאון שלי ,מצוידת בבקרת שיוט והיא ידנית. לא הבנתי איפה הבעיה?

לדוג': נוסע בכביש החוף על 110 קמ"ש והרכב נמצא על הילוך שישי, עובר לבקרת שיוט והרכב נשאר על המהירות ללא לחיצה על הגז.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כן, אבל אם אני מגיע לעליה והרכב צריך להוריד הילוך כדי לשמור על מהירות..מה יקרה? ברכב אוטומטי הגיר יוריד הילוך

פורסם

ברגע שכזה אם לא תוריד הילוך בכדי לשמור על מומנט המנוע, בקרת השיוט תזהה את המאמץ ותלחץ יותר על הגז עד למצב שבו היא לא יכולה לשמור על הקצב (בכל זאת גיר ידני) ואז היא תנתק את עצמה (כאילו לחצת על הבלם).

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
בדגמי 2011 של האיביזה שדרך אגב על הכבישים בארצנו מהמבצע של אוגוסט 2010 ב94800 על ה1.6 , הורידו את כריות האויר מ6 ל4 ובמקום הוסיפו בקרת שיוט. במבצע הקודם מלפני שנה על ה1.4 ב88800 היה 6 כריות אויר וכעת רק4, כנ"ל לכל דגמי סיאט איביזה אם אני לא טועה.

מאוד מעניין וחשוב מה שאתה מציין . ברור שסיאט , או אולי יותר נכון צ'מפיון , מעוניינים למכור מה שיותר - לגיטימי מבחינתם -

אולם המגמה היא לפתות את הלקוח עם איבזור שחשיבותו בסגנון ה"פוזה" והרושם החיצוני וזאת על חשבון התפשרות והורדה

באיבזור בטיחותי.

אני אישית מעדיף איביזה SC ידנית עם 6 כריות אויר ובלמי דיסק אחוריים (מה שהיה בדגמים מסוימים בארץ) מאשר דגם עם

4 כריות בלבד ובלמי תוף אחוריים , אפילו שיש בה מערכת מולטימדיה מתקדמת ומרשימה (לא מקורית ואיכותית במיוחד)

ובקרת שיוט (לא ממש שימושי ברכב ידני בתנאי ארצינו).

למי שלא מבין - ההבדל בין 4 כריות לשש הוא תהומי - זה כל ההבדל אם בתאונת חזית צד תגמור בבית או בבית לווינשטיין...

פורסם

שטויות, ההבדל בין ה 6 כריות אוויר ל 4 כריות אוויר זה שפשוט איחדו את הכריות הוילון האחוריות עם הקידמיות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כמה הבהרות חשובות!

בדגמים החדשים עברו ל 4 כריות במקום 6 (גם בפולו) מכיוון שכריות הצד הן כריות גדולות ושונות ובעלות פעולה דו שלבית, כך על פי היצרן.

אז נכון שהיצרן חסך לעצמו כסף, אך לטענתו מדובר באותו אפקט ואותה רמת בטיחות כשל אותן 6 כריות שהיו קודם לכן.

לגביי בקרת השיוט - זו אינה תוספת שצ'מפיון החליטו לפתע להוסיף במקום אותן כריות אוויר או כל דבר אחר! סה"כ מדובר באביזר מקורי שהפך להיות ציוד סטנדרטי בכל הדגמים בשנתון 2011, מה שלא היה קיים כציוד סטנדרטי ב 2010.

פורסם

רק 20 אלף הבדל???

אתה מדבר פה על שדרוג במנוע ל TSI + צריכת דלק טובה יותר וכמובן כמובן יש פה את השדרוג מגיר ידני לאוטומט..

פורסם

בוקר טוב,

גם אני, כמו רבים בעץ הזה נתקלתי במבצע של האיביזה 1.4.

מגיל צעיר רציתי לקנות איביזה ואף פעם לא התאפשר לי.

הפעם, זה תפס אותי יום אחד אחרי שסגרתי עסקה על שברולט ספארק חדשה (רכב שני במשפחה).

רציתי לשמוע את דעתכם, האם הבדל של 20000 ש"ח בין שני הרכבים מצדיקים בצורה משמעותית את הפער, והאם שווה לשקול לבטל את העסקה הנוכחית וללכת על האיביזה שבמבצע.

הספארק היא 1.2 (82 כ"ס), ידני, 6 כריות אויר עם צריכת דלק של 1 ל - 20 ק"מ בנסיעה משולבת (הצהרת היצרן) .

עלי לציין כי עברתי את הגיל של ההתלהבות מהאצות, פתיחות וכל יתר הדברים שעניינו אותי בעבר והיום לא.

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות בית - עבודה (רחובות - ת"א) ונסיעות במרכז פה ושם (רכב שני במשפחה).

אשמח לדעתכם לגבי כדאיות השדרוג מאחר והאיביזה מדגדגת לי נורא. :-)

פורסם

אתה לא באמת יכול להשוות בין השתיים,

הן לא באותה קטגוריה אפילו, האיביזה גדולה ומרווחת יותר, מאובזרת הרבה יותר ומעט חזקה יותר.

הספארק מעט חסכונית יותר, וזה הקרדיט האחרון שיש לטובתה.

• תוכן חדש...