Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 מול לקסוס ct200h

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

ברשותי כרגע אודי A3 1.8 T שנת 2009 אני מאוד מרוצה מהאוטו מלבד דבר קטן הגיר הקופצני/ספורטיבי שלא מאפשר נסיעה חלקה לגמרי כמו שהייתי מצפה מרכב של הקונצרן.

בימים אלו למרות שנשארה לי עוד שנה לאחריות על הרכב התחלתי לחשוב על החלפה שלו.

הדגמים שעלו על הפרק הינם A3 אודי 5 דלתות או לעבור ללקסוס ct200h

חייב לציין כי עוד לא ביצעתי את הנסיעת מבחן על הרכב ולכן אני רוצה לשמוע מאנשים אשר הספיקו לסוע בו, לקבל חוות דעת על חווית הנהיגה. אני יודע מראש שהרכב לא חזק כמו האודי ( זה מה שאומרים הנתונים ) אך מוצא חן בעיני הרעיון של החיסכון בדלק והאופציה של הספורט כשרוצים להרגיש שוב את הכוח.

כמו כן עוד לא ביררתי מה התנאים שאני מקבל בחברות כאשר אני עושה טרייד עם הרכב שלי אני מניח שבאודי אני אקבל יותר עבור הרכב ( ככה אמרו לי עוד לא בדקתי בעצמי )

תודה לכולם מתן

פורסם

הלקסוס סה"כ רכב טוב ומאוד מאובזר וגם מרגיש די איכותי אבל כמו שאמרת הוא משמעותית חלש/איטי יותר מהאאודי הנוכחית שלך.

לכן, קודם כל היתי הולך לעשות נסיעת מבחן קצרה על הלקסוס לראות אם בכלל יש על מה לדבר. יכול להיות שתפסול את הרכב על הסף

פורסם

הלקסוס היא היברידית, עם יתרון משמעותי של צריכת דלק, בעיקר בעיר, ועם חיסרון של מערכת שונה מאוטו רגיל, ואינה מתאימה לנהיגה ספורטיבית.

כדאי לעשות מבחן.

• תוכן חדש...