Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כבר לא צריך לצרוב דיסקים, הכל מאוחסן על הסלולארי או על הסטיק במחזיק מפתחות, מערכת המולטימדיה באוטו יודעת לקרוא הכל רק דבר אחד קטן שהיה פעם והיום כבר מורגש כאילו נעלם מהעולם והוא שיתוף המוזיקה כאמור.

אני זוכר שלפני 7-8 שנים שרק הוצאתי רישיון הייתי גולש בפורומים שונים ושם היו כאלה שהמומחיות שלהם היתה לדעת איזה מוזיקה רצה היום בארץ\בעולם,לארוז את אותו המקבץ לקובץ זיפ,להעלות לשרת איכסון, ולנו נותר רק לזרוק ל NERO, לשים על הדיסק ויאלה אודרוב על הגז!

איפה הם כל אותם הפורומים האלו היום?! אני מוצא עצמי עם דיסק של HITMAN7 באוטו שהלהיט הכי חדש שם זה הקוקו ג'אמבו!

לעזאזל אני כבר שעתיים מול המחשב מול אתרים לריגנטונים+יוטיוב+פייסבוק והצלחתי אולי לאגד עד עכשיו איזה 5-6 שירים וגם על איזה שניים מתוכם התפשרתי :)

אז מה הדרך שלכם להתעדכן?

**אגב אני מדבר על כל סוגי המוזיקה: ישראלית,"ים תיכונית"(מזרחית),שחורה,היפ הופ, ואלקטרונית**

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

Live4Music.co.il

Desire2Music.net

הבאסה באתרים האלה שאתה חייב להיות משתמש רשום + להגיב על כל שרשור בשביל לראות תוכן מוסתר.

באסה(2) שבאתר Desire2Music צריך הזמנה כדי להרשם לאתר. דבילי לחלוטין.

באסה(3) עכשיו בדקתי והאתר Live4Music לא עובד. או שהשרת נפל, או שהם החליפו דומיין או שהם סגרו אותו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שיתוף המוזיקה נעלם מהעולם? איפה חיית בעשר השנים האחרונות? שיתוף המוזיקה גדול מאי פעם. אפשר למצוא הכל ברשת, ויש אתרים שלמים שמוקדשים למוזיקה עדכנית מכל סוג אפשרי. לחפש ביוטיוב, פייסבוק ואתרים לרינגטונים (הא???) זו ממש לא הדרך.

אני אמנם ממש לא חובב את "כל סוגי המוזיקה" שציינת (אתה יודע, יש עוד סוגים) אז אני מניח שהאתרים שדרכם אני מתעדכן הם לא האתרים שאתה צריך, אבל לא ממש מסובך לחפש רשימות "top 100 hip hop" וכדומה, ולשאוב משם שירים. את ההורדה אני מניח שאתה כבר יודע לבצע בעצמך (טורנטים, תוכנות הורדה וכולי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה הזכיר לי שגם באתר של MTV ניתן להתעדכן בשירים חדשים. אמנם ייתכן ותמצא שם רק להיטים ולא שירים "מזדמנים".

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זה כמו להתעדכן באתר של גלגלצ או באתה הבילבורד האמריקאי. אני אישית סולד מהדברים האלה, אבל בטח יש רשימות איכותיות יותר שמתאימות לסגנונות ספציפיים (כמו שיש אתרים ייעודיים שאני מכיר למוזיקה אלטרנטיבית)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך למצוא? lastFM, ערוצים שונים ביוטיוב לפי סגנונות מוסיקה. (אני אישית מחובר לUKF DUBSTEP/DRUM'N'BAS, אבל חופר ונובר כדי למצוא אומנים מעניינים יותר. אני מניח שיוטיוב יראה לך גם מוסיקה ישראלית. LASTFM בעיקר אם לא רק לועזית על כל סוגיה.

להוריד? יש לא מעט שיטות. תוכנות ש"שולפות" קבצי ווידאו מתוך יוטיוב ואח"כ ניתן להמיר אותם לקבצי מוזיקה . BITTORENT מאפשר לך לנבור באתרים שונים למצוא קבצים לפי מילות חיפוש אתון מרודים ומפעילים בתוך תוכנה יעודית (BITTORENT, UTORRENT). ניתן להוריד מאתרים כמו Emusic בתשלום חודשי או לפי כמות שירים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בהזדמנות זו, אני אנצל את השרשור ואבקש אתרים דומים רק שמתעסקים ברוק, אינדי, אלטרנטיבי וכו...

תודה מראש!

פורסם
בהזדמנות זו, אני אנצל את השרשור ואבקש אתרים דומים רק שמתעסקים ברוק, אינדי, אלטרנטיבי וכו...

תודה מראש!

יש המון דברים, אבל אני אכווץ את זה לכיוונים שאני מתעדכן בהם לאחרונה:

1. pitchfork (שמתעסק גם, אבל לא רק) - יש שם רשימות best of עם המון דברים מעניינים.

2. altmusic.about.com שצריך קצת לחקור אותו בשביל למצוא דברים, אבל יש הרבה.

3. תחנות רדיו של רוק אלטרנטיבי. אני מקשיב בעבודה ל-radioparadise המצוינים. אפשר להרשם שם ולדרג שירים שאהבת. אח"כ בבית אני מוריד את האלבומים של האמנים שאהבתי.

4. דווקא אתר ישראלי - האתר של מוזיקהנטו - musicaneto שיש בו "מומלצים" מצוינים שגם מהם אספתי לא מעט אלבומים מעניינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
איך למצוא? lastFM, ערוצים שונים ביוטיוב לפי סגנונות מוסיקה. (אני אישית מחובר לUKF DUBSTEP/DRUM'N'BAS, אבל חופר ונובר כדי למצוא אומנים מעניינים יותר. אני מניח שיוטיוב יראה לך גם מוסיקה ישראלית. LASTFM בעיקר אם לא רק לועזית על כל סוגיה.

להוריד? יש לא מעט שיטות. תוכנות ש"שולפות" קבצי ווידאו מתוך יוטיוב ואח"כ ניתן להמיר אותם לקבצי מוזיקה . BITTORENT מאפשר לך לנבור באתרים שונים למצוא קבצים לפי מילות חיפוש אתון מרודים ומפעילים בתוך תוכנה יעודית (BITTORENT, UTORRENT). ניתן להוריד מאתרים כמו Emusic בתשלום חודשי או לפי כמות שירים.

מה אתה מסבך אותו :)

רושמים בגוגל

Artist - Song Nanme.mp3

במידה ואין תוצאה רלוונטית מוסיפים בגוגל +f2h או +zippyshare וכו'

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טעות, נא למחוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מוריד אוספים של שירים עדכניים מכאן: http://www.rlslog.net/category/music/

לרוב יועלה בשם VA - TOP HIP HOP ***....

מידי כמה זמן אני עושה עבודה ידנית לפי הסדר הזה:

1. מסתכל אילו שירים פופלריים מהאתר הזה: http://www.mediaforest.biz/

2. מוריד את השירים האלה ידנית דרך http://omusic.me/ או חיפוש ישיר בגוגל

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...