Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל הפורום, שמי מטי גור

אני מחפש רכב משפחתי בסביבות ה90- 95 אלף. חשבתי רבות על סקודה רומסטר חדשה ידנית עם מנועי הTSI 1200, או הפביה סטיישן גם TSI 1200 ידני- אלו מכוניות חדשות במחיר סביר. יש אולי גם מכוניות יד שנייה או מליסינג במחירים דומים כגון I30 יונדאי סטיישן CW שנת 2010 במחיר דומה או אולי טויוטה קורולה 2009 , או סקודה רומסטר 2010 מנוע 1.6.

חשוב לי לציין שהבטיחות חשובה לי וצריכת הדלק. (אנחנו משפחה שמתרחבת כיום אנו שלושה ובעתיד נגדל), לכן אני חושב על רכב שישרת אותי ואני אותו למשך 4-6 שנים.

אשמח לקבל עזרה, המלצה או חוות דעת על עוד רכבים או על הרכבים שרשמתי פה.

זה מאוד יעזור כי אנחנו בלי רכב כיום.

תודה רבה על התמיכה

מטי

פורסם

בוקר טוב מטי,

פאביה סטיישן היא באמת אופציה מעניינת שנמכרת במחיר טוב יחסית, אבל לדעתי היא תיהיה קצת צפופה למשפחה. אפשר להסתדר איתה די בקלות אם אתם זוג+ילד, אבל עם שני ילדים זה כבר קצת יותר קשה. גם מבחינת בטיחות, לפאביה יש 4 כוכבים במבחן של הריסוק, לטיוטה קורולה למשל יש 5.

אם אתה הולך לכיוון של המשפחתיות, אז פורד פוקוס, טיוטה קורולה ויונדאי i30 יכולות להתאים לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

ראוי לציין כי לקורולה יש 5 כוכבי בטיחות עם 7 כריות אוויר - ובארצנו היא איננה נמכרת עם 7 כ"א, כך שציון הבטיחות עם המפרט הישראלי יכול להיות שונה לחלוטין ופחות רלוונטי.

הפביה קומבי תהיה מרווחת מספיק ל-4 אנשים עם ציוד (תא מטען גדול ונוח). מעבר לכך יהיה לא נוח, על גבול המאוד לא נוח - בעיקר לנוסע האמצעי במושב האחורי, שהוא יותר מתאים לילד צנום מידות.

הרומסטר טובה יותר בסעיף הזה, ולכך מצטרף ציון בטיחות של 5 כוכבי בטיחות. קח בחשבון שהמושבים מאחורה נפרדים והם פחות נוחים מאשר "ספסל", וגם נוחות הנסיעה על הצד הנוקשה יותר של הסקאלה - זה רחוק מלהיות בלתי נסבל, אבל יש כאלה שהנוקשות היחסית עלולה להפריע להם.

בנוסף לכך, גם הרומסטר וגם הפביה צפויות להתחלף לקראת 2013, אז הרומסטר תקבל שינוי מהותי ותהפוך לגרסה מקבילה של הפולקסווגן טוראן - ולא גרסת מיקורוואן שונה ומשונה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני במקומך הולך על אחת שבכלל לא כתבת הונדה סיויק אומנם שנת 2008-2009 אבל ה- מכונית.

אוטו פשוט מצויין כל מילה מיותרת ..

• תוכן חדש...