Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי חודשיים עמוסים של בחירת המכונית שתתאים לי הגעתי לשתי מועמדות סופיות

פיג'ו 407 והונדה סיוויק אני מחפש את שני הרכבים בשנתונים 05-06

אני יודע ששני הרכבים מציעים עולמות שונים לגמרי, הפיגו רכב מנהלים וההונדה משפחתית.

רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח לנהג צעיר (אני בן 21), לשני הרכבים.

צריכת דלק.

תיקונים טיפולים.

אמינות.

בטיחות.

את מי יהיה לי קל יותר להחזיק ?

לרשותי 50k עם אפשרות לחרוג לקניית רכב.

בנושא שמירת ערך ברור לי שההונדה "לוקחת" בלי למצמץ.

ובכללי חשובה לי דעתכם כי אתם המומחים לא אני :) את מי אתם הייתם בוחרים:?:

אגב אני הולך על רכב גדול לגילי מכיוון שאני היחיד שיש לו רשיון בבית.. אז אני אצטרך לסחוב את כולם.

תודה רבה רבה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור ! תודה !

פורום מספר אחת ברשת 8)

פורסם

לסחוב את כולם - בכמה אנשים מדובר?

אם באופן קבוע זה 5 אנשים בריאים, 407 תהיה יותר מתאימה למשימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לסחוב את כולם - בכמה אנשים מדובר?

אם באופן קבוע זה 5 אנשים בריאים, 407 תהיה יותר מתאימה למשימה.

הרכב ישרת אותי 80% מהזמן, יש לי אח ואחות קטנים 5 ו4 , בגדול אנחנו 6 נפשות

ברמת העיקרון רציתי לדעת איזה רכב יהיה לי קל יותר להחזיק, כי אחרי הכל המשכורת שלי זה מינימום, אזרח טרי אחרי צבא.

תודה שהגבת :):-D

פורסם

אזרח טרי אחרי צבא עם משכורת מינימום? אם אין לך עזרה רצינית מאוד מההורים או לחילופין אם אין לך שום רצון/צורך לחסוך לדירה/לימודים/נסיעה לחו"ל או שאר דברים חשובים וכל רצונך הוא להיות בעל רכב - תתחדש מאחד הרכבים.

אם משהו מהנ"ל כן מעניין אותך (לימודים, דירה בעתיד הרחוק יותר וכו') עצתי לך היא לעזוב את הרכב לחלוטין. מדובר במטחנת כסף שכוללת בטוחה ירידת ערך, המון כסף לדלק, ביטוחים (אתה נהג צעיר, הביטוח לא יהיה זול) תיקונים וטיפולים שגרתיים.

בהצלחה

פורסם
אזרח טרי אחרי צבא עם משכורת מינימום? אם אין לך עזרה רצינית מאוד מההורים או לחילופין אם אין לך שום רצון/צורך לחסוך לדירה/לימודים/נסיעה לחו"ל או שאר דברים חשובים וכל רצונך הוא להיות בעל רכב - תתחדש מאחד הרכבים.

אם משהו מהנ"ל כן מעניין אותך (לימודים, דירה בעתיד הרחוק יותר וכו') עצתי לך היא לעזוב את הרכב לחלוטין. מדובר במטחנת כסף שכוללת בטוחה ירידת ערך, המון כסף לדלק, ביטוחים (אתה נהג צעיר, הביטוח לא יהיה זול) תיקונים וטיפולים שגרתיים.

בהצלחה

תודה רבה על התגובה.

אין לי רצון לחסוך כרגע לשום דבר, רק להגשים חלום ולקנות רכב, חלום מהמסובכים שיש.

ממוצע הוצאות חודשיות על הרכבים הנ"ל כמה ייצא לי ?

אני יודע שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי ניסיון ומעולם לא היה לי רכב.

שוב תודה :)

פורסם

ה-407 דווקא תהיה פחות טובה מהסיוויק לנשיאת משפחה - מאחור צפוף יותר ותא המטען לא מאוד גדול. מה שכן - היא מכונית טובה משמעותית. נוחה, נעימה ואיכותית. רק המנוע קצת עצל.

עלויות אחזקה - אם שמים בצד את מחיר הקנייה, ומדברים על נסועה שנתית סטנדרטית (12000-20000 ק"מ), צפה ל-2000 שקלים בחודש לפחות. ביטוח מקיף לנהג בן 21 ללא עבר ביטוחי יהיה מאוד יקר, במיוחד לסיוויק להערכתי. צריכת הדלק בינונית בשתי המכוניות (ה-407 יותר בזבזנית) והדלק היום יקר. צריך גם לצפות לתקלות כאלה ואחרות.

מבין השתיים כנראה שהסיוויק תתאים יותר, בהתחשב בנסיבות ועל אף העובדה שהיא פחות טובה משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ה-407 דווקא תהיה פחות טובה מהסיוויק לנשיאת משפחה - מאחור צפוף יותר ותא המטען לא מאוד גדול. מה שכן - היא מכונית טובה משמעותית. נוחה, נעימה ואיכותית. רק המנוע קצת עצל.

עלויות אחזקה - אם שמים בצד את מחיר הקנייה, ומדברים על נסועה שנתית סטנדרטית (12000-20000 ק"מ), צפה ל-2000 שקלים בחודש לפחות. ביטוח מקיף לנהג בן 21 ללא עבר ביטוחי יהיה מאוד יקר, במיוחד לסיוויק להערכתי. צריכת הדלק בינונית בשתי המכוניות (ה-407 יותר בזבזנית) והדלק היום יקר. צריך גם לצפות לתקלות כאלה ואחרות.

מבין השתיים כנראה שהסיוויק תתאים יותר, בהתחשב בנסיבות ועל אף העובדה שהיא פחות טובה משמעותית.

רוני

רוב הזמן אני אסע באוטו לבד.

לגבי הדלק, אני בקושי אסע, אין לי צורך מיוחד, והעבודה קרובה אלי 5 דק' נסיעה.

ביטוח מקיף אני לא מתכנן לעשות, Too muce expensive

נניח רגע את הנסיבות שלי בצד, בעיינך ה407 יותר טובה משמעותית ?

תודה רבה על התגובה המפורטת :-)

פורסם

לא הייתי ממהר לוותר על ביטוח מקיף ברכב שעולה 50000 שקלים, אבל זה שיקול שלך. גם אם אתה נוסע מעט, עדיין תאונות קורות, ומכוניות נגנבות. בכל מקרה, ללא מקיף ועם נסועה נמוכה, העלויות שלך ירדו משמעותית, אולי אפילו עד 1000 שקלים בלבד לחודש.

וכן - ה-407 טובה משמעותית מהדור הקודם של הסיוויק, בפירוש. אפילו לא צריך לנהוג בשביל להבין את זה. שב בשתיהן ותראה בעצמך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא הייתי ממהר לוותר על ביטוח מקיף ברכב שעולה 50000 שקלים, אבל זה שיקול שלך. גם אם אתה נוסע מעט, עדיין תאונות קורות, ומכוניות נגנבות. בכל מקרה, ללא מקיף ועם נסועה נמוכה, העלויות שלך ירדו משמעותית, אולי אפילו עד 1000 שקלים בלבד לחודש.

וכן - ה-407 טובה משמעותית מהדור הקודם של הסיוויק, בפירוש. אפילו לא צריך לנהוג בשביל להבין את זה. שב בשתיהן ותראה בעצמך.

רוני

רוני אני מודה לך מאוד, אין לך מושג עד כמה !

לגבי הביטוח מקיף אני לא מוותר מהר, אני מאמין שיבקשו מינימום 10k שזה מחיר אסטרונומי, צריך לבדוק.

שוב תודה רבה.

פורסם
אני חושב שקצת הגזמת.

10K לנהג צעיר?! אני בתור נהג חדש משלם על קורולה 2008 6000 ש"ח בחודש כולל הכול(חובה +מקיף)

אז תן לו את שמו של סוכן הביטוח שלך, כיוון שפחות מ-4000 שקלים למקיף לנהג חדש (לא צעיר) לרכב מודל 2008 זה דיל מדהים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

.גם אני ישמח לקבל את ה,מספר טלפון של הסוכן

.אני נהג מקצועי מעל לגיל 30

.שלא היה בבעלותי רכב

.התקשרתי לכול חברות הביטוח

.לקבל הצעה לסיוויק 08

הצעה הכיי גבוה 12 אלף

הכי זול 8 אלף

פורסם

כשהסיוויק 2002 הייתה בבעלותי - ביטוח לנהג צעיר וחדש בלי עבר ביטוחי - 10,800 סה"כ (חובה+מקיף)

ביטוח יקר בטירוף אך זה רכב גניב. או שתשלם כמה שצריך ותישן בשקט בלילה או שתיקח צד ג' ותתעורר מכל פיפס שתשמע ברחוב.

מבחינת אמינות, היא הייתה מצויינת. עד 155K כל ספר הטיפולים שלה היה נקי מתיקונים (חוץ מבלאי טיבעי. כמו פנסים עכורים אחרי 8 שנים, רפידות בלמים וכו').

צריכת דלק? מנוע וגיר בריאים בדור 7 יתנו לך 1:13 עירוני, הכי טוב שהצלחתי להוציא ממנה היה 1:16 בבינ-עירוני.

טיפולים? עוד לא ראיתי מישהו שיוצא ממורשה הונדה עם חשבון שנופל מ1000. :lol:

יש לה כמה סעיפים שדורשים "מקורי בלבד" וכל נסיון לחסוך גרוש בחלקים האלה ייגמר ברכב שישפוך מנוע. פשוט ככה.

שמירת הערך שלה, אגב, הולכת גם לרעתה.

אתה יודע כמה אנשים התקשרו אלי בטענה "מי ישלם 40K על רכב מ2002 כשאפשר לקנות מאזדה3\מגאן\פוקוס\לאנסר בנות 3 מליסינג ב50K!!!"

אז המחירון גבוהה. יופי טופי. עכשיו לך תחפש את הפראייר שישלם מחירון.

נ.ב.

אתה יכול לחסוך די הרבה שקלים - מ2002 עד 2005 (היו כמה דור7 שעלו לכביש ב2006 עם הצורה הישנה, אע"פ שבשנה זאת הדגם התחלף) זה בדיוק אותו רכב בלי שום שינוי בכלל. חוץ מזה שב2002 הרכיבו אותם ביפן ואח"כ בטורקיה.

ההבדל במחירונים עומד על כ20K בין 2002 ל2005/6. אפשר לחסוך כמה שקלים בכיף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הרכב ישרת אותי 80% מהזמן, יש לי אח ואחות קטנים 5 ו4 , בגדול אנחנו 6 נפשות

ברמת העיקרון רציתי לדעת איזה רכב יהיה לי קל יותר להחזיק, כי אחרי הכל המשכורת שלי זה מינימום, אזרח טרי אחרי צבא.

תודה שהגבת :):-D

אף אחד מהם. בשביל לנייד את המשפחה פעם במספר חודשים אפשר להסתפק ברכב קטן יותר וזול לאחזקה. אולי בגלל שאף פעם לא החזקת רכב אתה לא יודע לאיזה בור אתה נכנס.

פורסם
אף אחד מהם. בשביל לנייד את המשפחה פעם במספר חודשים אפשר להסתפק ברכב קטן יותר וזול לאחזקה. אולי בגלל שאף פעם לא החזקת רכב אתה לא יודע לאיזה בור אתה נכנס.

אתה צודק יכולתי ללכת על רכב יותר קטן וזול משמעותית,אבל אני רוצה רכב מפנק ומהנה לנהיגה.

אני מקווה לא להתאכזב.והדילמה היא קשה מאוד..תודה לכולכם על התגובות אתם עוזרים לי מאוד

• תוכן חדש...