Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגולשי הפורום.

רציתי לשאול אם אני יכול לשים חלונות שחורים בשמשה האחורית של הרכב + בחלונות האחוריים + הקידמיים ?

שמעתי שיש גם איזשהו אחוז מסויים שאני צריך לשים,

אם מישהו מיתמחה ויוכל לפרט לי קצת יותר אשמח.

תודה.

פורסם

החוק אומר: לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

פורסם

מה קורה עם תופסים אותי עם חלונות כהים מקדימה ?

מורידים את הרכב מהכביש ?

והאם אני יכול לפני ההורדה מהכביש להוריד את המדבקה ?

פורסם

חלונות אחוריים ניתן להשחיר בכל רמה שתרצה.

גם השחמה בתנור אסורה בחלונות הקדמיים? הרי כל הבעייה היא שבזמן תאונה אם על החלון יש מדבקת השחרה החלון לא יתנפץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...