Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת מצלמה- Nikon D7000 או D300s

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שהוידאו של הסטילס הוא "לא מציאה גדולה" בשביל זה אני מחזיק מצלמת 3CCD.

אבל אי אפשר לצאת לכל טיול, קל וחומר שיש 3 ילדים קטנים עם כל הארסנל.

יכולת וידאו היא מאוד שימושית כשיש ילדים קטנים ולפעמים רוצים לעשות איזה וידאו קליפ קטן.

יחסית למצלמות סטילס, הוידאו של הD7000 מצויין, גם בתנאי תאורה קשים.

מצד שני הAF (לוידאו) לא להיט, לא יודע למה זה לא עובד אצלי טוב, אני בדרך כלל עושה פוקוס ידני ומצלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

אתמול מכרתי את המצלמה שלי יחד עם העדשה (18-105), היום נרכשה ה-D7000 עם עדשת הקיט (אותה אחת שהיתה לי).

אחלה מצלמה, אני מרוצה.

:-P

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחלן, אחלן, אחלן.

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש!

לדעתי עשית את הבחירה הנכונה!

אני גם מת לשדרג את הD90 שלי ל 7000. אולי עוד שנה.

מחכה לתמונות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...