Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

לא פעם שאני שומע את המושג איזון דרייבשפט. לפני כחודש רכשתי פורד סיירה משנתון 92' אשר עברה כ350 אלף ק''מ.

בזמן שאני עוזב את הגז במהירות או נותן גז בפתאומיות, ישנו צליל "חיבור"/"קליק" מן הדיפרנציאל, עד כמה שזכור לי מהסיירה הקודמת שהייתה לי, זה נפתר על ידי החלפת קופלונג דרייבשפט (לרוב מתייבש ונסדק וזה בעצם גורם לתופעה הזו).

עוד דבר מוזר שקורה, בזמן פנייה שמאלה, במהירות אפסית (0-30 קמ''ש) ישנן דפיקות מן הצד השמאלי, קצת קשה לי לקבוע למה זה נגרם, אני מקווה מאוד שזה יפתר על ידי החלפת הקופלונג, אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג? יכול להיות מדובר על צירייה עייפה?

עכשיו לאיזון דרייבשפט, איך בעצם עושים את האיזון? כל מוסך בינוני יכול לעשות את האיזון? והכי חשוב, לפי מה קובעים שצריך איזון דרייבשפט?

תודה, JEP.

פורסם

כמה שאני יודע, איזון עושים כאשר הדרייבשפט רועד, קיבל מכה או משהו. הרכב אמור לרעוד ולהרעיש מכיוון התחתית על בערך מהירות בסביבות 80. אפשר לבדוק את זה בעלייה. כאשר אתה נוסע בעלייה בערך על 80 ולוחץ על גז הרכב אמור לרעוד (לא הגה, דומה לאיזון גלגלים אחוריים), כאשר אתה עוזר גז אמור להפסיק לרעוד.

לא כל מוסך עושה איזון, במקרה שלי שלחו דרייבשפט לבית מלאכה שם עשו לו איזון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המכה שאתה שומע היא כנראה מבשרת לך שאחת מהתושבות מנוע/גיר התעייפו להן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שומע את המכה מכיוון הבקקס. איך זה יכול להיות תושבות גיר או מנוע?

JEP.

פורסם

שכחתי לציין שאני מסכים עם הדיאגנוסטיקה שלך בהודעה הראשונה, אני בסך הכל מציע לך לבדוק כיוונים נוספים.

למיטב ידעתי איזון עושים בבית מלאכה שמתעסק בין היתר באיזון דרייבשאפטים, אין אפשרות לבצע זאת בכל מוסך (אלא אם כן המוסך מפרק ושולח לבית מלאכה לאיזון).

ממליץ לך לפרק לבד ולשלוח לשיפוץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...