Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם הקאיה ריו של 2007 הוא תאום זהה של היונדאי אקסנט - אני מכיר לא מעט אנשים המשרתים בקבע, וקיבלו קאיה ריו והם מאוד מרוצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאול,

אני פשוט לא יודע איך אתה במשפט אחד יכול לאמר לי שהקיה לא אמינה ובו זמנית להמליץ לי על פיג'ו 206...

יונדאי גטס משנת 2007 עברה שינוי שאני בעצמי לא הייתי מודע אליו - שוחחתי עם כמה אנשים שיש להם את דגמי הGLF והGLS מהשנתונים האלו 07 ו 08 והם מציינים אמינות מופתית וגם צריכת דלק חסכונית.

הקיה ריו היא דגם שמשתמשים בו למוניות - זה אומר שיש לרכב הזה שוק חלפים טוב וכנראה גם נתון אמינות גבוה.

היתה לנו קיה ספיה חמש שנים - למעט שהרכב היה חלשלוש לא היתה בו בעיה אחת אפילו למעט בולמים שחטפו מכה, שקשורה לאמינות. הבחור שרכש את הרכב מאבא שלי עד היום מחזיק בה באמינות מופתית.

השכנים שלי עם היו כמה שנים טובות עם קיה ריו - מאוד מרוצים (ליסינג) ולא ראו ממנה תקלה אחת כאשר שאלתי אותם לגבי האמינות.

אני רוצה או להתעסק עם רכב פשוט ומשעמם שיראה על אמינות מופתית ועלות אחזקה זולה וישמש אותנו ברוב ימות השבוע

או להתעסק עם רכב "מעניין" שיהפוך לרכב הפינוק והפנאי שלנו ברוב ימות השבוע וכאשר האשה חייבת להשתמש ברכב השני - אבל כמו שאני שם לב כרגע - זה לא מציאותי ולכן אני פונה לכוון הקיה ריו.

אבל - כמו שכבר ציינתי - זה "שם קוד" כרגע וממש לא מחייב רק קיה ריו, זה גם יכול להיות כל רכב סופר מיני אחר שיכנס בתקציב ותהיה לו - אמינות, חסכון בדלק, מראה צעיר, תחזוקה זולה

הנושא של התחזוקה הזולה מקשה עליי בללכת ולרכוש משהו שהוא לא קוריאני.... אני מקווה שזה מצליח להסביר את המילכוד קצת יותר טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

SRONIS - להענש עם קיה ריו זה נכון אם אתה נוהג במרצדס ואז בגלל צרות כלכליות נאלץ לעבור לקיה ריו - זה בהחלט עונש...

לא. מי שמתלבט בנוגע לאלפא 156, מחפש משהו קצת יותר איכותי מרוב האנשים, מכאן שהדרישות שלו אמורות להיות גבוהות יותר. אז בוא נניח לרגע שהוא אכן ויתר על החלום - זו באמת סיבה ליפול לתחתית הקטגוריה? חפש לך משהו באמצע - לא מהנה כמו ה-156, אבל גם לא בסיסי כמו הריו. יש מספיק מכוניות לא רעות בחוץ. אפילו מזדה 3 תהיה עדיפה משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כאחד שנסע תקופה קצרה על ריאו/אקסנט, עליי לציין שזה לא רכב כזה גרוע כפי שאתם מציירים אותו. לאחר קריאת חומר רקע בפורום הזה הציפיות שלי היו מתחת לגובה המדרכה, אך התבדתי מהר. אותו דבר לגבי הקיאה מגנטיס שהפתיעה אותי מאוד לטובה. אגב, בכל הרכבים הנ"ל נהגתי בארה"ב (שם הם מצליחים לא רע) ואני מניח שמדובר באותו רכב כמו בישראל.

ברור שלא מדובר בפאר הטכנולוגיה, אך זה רכב שנותן תמורה הולמת למי שמחפש תחבורה בסיסית, לא יקרה ואמינה.

פורסם

אהלן.

תראו כמה תגובות יש ברגע שמישהו כותב ב"נושא"- אלפא רומיאו. כבוד :)

אדי,

כשכתבת שהאלפא תהיה זולה ב15 אלף מהקיה, לא חשבת על משהו.

אם הריו עולה 40,000 זאת אומרת שאתה מחפש 156 ב25,000?

הסיכוי שאלפא כזו תהיה תקינה, נמוכה מאד.

לאלפא בכלל ולגירי סלספיד בפרט, יש דרישות אחזקה וטיפולים גבוהות.

בתור בעל 147 (כיף לא נורמאלי), לא הייתי ממהר לקפוץ על אלפא זולה.

כשאני אמכור, אין מצב שזה יהיה מתחת למחירון בכלל.

לדעתי-

2012 מתקרב וכולנו נלך קאפוט גם ככה.

חפש אלפא שמורה (גם 147 היא חוויה, גדולה למשפחה קטנה לאישה), תנסה לחפש גיר רגיל,

הסטוריית טיפולים מלאה (עם טיפולים ממוסכים מומחים), תריב עם האשה שנה וחצי, תראה את

האוטו לחברים, תשתה איזו בירה ותגיד תודה שאתה גבר.

נתראה בגן עדן של אלפיסטים.

=)

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם
לא. מי שמתלבט בנוגע לאלפא 156, מחפש משהו קצת יותר איכותי מרוב האנשים, מכאן שהדרישות שלו אמורות להיות גבוהות יותר. אז בוא נניח לרגע שהוא אכן ויתר על החלום - זו באמת סיבה ליפול לתחתית הקטגוריה? חפש לך משהו באמצע - לא מהנה כמו ה-156, אבל גם לא בסיסי כמו הריו. יש מספיק מכוניות לא רעות בחוץ. אפילו מזדה 3 תהיה עדיפה משמעותית.

רוני

:mm_yeah:

זה משהו שגם אני חש לכל אורך השרשור הזה.

ברור שכל המטרה כאן היא לקנות משהו כמה שיותר זול וכמה שיותר אמין , עם זאת צריך להסתכל על פרמטרים כמו נוחות ובטיחות ואולי לשקול רכבים אחרים שלא יענו למשוואה שמסתתרת כאן : מקסימום שנתון במינימום כסף.

נ.ב. GIVE ME A BREAK , קיה ספיה זה פח זבל על גלגלים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מנסיון יונדאי גטס רכב ממש לא אמין , זללן בדלק , לא נוח , רועש , לא בטיחותי , לא יציב , לא מאובזר , מיושן , יש שיגידו מכוער.

אני נוהג בגטס 2007 ידנית עם מנוע 1.4. יש לה 4 כריות אויר, ABS, ארבעה חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, רדיו דיסק מקורי, מחשב דרך ואני בטח מפספס עוד משהו. הגטס קיבלה ציון של 4 כוכבים מבחני הריסוק של NCAP

זללן? תתפלא, הגעתי עם הגטס שלי לצריכה של 1:18.5 ק"מ/ליטר.

אני מסכים שלא מדובר ברכב מפואר ומאובזר כמו רכב מנהלים - אחרי הכל, מדובר ברכב קטן ולא רכב מנהלים.

לפני שקניתי אותו, ידעתי שאני מחפש רכב פשוט ואמין ולא רכב מנהלים מפואר. מבחינתי האבזור שלו מספק מאוד את צרכי.

לשכן קרוב יש גטס כזו (אוטומטית) ולאשה של חבר יש גטס מהדור של לפני מתיחת הפנים. כל השלושה מפגינות אמינות מופתית ולא רואות מוסך בין טיפול לטיפול.

אני לא יודע כמה עשיר הנסיון שלך עם הגטס, אבל חולק על המסקנות שלך וחושב שהן כלל וכלל לא מייצגות.

פורסם

אותי מעניין איך זה תמיד שמישהו רכב רכב x פתאום אותו רכב נהיה אוצר חסכוני וסופר אמין וסופר מאובזר.

הרי זה לא סתם סטיגמה שהגטס זללנית ולא נוחה ולא מאובזרת. נסעתי על כזאת מליסינג למשך 3 חודשים.

ראבק, תודה רבה להם שם שהם שמו כרית אוויר אחת.

יש לך אחת כזאת, תהנה ממנה כמה שיותר אבל בוא נהיה מציאותיים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתם רציינים? איך אפשר בכלל להשוות את היונדאי גטס למשהו? סלחו לי זה רכב על הפנים אפילו היצרן כמעט והודה שהייתה פאשלה רצינית ברכב אני מדבר על צריכת הדלק ההיסטרית.

דבר שני לא ברור לי מזה האנטי ריו שיש פה סך הכל הרכב הזה פופולארי ולא פחות אמין ממכוניות אחרות אבל זה כבר נושא אחר.

דבר שלישי- לגבי האלפא 156 בדקת את מחירי התיקונים שלו? אלפא גובה מחירים גבוהים..ככה שכל כניסה למוסך עלולה לכאוב בכיס. קח את זה בחשבון.

• תוכן חדש...