Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום מקום, היה על זה שירשור בפורום.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הנהג צריך לחבר את השלט לאחורי כובע מצחיה וחובה עליו לחבוש אותו בעת נהיגה. כדי שהכובע לא יעוף ברוח כשהגג פתוח צריך לחזק אותו ב -2 גומיות לראש. מצורף שרטוט:

42112807.png

:-D

כשהגג פתוח לא צריך לשים שלט. זה החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין חוק הנותן פטור מהצמדת תוית "נהג חדש", ברכב קבריולט.

ניתן להתקין את השלט על חלון הצד.

יתכן וקיימת הנחיה פנימית - לא לאכוף עבירה זו, ברכב עם גג פתוח.

תקנה 9א.

א) לא ינהג נוהג חדש כמשמעותו בסעיף 12א לפקודה ברכב נוסעים פרטי, ברכב פרטי דו שימושי וברכב מסחרי אחוד שמשקלו הכולל המותר עד 3,500 ק"ג אלא אם כן הוצמדה תוית בחלון האחורי של הרכב בשוליו התחתונים כך שתיראה לנוהג אחריו.

ב) לא ינהג אדם שאינו נוהג חדש, כאמור, כשהתוית מוצמדת לחלון הרכב.

* גודל השלט יהיה 12X20, גובה האותיות 40 מ"מ וצבען יהיה שחור על רקע צהוב מחזיר אור.

פורסם

אולי המשמעות היא שלנהג חדש אסור לפתוח את הגג או אולי...

כשהגג פתוח השלט צריך להיות מקופל בתוך הגג. אבל אז זה לא מתאים ל: "כך שיראה לנהג שמאחוריו"

פורסם

עזוב מה החוק אומר, אם שוטר מגיע, בלחיצת כפתור אתה סוגר את הגג והופ יש לך שלט נהג חדש על השמשה האחורית :lol:

פורסם
עזוב מה החוק אומר, אם שוטר מגיע, בלחיצת כפתור אתה סוגר את הגג והופ יש לך שלט נהג חדש על השמשה האחורית :lol:

לא בטוח שכדאי להסתמך על זה.

קרה לי שעצרה אותי ניידת מתנדבים לפני כמה שנים באזור התעשיה הישן בראשון שנהגתי ברכב של ידידה שהייתה נהגת חדשה עם שלט נהג חדש, והמתנדבת (בת 60 בערך) האומללה העירה לי שהיא יכולה להביא לי דו"ח על כך שהשלט מקופל קצת בקצה (באמת שלא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי, היה אזה קפל מסכן בשלט, נו טוב מה לעשות אומללה).

מה שאני בא להגיד זה שלא כדאי להתעסק עם האנשים האלה בקטנות, יש כאלה מבינם שהם אנשים קטנים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כששוטר עוצר אותך, הוא לא רץ לבדוק אם יש לך שלט של נהג חדש עוד לפני שעצרת.

קודם כל הוא מבקש רישיון מסמכים וכו.. עד אז השלט כבר יוצב במקומו אם תזכר בזמן.

חוץ מזה, אני לא חושב שבאמת יעשו לו בעיות.

אגב, יש לי חבר שפשוט קשר את זה למושב הקדמי, אחד שקשר את זה לגלגל הרזרבי בג'יפ ואחד ששם מעל הלוחית רישוי בצורה יצירתית להפליא. אם באמת רוצים אפשר למצוא מקום.

פורסם

אני מאוד מקווה שהטימטום עם הכובע מצחייה זה בדיחה, כי אני לא רואה בן אדם במציאות עושה את זה.

בכל מקרה מה עושים:

במידה ויש משענת ראש במושבים האחוריים - קושרים את זה סביב המשענת הראש.

במידה ולא - במושב הקידמי.

שלום על ישראל!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

יש חנויות לאביזרי רכב שמוכרות שלטים של נהג

חדש ממגנט.אתה תופס אותו על התא מטען מאחור במקום גלוי לעין.

עצר אותי פעם שוטר ולא הייתה עם זה שום בעיה,להפך שאל אותי איפו קניתי.

פורסם

זה באמת רעיון נחמד, כשזה יהיה יותר פופולרי יתחילו לגנוב אותם ובסוף אנשים יחזרו לשיה הקודמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...