Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי פיג'ו 206 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! היום לקחתי רכב לבדיקה פיג'ו 206 שנת 2002 בבדיקה נודעו לי על מספר תקלות רציתי לשמוע את דעתכם בעיניין.

רכב יד שלשית עבר 140 אלף והבעייות העיקריות הם:

א.תושבת מנוע פגומה

ב.נזילת מים ממצנן

ג.לטפל במערכת קירור

ד.קלאץ' על סף החלקה

יש רתיבות של שמן מהגיר ומהנוע...

נישמע הרבה בעיות אבל רציתי לשמוע את דעתכם בנוסא עלויות ועד עמה התקלות האלה חמורות?

תודה מראש!!

פורסם

תושבת מנוע זה לא נורא ורדיאטור וצינורות אפשר להחליף כמו גם קלאץ'

כאן לבד יש לך לדעתי כבר איזה 3-5K להשקיע.

מה שבאמת מדאיג זה נזילות השמן - זה יכול להיות משהו קטן וזה יכול להיות פתיחת ראש מנוע, החלפת אטם ואולי אפילו זה יתגלה כסדק מה שלא יהיה אם הרכב הגיע למצב של פתיחת ראש, אני באופן אישי כבר הייתי נמנע מרכישתו.

והרטיבות שם היא גם מהגיר וגם מהמנוע

רצוי לבדוק במוסך טוב שמטפל ברכבים האלה אם מדובר בהזעה צפויה לרכב הזה או אם מדובר במשהו חמור יותר.

לי בעקרון זה נראה כמו מצב להורדה של לפחות 6 אלף שקלים ממחיר הרכב, קשה לי להאמין שיהיה מדובר בליקוי קטן כשיש נזילת שמן גם מהגיר וגם מהמנוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה המהירה!!!

הבחור כבר ירד במחיר בסביבות הסכום שאמרת, לגבי ההזעה של השמן ראיתי על הקרטר באמת רטיבות לא ברמה של טיפות אבל יש הזעה העניין שזה כבר רטוב בקרטר עד כמה זה ניראה/ נישמע חמו? הרדיאטור זה בעיקר קורוזיה אבנית כזאת, הוא לא נוזל מטפטף..בכל מיקרה למדתי כבר שאם רדיאטר לא משחקים..לגבי הנזילות שמן זה באמת יותר מפחיד קצת לטווח הארוך יותר...

תודה על התגובה המהירה

פורסם

הזעה קלה של שמן זה לא נורא במיוחד ובדרך כלל אפשר לחיות עם זה. כמובן שמהתיאור המאוד כללי שלך קשה לקבוע כמה רצינית ההזעה וכמה אפשר לחיות איתה. אם אתה בכל מקרה מחליף קלאצ' (מחליק וכו'), יש סיכוי שיוכלו לטפל בנזילה הזאת במסגרת החלפת הקלאצ' והעלות לא תיהיה יקרה במיוחד.

תבדוק טוב שהקורוזיה ברדיאטור לא נובעת משימוש בנוזל קירור סוג ז' (או ירחם השם מי ברז), ואם כן עדיף שתעבור הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...