Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת XBOX SLIM החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני לפני רכישת המכשיר ויש לי כמה שאלות.

האם השלטים של האקסבוקס הקודם מתאימים לחדש?

הבנתי שהפריצה למכשיר החדש כוללת החלפת כונן לישן יותר.

עכשיו במידה ויש לי מכשיר ישן עם שלטים וכונן פרוץ אני אוכל להתאים אותו לחדש?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
אהלן חברים אני לפני רכישת המכשיר ויש לי כמה שאלות.

האם השלטים של האקסבוקס הקודם מתאימים לחדש?

אם אתה מדבר על XBOX הרגיל ולא ה360 אז לא הם לא מתאימים

אם אתה מדבר על XBOX360 השמן (2005-2011) אז כן זה בדיוק אותו שלט

יהיה צורך אבל בסנכרון השלט

הבנתי שהפריצה למכשיר החדש כוללת החלפת כונן לישן יותר.

המידע שלך יישן כבר מלפני חודש כל המכשירים שהיה אפשר לפרוץ (הסלים כמובן) {לא כל מכשיר סלים אפשר לפרוץ} [רק מכשירים שייצאו מהמפעל לפני אוגוסט 2010 אם זה מעניין אותך] אז כל המכשירים שהיה אפשר לפרוץ בהחלפת כונן- יצאה להם פריצה רגילה ללא החלפה וכעת עומדת על מחיר של 250 ש"ח

הבעיה- לך תשיג מכשיר מהתאריך הזה (בלתי אפשרי) ואם יש לחנות כזה מכשיר היא לא תמכור לך אותו בפחות מ1000 ש"ח יותר על עצם זה שהוא "נדיר"\"פריץ"\פרוץ [אני לא צוחק 1000 שח יותר]

עכשיו במידה ויש לי מכשיר ישן עם שלטים וכונן פרוץ אני אוכל להתאים אותו לחדש?

שוב- על איזה יישן אתה מדבר?

ולשאלתך לגבי הכונן- אתה לא צריך וגם לא תצטרך כי לא תשיג כזה מכשיר

תודה רבה לעוזרים

עניתי באדום

ועכשיו לסיכום אני אומר לך את דעתי שאמרתי לבערך 200 לקוחות בפסח האחרון:

תקנה עכשיו מכשיר לא פריץ במחיר רגיל (1300-1500) ייחד עם איזה משחק טוב שתוכל לחרוש עליו (COD\GTA\RDR וכדו')

ואז כשתצא פריצה אז המכשיר שלך יהיה "הנדיר" ותוכל לבוא לפרוץ אותו בעלות של 250 במקום כמו כולם שירצו לקנות אותו וישלמו על מחיר של "נדיר" כמו האלה של עכשיו.

הפריצה אמורה לצאת בחודש חודשיים הקרובים.

שים לב שאתה קונה מכשיר מתאריך ייצור 2010 אחרת זה כונן היטאצ'י והפריצה אליו יוצאת רק עוד מלא זמן.

מקווה שעזרתי!

אסי

פורסם

שאלו אותי שאלה בפרטי אך אני חושב שאם כבר אני נותן מידע אז שיהיה לטובת הכלל

יש לי איזו התלבטות קטנה לגבי רכישה - בעיקר אם יישאר לי זמן אחרי זה לילד :wink: - ולגבי הmove מול kinect (או לחכות ל- WII2?). אפשר להתלבט עימך בזה ולקבל מחירים וכו'? (אינני מעוניין כלל בפריצה, אגב)

תודה,

איל.

אל תחכה לWII 2

עד שייצא לו משחקים והוא רק חיישני תנועה . אקסבוקס וסוני כבר בשוק הרבה זמן שלל משחקים במחירים טובים ואפשרויות.

ואפשר להתלבט מכאן עד מחר על הקינקט והמוב- שורה תחתונה שניהם מדהימים כל אחד בקטע שלו.. זה עניין של טעם.

*אתה רוצה לשחק בזה משחקי יריות וספורט?

*או שאתה רוצה דבר מטורף שקולט את כל הגוף שלך ויותר מתאים לפעילות גופנית ספורט ריקודים וכדו'?

מחירים, ובכן אקסבוקס לא פרוץ עם קינקט יוצא 2000 ומעלה

סוני 3 עם מוב (ערכה טובה- לא בסיסית) יכול להגיע 2500 בערך

המחיר זה ממש לא מה שצריך להטריד אותך זה בסוף יוצא הכל אותו מחיר (הסבר ארוך שלא בהודעות..)

פורסם

תודה על התשובות, אכן התכוונתי למכשיר ה 360, הבנתי גם שאפשר להתאים את השלטים שלו ואת הכונן שלו ל SLIM.

אני רוכש מכשיר ( SLIM ) משומש שיש לו כונן ליטון הכונן שכן ניתן לפריצה.

פורסם
תודה על התשובות, אכן התכוונתי למכשיר ה 360, הבנתי גם שאפשר להתאים את השלטים שלו ואת הכונן שלו ל SLIM.

אני רוכש מכשיר ( SLIM ) משומש שיש לו כונן ליטון הכונן שכן ניתן לפריצה.

אז ממש אין לך מה לנסות "להתאים את הכונן שלו"

זה מה שאתה חושב זאת עבודה של 40 לבעל מקצוע וסיוט מתמשך למישהו שלא יודע מה הוא עושה (פתיחת מכשיר\פירוק והתאמת תושבת וחיתוכה\הארכת כבל חשמל (12 חוטים)\חיתוך רגלי DVD(פלסטיק)\חיתוך מתכת הDVD\החלפת מגש\הוצאת גרסא מהישן\צריבה לחדש וכו'...

יש כבר פריצה רגילה אתה פשוט מוציא key' צורב אותו על הDVD מחדש עם הפריצה וסייתה 5 דקות!

פורסם

בתור מי שמכר בשנתיים האחרונות בסביבות 1000+ מכשירים ונתן עליהם שירות

אני יכול לאמר בצורה חותכת שלמכשירי 2009 ומעלה אין את תקלת ההתחממות (0 מקרים) היו תקלות אחרות אבל שניתנות לסידור.

אגב לגבי הסלים הוא אפילו עוד יותר טוב.

ועוד נק למחשבה- גם בPS3 יש נורה צהובה (שזאת בדיוק אותה תקלה ורק מפסח האחרון הצטברו לי במעבדה 5 מכשירים כאלה לתיקון)

(1 סלים 120 ועוד 4 רגילים)

:idea:

פורסם

לבוקסים האלה יש עוד תקלות ידועות מלבד ההתחממות, אחת מהן לדוגמא היא בעיות עם קריאת דיסקים... הייתי צריך לפתוח את הבוקס, לשמן שם איזה חלק עמוק בתוך כונן הדיסקים, וזה עזר בדיוק לשבוע...

בקיצור ולסיכום:

Honda civic EJ6

פורסם

לסלים החדש עדיין אין תקלות ידועות - בטח שלא RROD או שימון כוננים ..

הבעיה כרגע פריצה לסלים החדש (0225) הוא שאין דרך לכתוב את ה FIRMWARE הפרוץ (ה FIRMWARE עצמו כמו 0954 כבר מוכן)

ברגע שיעלו על הדרך לעשות זאת - זה יפתר. הבעיה שעכשיו יש גם דגמים של סלים עם עוד 2 סוגי כוננים (היטצ'י ועוד אחד) ולהם אין אפילו ניסיון לפריצה כרגע (עד שלא יעברו את ה 0225)

בכלליות כל מכשיר שרשום עליו מאחורה במדבקה תאריך יצור של 2010 יהיה לך טוב - אני אישית קניתי ביולי, וחיכיתי עד לפני שבועיים כדי לשחק ... היה קצת מבאס - אבל אני כרגע נהנה מכל המשחקים :)

שיהיה בהצלחה.

פורסם
לסלים החדש עדיין אין תקלות ידועות - בטח שלא RROD או שימון כוננים ..

הבעיה כרגע פריצה לסלים החדש (0225) הוא שאין דרך לקרוא את ה FIRMWARE המקורי (ה FIRMWARE עצמו הפרוץ כמו 0954 כבר מוכן)

ברגע שיעלו על הדרך לעשות זאת - זה יפתר. הבעיה שעכשיו יש גם דגמים של סלים עם עוד 2 סוגי כוננים (היטצ'י ו-0225) ולהם אין אפילו ניסיון לפריצה כרגע (עד שלא יעברו את ה 0225)

בכלליות כל מכשיר שרשום עליו מאחורה במדבקה תאריך יצור של 2010 יהיה לך טוב (מתחלק לני אפרויות עד אוגוסט ואחרי)- אני אישית קניתי ביולי, וחיכיתי עד לפני שבועיים כדי לשחק ... היה קצת מבאס - אבל אני כרגע נהנה מכל המשחקים :)

שיהיה בהצלחה.

תיקנתי כמה שורות עכשיו זה מושלם :)

• תוכן חדש...