Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להוסיף משלי, באמת שמגיע להם קרדיט ענק על השירות שלהם.

אני כבר הפסקתי לספור את מספר הפעמים שהתקשרתי אליהם עם כל מיני בקשות, חלקן הזויות וחלקן פחות אבל לפחות הם לא נפנפו אותי וניסו לעזור ככל שניתן. נכון השוק של פיאט לא חזק אבל אני לא בדיוק אחד שקונה רכבים על פי השוק שלהם, אלא מסיבות אחרות.

דבר שאני כן מסכים עם אור, במהלך המבצע של הטרייד אין פלוס 10 אחוז הם התקשרו אליי מעל ל10 פעמים ואני לא מגזים, זה התחיל לעצבן ואני פשוט אמרתי להם שיקבעו לי שעה להגיע לסוכנות להתרשם, חשבתי שהשיחות ייפסקו אבל הם המשיכו להתקשר כדי לוודא שאני אכן מגיע. בסוף לא באמת הגעתי :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אנסה שוב להבהיר את עצמי:

לפיאט יש רכבים טובים, הרבה יותר מכל יפנית אחרת (מסתכל על תמונה כוללת, לא רק על אמינות).

אבל פיאט זה לא סחיר, ידעתי את זה עוד לפני 10 שנים, אני יודע את זה גם היום.

עד היום קניתי רכב לפי מה שהרגיש לי "בא לי את האוטו הזה", היום אני יודע שאוטו קונים לפי השוק אם לא רוצים להיות איתו לנצח.

ולמען הסר ספק: אני מאוד נהנה מהפיאט שלי, אבל רק בקיץ (בחורף לא יכול לנהוג בידני, בגלל פציעה בברך שיוצרת כאבים בחילופי עונות ומז"א קר, לכן גם הוחלט להשאיר את הרכב לקיץ הקרוב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה בשלך, אני בשלי. הענין אינו טיבן או איכותן של המכוניות, אפילו לא אמינותן, אלא סחירותן. דווקא בענין זה מקבלים, לפחות כאן ואולי גם במקומות אחרים, את הרושם שאפשר למכור גם פיאט משומשת ואפילו לא רע. מהעובדה שאתה לא מצליח למכור את האוטו הפרטי שלך, וזו נידונה כאן לא מעט, לרבות הסיבות לה, אי אפשר בשום פנים להסיק שפיאט ככלל קשה למכור. ומבחינה זו אתה פשוט פוגע בלא הצדקה במותג שאתה כה מחשיב ובסופו של ענין גם בסיכויי המכירה שלך.

פורסם

תנסה להשיג היום פונטו ספייס עם גיר רציף גירסת ELX (דיינאמיק). נראה אותך מוצא אחת עם נתונים טובים - הן נחטפות ברמה של שעות, לא ימים. תמיד מעל המחירון, אלא אם יש בעייה כלשהיא כמו תאונה קשה או קילומטראז' מטורף.

מצטער, אבל אל תקיש מהרכב נישה האומלל על יתר הרכבים של פיאט. כבר יצא לי למכור עבור חברים פיאט בראבו בכמה אלפים טובים מעל המחירון ופיאט פונטו דור ראשון, דגם 1600 (הפחות מבוקש) עם קצה שילדה - ב-200 ש"ח מעל המחירון, תוך יומיים!!!

אז בחייאת. זה שיש לך את הדגם הכי מיוחד של פיאט שהיה כאן אי פעם, שלא קורץ לאף אחד כמעט - לא אומר כלום לגבי סיכויי המכירה של פיאט.

פורסם

כל הכבוד!

האם הארוחה החינמית ב-BBB קשורה אליהם? כי אני לא רואה שום קשר. :-)

התחנפתם אליהם בפייסבוק, אה? :wink:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ציינתי שהייתה התערבות עם חבר, לא?

אור- אין סחירות? את הגרנדה פונטו 2008 שהייתה לנו מכרנו במחיר מחירון למרות שריטה (בשביל להחליף ל 2010 חדשה :-D )

ואני כבר התרגלתי לקבל הצעות חוזרות ונשנות למכור את הספייס שלי כל פעם שאני נכנס לתחנת דלק והמתדלק מציץ מהחלון רואה שיש 0 מכות פח, מפנים הסלון פשוט מבריק, והקונסולה/דשבורד/כל מה שקשור אליהם נראים כאילו יצאו כרגע מהמפעל.

שיש קהל יעד, תהיה מכירה.

אני לא מדבר אפילו על מתי שחיפשתי את הפונטו שלי, ובערך 5 פעמים קבעתי עם מישהו לראות את הרכב אחרי יום או יומיים, ואחרי כמה שעות קיבלתי שיחה "מצטער, נמכר".

פורסם
תנסה להשיג היום פונטו ספייס עם גיר רציף גירסת ELX (דיינאמיק). נראה אותך מוצא אחת עם נתונים טובים - הן נחטפות ברמה של שעות, לא ימים. תמיד מעל המחירון, אלא אם יש בעייה כלשהיא כמו תאונה קשה או קילומטראז' מטורף.

מצטער, אבל אל תקיש מהרכב נישה האומלל על יתר הרכבים של פיאט. כבר יצא לי למכור עבור חברים פיאט בראבו בכמה אלפים טובים מעל המחירון ופיאט פונטו דור ראשון, דגם 1600 (הפחות מבוקש) עם קצה שילדה - ב-200 ש"ח מעל המחירון, תוך יומיים!!!

ברור שהן יחטפו, כשהמחירון של הרכב ברצפה ורכב חדש מאבד +45% מערכו תוך פחות משנתיים, אין סיבה שהרכב לא יחטף. :wink:

באתר יד שניה רואים כמו זבל עשרות גרנדה פונטו 2008-2007 עם מחירונים הזוים של 40-45 אלף.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
ברור שהן יחטפו, כשהמחירון של הרכב ברצפה ורכב חדש מאבד +45% מערכו תוך פחות משנתיים, אין סיבה שהרכב לא יחטף. :wink:

באתר יד שניה רואים כמו זבל עשרות גרנדה פונטו 2008-2007 עם מחירונים הזוים של 40-45 אלף.

על תגזים. גרנדה פונטו אוטומטית בת 4 שנים עולה בערך 50000 ש''ח שזה בערך 50-55% אחוז מהמחיר של אוטו חדש.

נכון, אובדן ערך עדיין יותר גדול מרכב יפאני, אבל מצד שני אף אחד עכשיו לא קונה פיאטים במחירון מלא.יש להם כל הזמן מבצעים כמו דלק חינם לשנה או טראייד אין במחיר מעל מחירון.

• תוכן חדש...