Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממ שמי דוד אני גר באשדוד ואני מחפש אוטו לקניה ..אוטו הראשון אני מעוניין באיביזה ישנה 1990-93 אם משהו מעונייין למכור שיהיה בקשר חייב שיהיה 2 דלתות קופה ו1500 אם זה sxi זה גם יהיה טוב:)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן אני מאור בן 21 נוסע על בלנו 2000 גר בבת ים, סטודנט.. נראה מצויין!.. פנוי...גובה 1.85 מ'.

מתעניין בסאונד לרכב ובכל מיני דברים אחרים.

יום טוב לכולם!

פורסם

טוב, אז ככה אנשים...

נעים מאוד, לי קוראים שלומי ואני בן 30.

אני מאוד אוהב רכבים ומכוניות, אני מכונאי רכב סוג 2 ותכל"ס אני לא פריק של מכוניות בהתווכחויות נצחיות על מומנטים וכוחות סמי סוסו ומי עדיפה האם ב.מ.וו או מרצדס.

מה שכן, גם עבדתי כסוחר רכב כשכיר במגרש ויש לי הבנה קלושה.:wink:

כיום אני נוהג בדייהטסו שרייד מנוע 1000 מעשן לבן מודל 90 אוטומטית בלי מזגן וזאת כי היא נתקעה אצלי במסגרת עסקת רכב כבר מלפני שנה.

בעברי היו לי אמממ... בואו נראה אם אני אזכור את הכל...

-מרצדס CE-280 בודי 123 קופה מודל 78 כסופה אוטו'.

-שברולט קמארו מודל 95 מנוע 3,400 כסופה T-TOP אוטו'.

-שברולט קורבט צבע חציל מטאלי מודל 87 T-TOP אוטו' מנוע 5,700 V-8.

-פיג'ו 406 לבנה מודל 98, נפח 2,000 SV יד 2 אוטו'.

-G.M.C סיירה נאוודה בצבע זהב/שחור סינגל קבינה אוטו' מודל 88 עם איל ניגוח (אין לי מושג למה שימשה המפלצת הזאת לפניי:lol:), מנוע 5,700 V-8 בנזין 350 כ"ס.

-פולסוואגן גולף 1,600, קופה לבנה מודל 87 אוטו'.

-מיצובישי גלאנט מנוע בנפח 1,800 סמ"ק, מודל 94 אוטו' לבנה.

ועוד כמה גרוטאות... :-D

בנוסף, בעברי הזדמן לי גם לעבוד אצל מילר הנדסה... יבואן מרצדס. וכן, אני פריק של המכונית הזאת.

נעים מאוד!

פורסם

שמי שימי אני בן 18 ואני מאשקלון.

מוזיקה - לפי המצב רוח. לפעמים בא לי את הפצצות הפסיכדלים של Infected Mushroom, לפעמים איזה סט מקפיץ של TIESTO,וליפעמים היפ הופ כמו 50 סנט, סנופ דוג ואקון, ברשותי שברולט קווליר שנת 97 במצב מעולה פשוט יפהפיה.

פורסם

אלצ'קו מחולון בן 20

נוהג על סוזוקי בלנו 98 (וכן היא לא של ההורים וכן זה אוטו של זקנים)

עובד בקניון ומעצב אתרים לפרנסתי ו... זהו :)

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

שלום לכולם!

הייתי רוצה לדעת על פיז'ו 306 דיזל גיר רגיל שנת 98 .

איך הרכב?יש בעיות מיוחדות?כמה הצריכת דלק?ואם יש לו שוק?

תודה

פורסם

b.k בן 23 אוהב רכבים אני והמשפחה מסדרים הכל לבד.(מוסכון קטן בבית)קניתי לפני שבועיים סקסו דיזל

אשמח אם תעזרו לי בידע שלכם בעתיד.

פורסם

שלום לכולם.

את שמי האמיתי לא אחשוף, אבל אתם יכולים לקרוא לי TIFF. אני בן 35 (בחסד רב), נשוי עם משפחה מאיזור יישובי חוף הכרמל. אחת התכונות הבולטות אצלי (לא אופי) היא הגובה שלי (2 מטר ו-3 ס"מ).

אני חובב רכב מגיל צעיר (עוד לפני הגליון הראשון של "אוטו", שהיה בזמנו "טורבו"), וברשותי היתה אסקונה 82 (בשנת 89), סיטרואן סקסו חדשה למשך 3 שנים (משנת 1997), ורנו סניק 2 ליטר עד היום (משנת 2000).

בקרוב (כך אני מקווה), אולי אוכל להיות הבעלים של פורד מונדיאו חדשה (Titanium בנזין) בנוסף לסניק (שתישאר אצל אשתי).

אני נכה 100% של הביטוח הלאומי מאז קיץ 2006.

יש לי השכלה בתחום המכאניקה (לא מכונאות רכב), השרטוט ובתחום המחשבים בו אני עובד (נסיון של 14 שנים, נכון להיום).

תחביבי הם: מוסיקה (שמיעה ונגינה), רכב (כל מה שקשור), ואהבת הארץ (טיולים).

אני מתעניין מאוד בשילוב של מכוניות ורכבים ככלל עם מחשבים ותקשורת. אלו פותחים תתי-תחומים חדשים רבים, ומשנים את פני התחום עד כדי כך שהם יוצרים נישות חדשות (תכנון, אמצעי שירטוט והדמיה, ייצור, שיווק וברכבים עצמם - המחשב/ים נכנסים ליותר ויותר מכלולים).

התנדבתי משנת 2001 במשטרת התנועה הארצית למשך כ-5 שנים (סיימתי בעקבות החמרה במצב רפואי), ואני יכול לאמר בבירור שזו לא תורמת כמעט כלל למניעת תאונות דרכים ולא באשמתה. היא שימשה ומשמשת כסת"ח לממשלות ישראל שמזניחות את התחום, "בזכות" שתיקתו של העם היושב בציון. רק לאחרונה מתחילים ניצנים של עשייה, ואני מקווה מאוד שנראה תוצאות בקרוב.

אחד מהתחומים בהם ניתן להשקיע ולראות תוצאות מיידיות בהורדת תאונות ובחומרת תוצאותיהן היא הכללת מספר רב ככל הניתן של אמצעי-הגנה ברכבים חדשים כפטורים ממס, ועידוד רכישת רכבים בעלי ציוני ריסוק גבוהים: חגורות בטיחות עם קדם-מותחנים (דו ותלת-שלבים), כריות אוויר (2 קדמיות, 2 צידיות, וילון לכל אורך הרכב) - אלו כבר הפכו לנורמה. כעת נוספים וצריך להוסיף גם בקרות אחיזה (ESP, TCS ועוד) ובקרות אחרות, כריות נוספות (לדוגמא: לברכי הנהג), אופציות רכישת פנסי קסנון ממפעל היצרן (עם כל המכלולים), הפעלת אורות אזהרה (Hazard) בעת בלימה חזקה ועוד.

אני מקווה שאוכל לתרום לחברים בפורום, ואוכל להיעזר בפורום להעשרת הידע שלי, וכן סתם להינות מאנשים שאוהבים ומתעניינים באותו תחום בו אני מתעניין (מישהו אמר "Top Gear", "Fifth Gear" או "העולם המוטורי"/"על גלגלים")?

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

אני מעונינת לדעת מה צריכת הדלק של שברולט קאווליר שנת 98 נפח מנוע 2000 ושל יונדאי לנטרה שנת 98 נפח מנוע 1600 ..... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח :-)

תודה.

פורסם

שלום קוראים לי רועי אני בכללי מהצפון עברתי לפני כשנה וחצי למרכז ועכשיו אני גר בחולון אני בן 21 עובד מלצר ואני מאוד שמח להצטרף לאתר שלכם. האוטו שלי הוא הונדה האצ'בק לבנה עם קצת עיצובים מבחוץ אבל מבפנים אין לי הרבה דברים לאט לאט יהיה.ורציתי לדעת מתי יש מפגשים שאני יבוא.:-).....תודה

פורסם
:-)שלום קוראים לי רועי אני בכללי מהצפון עברתי לפני כשנה וחצי למרכז ועכשיו אני גר בחולון אני בן 21 עובד מלצר ואני מאוד שמח להצטרף לאתר שלכם. האוטו שלי הוא הונדה האצ'בק לבנה עם קצת עיצובים מבחוץ אבל מבפנים אין לי הרבה דברים לאט לאט יהיה.ורציתי לדעת מתי יש מפגשים שאני יבוא.:-).....תודה

• תוכן חדש...