Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמי דני ואני מחיפה בן 25(עוד מעט) אני עובד בתחום המחשבים בעבודה מכובדת ונקייה (עם מלא כוסיות מסביבי)

אני מתאמן במכון כושר קבוע וכן, אני מנופח!, ואני מת על החברה שלי והאוטו (עוד לא החלטתי אם החברה במקום הראשון או האוטו שזה יונדאי קופה אדומה :-)

אני חייב לשאול שאלות בקשר לאוטו מכיוון שאני רוצה לשים מגדש טורבו ומשחרר לחץ למה הרעש גורם לי לגמוררררר חחחחח

אני מת על הרעש שחרור של הפורק!

מאוחר יותר אני אשים תמונה של האוטו.

אני חייב לדעת מחירים ומקומות מקצועיים שירכיבו לי.

אודה לכם נורא בתשובתכם.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם שמי יובל בן 43 עצמאי נולדתי ברחובות כיום אני גר בכפר סבא אני אוהב מכוניות אמריקאיות של פעם דודג' דארט 1974 אוטומטית עם ידית הילוכים בהגה ומושב קדמי אחד ארוך היה פעם החלום שלי אוהב מוזיקת היפ הופ בעיקר ברשותי בסביבות 200 דיסקים אני נוהג על הונדה סיוויק 1994 EX רכב מצויין ללא תקלות !!! שכולם עוצרים אותי ושואלים אם אני מוכר ולא אני לא מוכר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב

אני בעל מקצוע שעוסק בדיאגנוסטיקה בכל האכבים וגם מורשה של סיבארו אשמח לעזור בפורום

היה לי אמפרזה WRX טורבו ונעלמה

פורסם

שלום לכלולם!!

אני אורי אני בן 18 נוהג על מיצובישי פאג'רו קינג ארוך 02' GLS 3.5L בנזין של אמא שלי

ועל רנו קליאו 95' RT עם 60 אלף קילומטר בלבד יד ראשונה!!

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

יאללה גם אני אעשה "חיים שכאלה".

שמי ארז, מתעסק/מפרק/מרכיב (לעיתים בהצלחה) מכוניות כבר מגיל צעיר. מכונאות זה הכיף הכי גדול שלי.

כיום אני סטודנט להנדסת חשמל ומחשבים בב"ש , לקראת סיום התואר. (למה לא ה' מכונות אתם שואלים? כן גם אני שואל...:?).

אני פה כדי לתרום מהידע שלי (קליאו דור ראשון, קוואליר, אאודי 80) וכן להתייעץ עם מומחים.

כיום אני נוסע ב.... רגל!!! אפילו את האופניים גנבו לי (3 זוגות). ככה זה ב"ש.

מתנייד באוטובוס ולפעמים אם בא לי להתפרע אז מונית שירות :lol::lol::lol:

כשאסיים ללמוד ואקבל רכב "שטח" מליסינג עם דלק חופשי אני אצחק עליכם, כמו שאתם צוחקים עלי עכשיו :evil:

האאודי של אבא שלי ואני דואג לה כי היא משמשת גם אותי לעיתים כשאני חוזר הבייתה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז ככה..

שמי הוא שי אוחיון , עוד מעט בן 15 , לומד בבית - ספר מקצועי למכונאות וחשמלאות רכב שנקרא אורט ידין.

מגיל 0 אני עם המכוניות ביחד עם אבא שלי שהוא סוחר + מכונאי יש לי נסיון ברוב המכוניות ישנות חדשות וגם ידע במכונאות.

אולי זה נשמע מוזר אבל אמנם אין לי רישיון אבל חונה לי מאחורי הבית דייהטסו שריד 87 ידנית מנוע 1,000 סמ"ק שהעיקר שלי הוא להתלהב ממנה ואני מודה חח קצת לשטוף לתת גז וכו'.

בקיצור מכוניות זה התחביב השני שלי , אתם בטח שואלים מה הראשון אז זה גאדג'טים ופלאפונים אני מכיר כל סוג מכשיר מא' עד ת' וזה ממש זורם לי בורידים.

מוזיקה ? מזרחית והיפ הופ בלבד.

Tuning:lol:

פורסם

אהלן,

גיל מתל אביב.

אהבה גדולה לכל מה שמגיע מארץ המגף ובמיוחד לאלפא.

החלום הרטוב הוא פרארי.

בדרך היו: 205 GTI, מגאן קופה 2000, VR6 ו- פיאט 124 ספורט מודל 73 ששיפצתי ביחד עם אבא (אצלנו עדיין כמובן).

כרגע בכלוב הזהב של רכבי הליסינג ממקום העבודה אבל מחפש בעקביות הזדמנויות לפרוץ משם...

:beerchug:

פורסם

שלוםם אחייםם!!

עד עכשיו לא פרסמתי ת'שם שלי או משו אחר כי לא היה לי רכב אז לא נעים.. :-)

אז ככה..

קובי בן 17 וקצת

אין הרבה לספר על עצמי חוץ משיש לי 3 אהבות רציניות-חברה שלי הרכב שלי והקבוצה שלי(מכבי חיפה )

קניתי אתמול סובארו אימפרזה 95 במצב מעולה לאחר בדיקה שיצאה מעולה ואני שמח ביותר

מוזיקה מועדפת-מזרחית וכל מה שבא איתה(דכאון-לא בהגזמה! חח)

מקווה להשתלב בפורום כי אני רואה שיש פה חבר'ה כרישים!!

פורסם

שלום רב.

שמי ולדי בן 21 מאיזור חיפה.

כרגע נוהג על VW GOLF TDI 2005

מקווה שבקרוב ארכוש FIAT PUNTO HGT\פיג'ו 206 XS

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

היי,

אני ניר מנהריה עוד חודשיים בן22 משרת בצבא(לוחם)אוטוטו משתחרר.

אני פה כי שמעתי על הפורום מחברים,ואני מבין שהוא נחשב לאיכותי ביותר בארץ,אז אני מקווה שאני יהנה פה,:-)

פורסם

שלום!

אני יבגני, מאשקלון, עדיין בבית הספר :-(:-D (יב)

נוהג בסיטרואן ברלינגו, (לא שיש לי ברירה)

פורום על רמה, מקווה להנות.

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...