Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דודי מגיע מגיע אורנית.

תחביבי הם בעיקר ספורט, מערכות קולנוע ביתי (די מומחה בזה בלי להתרברב אם מישהו צריך יעוץ/המלצה...), רכב (פחות מתעניין בשיפורים יותר במבנה ובאחזקה, כרגע בבעלותי קאיה שומה מודל 2001 מנוע 1.8, לעת עתה מרוצה מהאוטו הוא מספק את צרכי בתור חייל משוחרר (האוטו עבר מאמא אלי...)

אחלה פורום פתחתם פה "סחטיין עליכם"!

יום טוב לכולם:)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לום לכולכם

אני פה נכנסתי בשביל לחפש לי פורד מוסטנג, בערך משנת 69...

לשפץ אותה לתקן אותהה...

אז עם מיש'ו מכיר למכירה אותו כזה....בבקשה תעזרו לי ותיפנו אליי...

[email protected]

0506354956 פלאפון

תודה רבהה..משה

פורסם

שלום לכולם נעים מאד אני אמיר בן 26 מב"ש אני נוהג ברכב מסוג יונדאי אלנטרה שנת 2001 1600 אוטומט , הגעתי לפורום בהמלצת חבר, משיטוט מהיר נהנהתי לראות ולקרוא אני חושב שהאתר מספק תשובות, מושגים, רעיונות ועוד המון בנושא המכוניות:-D

פורסם

שלום,

שמי דוד, אני מהנדס מכונות בן 42 מירוחם, נוהג בניסן לרגו ומנסה גם לטפל בה בכוחות עצמי. לצערי הלך לי ראש מנוע לאחר התחממות עקב שבירה של צינור המים שיוצא מבית הטרמוסטט. פרקתי חצי אוטו ואני מחפש עכשיו מנוע לאחר שהגעתי שאין טעם לעשות שיפוץ לאוטו. אם יש למשהו רעיונות היכן ניתן למצא מנוע מפירוק אני אשמח לשמוע, ראיתי גם את חוות הדעת השליליות בפורום על האוטו הזה, אולם מבחינתי זה רכב שעדין ניתן לחובב לטפל לבד ללא מחשב של מוסך מרכזי ואבחונים מסובכים.

דוד

פורסם

אני סימיון מחדרה ועדיין לא נוהג על שומדבר

נהגתי על מכוניות של חברים שלי אבל רכב משלי עדיין אין

פורסם

שלום .. שמי רוי בן 18 ועודף. (לפני גיוס , וכן לקרבי=)

תושב איזור המרכז. תחביבים בעיקר מכוניות בין אם זה לטפל לשפר ולתחזק את האימפרזה שלי ובין אם זה לדפדף באינטרנט ולראות

חלומות למיניהם ( Ford Mustang GT500 supersnake eleanor )

מוזיקה - אוהב את הרוב לא מת על רוק (רוק קלאסי דווקא נחמד)

לאט לאט מרכיב עוד דברים לאוטו מקווה שייצא כמו שאני מדמיין בראש.

פורסם

קוראים לי יאן פלדה, אני מפרדס חנה, בן 17 וחצי, נוהג על סוברו (סוברית אם תרצו) E2.. אבל יש עוד צי שלם בבית..(טויוטה קורולה, רנו קנגו, פג'ו 205GR ומאזדה 121)...

התחביב שלי זה רמקולים.. בעיקר לפרק רמקולים של סטריאו ביתיים ולבנות להם תיבות חדשות ומגוונות.. למשל בתוך דלעת יבשה\ בתוך גיטרה\ וסתם בניות מוזרות.. מי שמעוניין לראות שישלח הודעה בפרטי ואני אשלח תמונה..

מוזיקה- אני מגדיר את זה soft rock לא מטאל ולא מזרחית.. ובוא נגיד שאני לא הולך לישון עם פסיכודלי..

בקיצוררר.. אני דיי חדש פה אז אני מקווה שאני ילמד דברים חדשים בעיקר מתחום האודיו=]

אה ראיתי שכולם פה בעניין של כלבים.. הכלב שלי נעלם לפני חודש\= קוראים לו בוף והוא גולדן רטריוור מעורב עם אייריש סטר.. כלב מדהים:|

יאללה ביי=]

פורסם

שלום,

שמי אוריאל מהנדס תעשייה וניהול, עד לפני כשנה בעליו הגאה של ( R600(Suzuki כעת בבעלותי Cavalier (וזה לא שאני גאה

בה פחות אבל הי...כל אחת והתכונות הבולטות שלה:-D) אוהב ספורט אתגרי (גולש גלים כ15 שנים,סנואובורד וכו'...),

,צילום,

מנגן בגיטרה ומתעניין בכל סוג של מוסיקה,

יש לי כלב תחש ,כן כן ארוך כזה ובעל אופי של ערס הארד קור,

פורום יפה מאוד ומקצועי (לפחות ממה שהספקתי להתרשם)...ביי בינתיים.

פורסם

אני ממודיעין ואני נוהג ברנו סניק 2002 שזה עתה קניתי. רציתי לדעת הכל על הרכב הזה גם את הלא טוב. שלי 2002 תחילת מודל יד ראשונה עם 66000 קמ. נראית ומרגישה חדשה. אני מקווה שעשיתי קנייה טובה. ניסיתי לנהוג ביפניות שידי הייתה משגת לקנות אבל לאחר שישבתי ונהגתי בסניק לא יכולתי לקנות יפנית.מה דעתכם.

פורסם

אממ

אני חדש חדש חדש פה

נתקלתי בפורום בגוגל אהבתי נדלקתי כי אני בדרך לקנות רכב ואני רוצה עצה מכל המבינים ואני רואה שיש פה

ככה אני יהיה אם ראש שקט

וקוראיםם לי מאור ביטון 19 זה הגיל שלי

וגם לי יש כלבה שוקית קטנה כזאת וזהו

פורסם

אהלן,

שמי ארנון, בן 24, גר במושב ליד יבנה ועובד ברמת החייל.

קניתי הרגע את רכבי הראשון לאחר קריאה לא מועטה בפורום הזה (ומעט באחרים).

מצאתי איביזה TDI שנת 03', בובה של אוטו, בקושי יומיים אני נוהג עליו, אבל ממש כיף בינתיים :-P

יש לי הרגשה שיצא לי להתייעץ פה לא מעט בעתיד...

בכל מקרה אני אוהב מוזיקה, המון סגנונות, אלקטרוני בתור הראשי, אבל המון גוונים של פופ, רוק, פאנק ולאונג'.

אה, כן, יש לי שלושה כלבי תחש בבית וכלב מעורב ללא הגדרה מדוייקת :wink:

Ibiza Mk4 FR 1.9 Tdi 130hp

פורסם

אז ככה אני טל ואני מבאר שבע אני בן 22 ומגיל קטן אני חולה הגה התחלתי לנהוג בגיל 14 בערך....

אני חולה מוסיקה ואוהב לשמוע במיוחד באוטו שלי כי הסאונד שיש לי באוטו משתווה למועדון .

ואפרופו הרכב שלי אני נוהג על סיאט איביזה לבנה יפייפיה משופרת במקצת ....

:evil:~ibiza man~:evil:

• תוכן חדש...