Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

יש לי מזדה 121 (LX) אוטומט משנת 94'.

בזמן האחרון יש לי בעיות מזגן, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חשמלאי רכב טוב באזור ירושלים. תודה.

פורסם

בס'ד

שלום לכולם אני חדש בפורום ובכל העסק הזה של המחשבים בכלל.

שמי מאיר בן 23 מירושלים כיום אני נוהג באודי 2008 S3 בעברי אודי A3 2.0TFSI DSG 2006,סיאט לאון 20VT 2004 ,סיאט לאון 20VT 4 2002...ולא אני לא בן עשירים פשוט אוהב רכבים גרמנים מוגדשים...

פורסם

אהלן

אני אוראל מראשון בן 19

יש לי פיאט טמפרה 93 בינתיים

אני מתעניין ברכבים ומערכות ורוצה לשפר תיידע *** תיידע = את הידע ***

פורסם

אז ככה אני עדי חזן מבאר שבע בן 17 וקצת ואני עברתי טסט לפני כמאט חודש חח יגמר לי רק ב 16.12

אז ככה בנתיים אני נוהג על הרכב של אמא שלי שהוא אופל קורסה 99 אוטומט (גועל נפש שונא אוטומט)שהוא סתם רכב שבעיקרון היא קנתה אותו בישבילי שאני ישתפשפ על הכביש

ויש את הרכב של אבא שלי על שהוא איתנו מ2004 טיוטה הילקס ידנית חח מיזה לפחות אני שמח שהיא ידנית ח אבל היה קשה להיתרגל אילה וזהו בעיקרון עוד מאט אח שלי קונה רכב והוא אמר שהוא מבטח אותי אליו

ואני מבוטח על שתי הרכבים של אמא ושל אבא

פורסם

שלום,

קוראים לי עומר ואני בן 18 מכפר סבא,

יש לי רישיון החודש, ויש לי סובארו ג'אסטי שנת 92 שמחכה לי פה למטה (:

פורסם

שלום לכולם:

השם שלי בני מרקו גיל 50, וניסיתי לפרסם בניגוד לכללי הפורום - ולכן מנהל ערך את ההודעה שלי.

בעתיד, אקפיד על כללי הפורום יותר.

תודה על ההקשבה.

פורסם

שמי נתי, 28, נשוי + גוש אושר קטן (קטנה) בת 4 חודשים. לאחרונה קניתי פיאסטה 88 CL שברצוני לשדרג ולשפר. תודה ענקית מראש לכל אלו שהשקיעו ותיעדו כאן פרוייקטים. מקווה שגם אני אוכל להיות לעזר למישהו ביום מן הימים.

• תוכן חדש...