Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קוראים לי דימה,

אני מחדרה, אני נוהג כרגע באופל קורסה 16v ואני מתכוון לעבור בזמן הקרוב ל 106 ראלי:-).

חייל משוחרר אוג 04:twisted: אני שומע כל מוסיקה בעיקר את אלו שמאתגרים את הסאב שלי באוטו :wink:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום !

בחודשים הקרובים אני עומד להוציא רישיון נהיגה ואני דיי מתלבט איזה אוטו לקנות..

חשבתי על ה-205 GTI

BMW316

106ראלי

הבנתי שיש לך 106 ראלי..איך היא?יש לה תקלות?צפופה לעבודה?

אם יש בה מגרעות בבקשה תגיד לי..גם פלוסים יכול להיות טוב =)

תודה ..

zelm2lzyvwzw.jpg
פורסם

שלום, קוראים לי דני, אני גר בחיפה ונוהג על לנטרה 96 ידנית.

אני בא מתחום המחשבים אבל לאחרונה התחלתי להתעניין ברכבים ולנסות להבין מה קורה שם מתחת למכסה המנוע - הפורום הזה נראה לי כמו מקום מצויין להתחיל בו.

פורסם

שלום לכולם,

שמי איתן מנשר שבצפון

אקס מכונאי דיזל והיום מהנדס יועץ הנדסי וכלכלי לחברות בתחומים אלה.

נוסע ברכב לנסר 2005 מונעת גז.

פורסם

אני נהנה לראות את ההתלהבות בפורומים השונים, תמיד אהבתי להסתופף במחיצת אנשים שאוהבים את שהם עוסקים בו - באופן מקצועי או באופן חובבני. הינו הך.

אני אישית מתייחס לרכב כאל טכנולוגיה יפייפיה מצד אחד וכאל כלי להעברתי מנקודה לנקודה ביעילות ובביטחה.

הגעתי לפורום כדי לברר שאלה מסויימת והיא תופיע מיד... :-)

פורסם

הי,

שמי שרון ואני מירושלים.

כבר 4 שנים שאין לי רכב ואני משתגעת מזה.

עכשיו אני בחיפושים ומתלבטת מה לרכוש.

מקווה לקבל עצות טובות וטיפים.

תודה

שרון :shock:

פורסם

אילן,חדש בפורום...

במקור מחולון ,נוהג על 206 2002 של אמא מחפש רכב טוב...(מת לאיביזה טורבו)

אוהב את כל סוגי המוזיקה חוץ ממזרחית ורוק כבד (מטאל)

וכשאני לא באוטו אני על הסקייט קורע את אשדוד

פורסם

אהלן לכולם

שמי אושרי והאתר כאן נהדר ותורם לי המון ולומד כאן הרבה דברים למרות שעדיין מתקשה להבין במושגי התקנה ונתונים שלכל מיני דברים בקלות הולך לאיבוד חה מאמין שהאתר הזה עוד יתרום לי הרבה בהמשך

בתודה מאושרי

פורסם

שמי שאול בן 52 חובב מכוניות מגיל 13.לצערי אז לא היה אינטרנט ואת כל המידע רכשתי מעתונות מחו"ל ועיתון אוטו.ברשותי

מאזדה 626 שנת 2001 אוטו מדהים שנסחר במחיר מגוחך.מומלץ בחום למי שלא אוהב לבזבז כסף במוסכים.ברשותי סקודה פליסיה 1998 שמדהימה באמינותה וכעת אני מחפש רכב מסחרי לעבודה (ארועים ואטרקציות לבר מצווה ימי הולדת וחתונות

כלומר גם נשיאה של ציוד אלקטרוני כבד ורמקולים.)אהי מתלבט בן פולקסווגן טרנספורטר וסיטרואן ג'מפי.מי שיכול לעזור לי בעצה

יבוא על הברכה.

ולסיום כל הכבוד למקימי האתר ישר כח

בברכה/שאול

פורסם

שלום חברה שמי משה בן 26 סטודנט באוניברסיטה העברית. אני נוהג מזה שנה על פונטו HGT 1.8 ירוק מטאלי העונה לשם "בובה". אוהב אותה מאד ושומר עליה כמה שאני יכול. כמו כן יש לי כלבה בשם ורד וחברה (שבאים לו דווקא בסדר הזה....אבל כמעט)

פורסם

מה נשמע כולם? אני איליה, בן 18 מרחובות.

כרגע נוהג על סוזוקי בלאנו :/ שהיא עוד לא שלי אפילו. אין כסף לרכב משלי.

באתי לפה כי אני חולה על אודיו לרכב ומנסה ללמוד כל מה שאפשר עליהם. אוסף כסף בכדי לקנות מערכת רצינית ביותר.

קיצר מקווה שהפורום הזה הוא טוב.

פורסם

שלום לכולם

שמי איתן אזולאי

גיל 30

נוהג על יונדאי גטס 2005 רכב חברה בנובמבר יתחלף לאקסנט 2008

מאזור קריית חיים חיפה

הגעתי לפורום ע"מ שאוכל לקבל עזרה במציאת רכב שני לטובת האישה בתודה מראש לחברים :-).

:snipersmiאיתן770
פורסם

אז ככה,אני ממש חדש פה,קוראים לי אור (חושך).

בן 29 - נוהג כרגע על כרכרה עם סוסים AKA דייהטסו שרייד 93 - מישהו מכיר מישהו שמחפש?

רוצה לקנות רכב בתקציב של כ 30000 ש"ח (אבל זו כבר שאלה לפורום התייעצות).

מקווה להנות, לקבל, ולתרום לפורום הזה.

תודה,

יומטוב לכולם

פורסם

שלום אני ג'ון מאזור באר שבע בן 24

תחביבים מכוניות אלקטרוניקה ומוזיקה

מבין קצת במכונאות רכב ו קצת בחשמל

נוהג על סובארו אימפרזה מודל 2000 נפח 1600

:-)

• תוכן חדש...