Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. שמי אלי אניג"ר גר בנהריה בן 42, עצמאי בתחום הבניה, רוצה להגשים חלום ישן, אהבתי לרכבים ישנים . מחפש פורד מוסטנג שנת 1965 עם גג ניפתח שזקוקה לשיפוץ כה זה מה שאני רוצה לעשות ,לשפץ מההתחלה.אני חדש בתחום אך יש לי ידיים טובות ומאמין בעצמי אם מישהוא יכול לעזור לי להגשים חלום אודה לו. תודה

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי :smile:שמח להצטרף אליכם אשמח להתייעץ עימכם וכמובן גם לייעץ לכם כמיטב יכולתי ועל פי ניסיוני בכל שאלה ובעייה המתעוררת כאן בפורום.

פורסם

שבוע טוב!

חפשתי פורום שעוזר בבעיות רכב ועליתי על האתר הזה, בסריקה ראשונית מצאתי אתר מאוד דינמי בו הרבה חברים.

כבעל רכב גראנד לאונה 95 שמדי פעם יש לטפל בו מעבר לטיפול הרגיל הייתי שמח להעזר בכם ואולי אף לתת את חוות דעתי לגבי בעיות של אחרים.

שיהיה שבוע טוב.

אבי ג.

פורסם

שלום לכולם

שמי דודי מהקריות

נוהג לצערי במאזדה 3 מהליסינג...

בעוד שנה עובר לאחת מהאפשרויות הבאות:

מאזדה 6

טויוטה אוניסיס

פולקסואגן פאסאט

וולוו S40

סובארו B4

סעו בזהירות!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שלום לכולם,

שמי אסף ממזכרת בתיה ויש ברשותי 5 מכוניות גרמניות:

אאודי 80 , אאודי 100.

חולה אאודי בטירוף :)

בנוסף אני מוכר ספרי רכב למעונינים

050-2192525

פורסם

שלום קוראים לי מידן פרטוש נותן בראש לכולם על באגי מנוע של CBR 600 שוקלת 350 קילו עם 125 כוח סוס יש עליה מלא שיפורים מהמנוע ועד לנאבות כן כן היא בניה עצמית מעשה ידי אומן המתכת עם דיסק ורתכת אבא שלי היקר מיסטר רוני פרטוש

10-04-07_1633.jpg

פורסם

שלום לכולם

שמי מעוז, 32, ואני סוחר בורסה.

נוהג כיום על אלרו 3.4 וגם אני מהדפוקים בראש שחושבים שרק אמריקאי זה רכב אמיתי

(טוב נו, חוץ מכמה אירופאיות יוצאות דופן...)

גם אני, כמו כמה שראיתי מעלי, יודע שמתישהו, כשהנסיבות יאפשרו, אתקדם לחלום האמיתי:

מוסטנג 65.

נהנה מאד מהפורום שבו אני קורא כשבוע-שבועיים.

במיוחד מהילדים הטריים שמקבלים דוחות ולא מבינים למה המשטרה רודפת אותם...

מזכיר לי את ימי צעירותי (וטיפשותי..) :-)

פורסם

שלום לכולם

שמי סאמר

חיפאי בן 33 , עובדת בחברת הנדסה שבין היתר מייבאת שמן סינטטי ( כן גם לרכבים)

לרוב הייתי צופה פסיבי היום החלטתי להצטרף לפורום

תמיד הייתי קרוב לתחום הזה , לאבא שלי היה מוסך הרבה שנים , נציגים ומוסך מורשה של VW

כיום אני מייבא דברים מיוחדים מחו"ל לרכבים , בנוסף לעבודתי כמנהל רכש באותה חברה שציינתי מקודם

שמח שהצטרפתי לקהילה מיוחדת זו

• תוכן חדש...