Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי לירן, אני גר בכפר-שמריהו. הוצאתי רישיון לפני כחצי שנה, ואני נוהג על אוודי A3 שנת 2006 בצבע שחור.

ביום שהסתיים לי המלווה (או לפחות חשבתי שהסתיים, היה 00:00 בלילה) עצר אותי שוטר ודפק לי תלונה על זה שנהגתי ללא מלווה, בסופו של דבר יצאתי במשפט זכאי =]

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום שמי אמיר ואני נהג חדש :)

נוהג כרגע על רנו 19 ובעזרת ה' מתכנן לרכוש סיאט איביזה :)

זה פורום מעולה תמשיכו בעבודה המעולה!

פורסם

גרג, חדרה, 306 1.4 ידנית, 5 דלתות, מודל 2000 (עברה 120K) שנרכשה לפני שבוע.

על ההגה 3 שנים, הקודמות היו 323 שנת 2003 (לא שלי לצערי) וסוויפט 94.

מה עוד?

PEUGEOT // 306

פורסם

שלום לחברי האתר

שמי ארן והנני חבר חדש באתר זה, אני מתעניין במכוניות ישנות ומיוחדות.

בעברי היית לי פיאט 128 ספורט 1974 במשך 7 שנים. לאחר מכן החלטתי ללכת על רכב שונה ויוותר חזק אז עברתי לסמוראי 87 בחמש השנים האחרונות אני מחובר לפגארו 1991 מהבודדים שיש בארצנו.

לכל מי שמשפץ פיאט 128 ספורט, אני אשמח לשתף ולעזור מניסיוני והכרותי עם הרכב.

פורסם

שלום לכולם שמי צחי מאשקלון בן 22.

רכבים זה בדם מגיל קטן

כיום נוסע על אצ'בק ואוהב מאוד מאוד מאוד מאוד כל מה שקשור למוזיקה ולמערכות רכב ומולטימדיה

פורסם

שלום לכולם,

אני סלבה מעכו, בן 20, נהג בוס בצבא מה שבאסה כי שם מכריחים אותי לנהוג על מכוניות הרוגות ולא מאפשרים לי אפילו לשמור עליהם ולמנוע מהן מלהיות כך, באמת עצוב אבל אני מכפר על כך תמיד כשאני חוזר הבייתה ליונדאי לנטרה 96' הידנית שלי שלפני שבועיים קניתי מההורים כשהם סוף סוף עברו לאוטו חדש ומגעיל כי הוא אוטומט, אבל האוטו שלהם לא מעניין אותי כי עכשיו יש לי את הבובה שלי שצריך כעת להתאים אותה בשבילי ולהחזיר אותה לחיים אחרי שאמא שלי שיעממה אותה ולמרות שרק היא נהגה בה אני הייתי בודק לה שמן ומים. אני שומע מוסיקה מכל הגוונים ומתרגל בסוף להכל חוץ מדיכאון אבל מה שאני באמת אוהב זה שירים ישנים בעיקר רוק באלאדס כמו סקורפיונס אבל גם ישראלית ישנה וטובה מרגיע לי ת'נשמה ביום עמוס ומעצבן.

אני פה חדש וההתעניינות שלי ברכב מעולם לא הייתה כמו עכשיו כי עכשיו יש לי רכב להתעניין בו ולהשקיע בו אז באתי ללמוד, לשתף ולהיות משותף.

שיהייה לכולם יום טוב ונסיעה טובה!

פורסם

שלום לכם,שמי מיכאל אני בן 25,שמעתי המון דברים טובים על הפורום הזה,מקווה שאוכל לקבל עזרה מאנשים מבינים ואשמח לתת עזרה מהידע שיש לי :)

פורסם

שלום קוראים לי אבינועם בן 18 ,מאשדוד בקרוב אוהב מכוניות בעיקר את שלי (פיג'ו 205) שנת 91 יד ראשונה ובאמת שמורה אחרי מנוע וגיר חדשים!! מנסה לעשות אותה כמה שיותר יפה וכמה שיותר לשמור עליה היא בערך בגיל שלי ככה שתמיד יהיה לה מקום בלב במשפחה שלנו מקווה להגיע למפגשים אם יש כאן.

פורסם

שלום חברים שמי אלי ,חבר חדש בא לבלוק :כמו כולכם אני חובב מכוניות וסוסים ובחורות רק מה ? אישתי לא מרשה לי אניבן 36 מבאר שבע ,יש לי וולו S-70 SE שנת 2000 ויש לי מלא שאלות בנוגע למכונית מוכשרים שכמוכם כמו למשל הדש בורד ניראה חדש ושלם אבל בשינויי טמ"פ חום בעיקר ומהמורות משמיע רעשים של פיצוץ וקירקוש זה נורמלי? במוסך אומרים שזה בסדר וחיזקו את הברגים החיצוניים ההמיכסה מנוע אבל הרעש ממשיך זה לא ניראה לי לא קניתי פיאט אונו עם כל הכבוד מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...