Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם נעים מאוד שמי אורי קנוש בן 31 .

גר בגבעתיים ונוהג בסובארו ליאונה דגם GL ידנית מנוע 1600.

אוהב מאוד סובארו וחושב להחליף למנוע 1800 אם אפשר עם מדגש טורבו.

המכונית שלי שמורה מאוד עם מגנזיום צלב ומאוד מטופחת כולל טיפולים בזמן.

פורסם

שלום לכולם..

אני סלבי מגר אני תלמיד מכללה יג' יד' במגמת הנדסת מכונות

אני מאוד אוהב מכוניות מגיל קטן ונוהג בהונדה סיויק די.איקס (94)

ומעוניין לדעת כמה שיותר על מכוניות וספורט מוטורי.

מעוניין להכיר כמה שיותר.

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

שמי שמעון. מבת-ים. נשמע ערס אבל מטעה (שפ מקורי - סמיון = רוסי) :-).

חייל בחיל אויר. בן 21.

מבחינת רכבים - נהגתי בשנתיים האחרונות על מיצובישי לנסר 90 אוטומט שקיבלתי במתנה מגיסי.

האוטו לה התאים לדרישותיי ולכן נמכר לפני כחודש.

היום אני בתהליך חיפושים מייגע אחרי אוטו קטן ואמין (כרגע נעול על פיאסטה 97)

יידיעותי ברכבים מצומצמים מאוד. מאוד.

מודה לכל מי שעזר ויעזור לי . מקווה גם לתרום ולא רק לנצל את הפורום.

בברכה,

שמעון.

8)?Why drink & drive...when U can smoke & fly 8)
פורסם

שלום לכולם.

שמי קיריל, אני תכנתן בן 25 מחיפה.

לפני זמן קצר המזל סוף-סוף שיחק לי - הפכתי לבעל גאה של אלפא 145 נדירה (המון-המון תודה לחברה שעזרו לי).

אמממ.... לא יודע מה עוד לספר.

:wink:

פורסם

שלום-שלום חברה' (:

אני איליה בן 18 וקצת. נוהג כבר כמעט שנה.

אוכל כל פיסת מידע על מכוניות וכן קורא הרבה חומר על הנושא בעיתונים("רכב")

אני נוהג על פיאט בראבה שנת 2000

ושמח לקחת חלק בפורום הנפלא הזה. 8)

פורסם

אהלן לכולם , אני דודו .ש בן 24 מטירת הכרמל (על יד חיפה) , חולה על מכוניות , מחשבים , מערכות קולנוע ,בעלי חיים ,

מוזיקה , כמובן בנות (חולה על החברה שלי) , וכמובן על הבובה הטריה שלי החדשה פיג'ו 106 1.4 XSI .

8)

פורסם

שמי ברוך ואני בעליה של שני רכבי שרירים אמריקאיות. פונטיאק פיירבירד מודל 1998 V6 וכן מודל 1974 V8 מנוע 6200 אטמוספרי .כמו כן אני חבר במועדון fuel Slut .

ברוך -

פורסם

אוקיי שלום לכולם, אני אסי,רוכב על R6 2002 רוכב על אופנועים כ-14 שנים,היו בחזקתי במקביל גם סופה משופרת [מפלצת ענקית]וסמוראי משופר[שד קטן ועצבני], אני עוסק בתחום השיפורים,ורוכב כביש ושטח,ושיש גלים,ניתן למצוא אותי תופס כמה על גלשן ה"בליץ" שלי, טוב היה נחמד , סי יו בעדיייין

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

אני איש פיגו סיטרואן כרגע. היתה תקופה של הונדה אבל הכיס לא מספיק עמוק. יש לי BX מצוינת, ו306 XSI עוד יותר מצוינת, ויש לי BX בלי רישיון לשטח לחורף לנהיגת שבילים בנגב בבוץ של לס. זאת חוויה מדהימה אם אתה יורד משלישי נתקעת. ואני לא נתקע חוץ מפעם אחת בגלל איזה חקלאי והוא גם הוציא אותי עם הטרקטור. אני מפרק את המנועים בעצמי.וגם גירים. הכל גם את המערכת ההידראולית

פורסם

בסדר , בסדר ....

למה להלחיץ ... הנה אני רושם על עצמי :shock:

אני משה מאשדוד ...

לאחרונה קניתי איביזה 2002 , אוהב לשמוע שנות השמונים בעיקר לפעמים גם קצת האוסים ובאסים ( חייבים להתלהב מהמערכת לפעמים , לא ? )

ת'כלס הסיבה העיקרית שאני כאן זה בגלל שזה אחלה פורום ויאמר לזכות הח'ברה פה ... עוד לא נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פה פתרון ... ותאמינו לי נתקלתי בבעיות הכי מוזרות ! :wink:

אז עלו והצליחו חזקו ואמצו ... מי יתן וביום מן הימים גם לי יהיו תשובות בשבילכם 8).

פורסם

שלום שמי דורון בן 46 ברשותי במו316 שנת 86 אוטומטית מנוע 1800 יש לי בעיה בקרבורטור האוטו מגמגם וקשה להנעה האם מישהו יוכל ליעץ לי כיצד לפתור את הבעיה בתודה

• תוכן חדש...