Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתקופה האחרונה הרכב שלי צורך דלק בצורה מחרידה

מה יכולה להיות הבעיה או הבעיות?

אילו בדיקות צריך לבצע כדי למצוא את הבעיה? בידקת צריכה דלק דרך האגזוז בוצעה לפני חודשיים בערך.

האם ניקוי מערכת הדלק יכולה לעזור?

בתודה מראש,

בני

פורסם

תדלקתי מלא ואיפסתי את הספידומטר...

מעבר לזה אני רואה את זה בתכיפות התידלוקים

אני לא יודע אם זה קשור, אבל בבוקר שהמנוע קר... לאחר הנעה הטורים יורדים האוטו משתנק ואז הטורים עולים בחזרה לאחר כמה "שיהוקים" כאילו שהוא נחנק. אמרו לי לבדוק את הצ'וק האוטומטי.

פורסם
ניקוי בית מצערת לא יעזור...מה שכן יעזור זה להכנס למוסך מורשה לסרוק את המנוע והגיר לתקלות..!

צודק, לפני הכל יש לבצע סריקת תקלות ממוחשבת. אם עדיין לא יעלה כלום אני עדיין דוגל בלבצע ניקוי יסודי לבית המצערת לאור העובדה שבצעתי זאת בכמה רכבים שהמצערת הייתה במצב מזעזע מטינופת וזה אכן נתן פוש יחסית מורגש לביצועי המנוע והצריכה הישתפרה.

:)
  • תוכן חדש...