Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאמור אני מחפש המלצה למגבר 4 ערוצים , המגבר צריך להריץ סט דוטק אויישן 6 + סאב 13 אינצ של FOCAL A33.

כרגע זה מוגבר ע"י רוקפורד 3004 (4X75) הבנתי שהוא לא מספיק טוב , ומומלץ להביא להם הספק יותר בריא (או שלא?).

פתוח ליד 2 , אשמח להמלצות / וטיפים למינייהם.

כמו כן מוכר סט מורל אלייט 6 2 חלקים (היה בשימוש כמה חודשים בודדים , הוגבר ע"י גבר שמוציא 75 ליציאה ללא גישור)

שמור במצב מעולה פרטים / שאלות בה"פ.

חג שמח לכולם.

פורסם

בעיקרון , ליפני זה הגברתי סט של אלייט , והיה ברור שהוא לא חזק מספיק , ואז עברתי ל דוקט אויישן והבחור מ ARTSOUND (ממנו נרכש הסט) אמר שגם להם הוא יחסית חלש.

ובאופן כללי , דיי הרבה אנשים אמרו לי שהוא מגבר איכותי מאוד , אבל הבעיה שלו היא שהוא לא מספיק חזק (לא לסטים כאלה)

אמרו לי שאני יכל להריץ עליו סט כזה בגישור וזה ירוץ מצוין , אבל אני לא יכל כיוון שיש לי סאב בגישור ו גישור לקומפוננט יוריד דיי בהרבה את הגישור אני חושב.

פורסם

תקנה לך מונובלוק לסאב ותגשר לקומפוננט בינתיים, בעתיד תוכל לוותר על הקרוס ולעבור לאקטיבי.

החלפה למגבר יותר חזק במקרה שלך היא בזבוז כסף סתם.

פורסם

המגבר יהיה בסדר אם אתה רוצה להגביר את הקומפוננט ולגשר לסאב.

הכל שאלה של תקציב...

בסך הכל לפי ההספקים הוא פי 2 ממה שהרוקפורד שלך מוצהר 50*4 מול 110*4 של ההיפוניקס.

אני מניח שההבדל יהיה מורגש בתנאי שההתקנה סבירה והכוונים גם כן.

פורסם

בעיקרון הציעו לי יד שנייה ב 800 ש"ח.

וזה גם מה שאני מחפש מכיר טוב , ואך ורק יד שנייה.

השאלה היא העם זה יעשה הבדל משמעותי.

והעם בכלל יש למה להחליף , ומה זה אומר התקנה נכונה ?

פורסם

התקנה נכונה זה אומר התקנה מקצועית ולא חאפרית, חיווט איכותי, בידוד (אם יש לך עודף תקציב).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם אתה לא מרוצה ממורל אילייט ,אני בספק אם תהיה מרוצה ממורל דוטק אוביישן.

יש ביד שניה יופי של דילים למגברים 2+מונובלוק או למגברים 4 ערוצים איכותיים וחזקים

באזור ה-1500 שח בעוד 500 שח תשפר את ההתקנה של המורל אילייט שלך עם דגש על איטום דלתות בסיסי

טבעות עץ והתקנה מושקעת יותר של המידבאס.

תקבל תוצאה טובה בהרבה מהציוד הקיים שלך שהוא בעל פוטנציאל

גבוהה בהרבה מהקומבינציה אותה אתה מנסה עכשיו לבצע.

החוליה החלשה אצלך היא המגבר וההתקנה ולא הרמקולים.

פורסם

ההבדל ביניהם לא יהיה תהומי, תוסיף עוד כמה גרושים ותקח מיד שניה מגבר טוב משמעותית (יעלה באזור ה- 1000-1100).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה לכלולם על התגובות.

לגבי חיווט טוב וכו יש לי סט של 4 גייג.

ככה שאני חושב שזה מספיק , לגבי איטום דלתות אני לא מתכוון לעשות כי אין לי עודף תקציב , וגם אני לא יודע כמה הרכב הזה עוד יהיה אצלי.

לגבי הסט , כבר עומד אצלי כמה ימים דוטק אוויישן , עשיתי איטום קל רק מסביב לרמקול , ואני חייב להגיד שאני הרבה יותר מרוצה מהמידים (כמובן ש הטויטר פחות טוב) וכמו כן גם החלפתי לרדיו דיסק איכותי יותר Kenwood KDCBT60U.

ככה שכרגע לפי ההבנה שלי החוליה החלשה אצלי היא האיטום והמגבר.

איטום אני לא מתכוון לעשות (ככל הנראה , או שזה יותר חשוב ממגבר אחר?) ומגבר זה משהוא שיותר קל לי להחליף.

ישראל , איזה מגבר אתה ממליץ ? אשמח לכמה דגמים שאתה יכל להמליץ עליהם.

אני גם פתוח להצעות כגון החלפה סט של אלייט על מגבר איכותי.

AUIDO KING , אני לא מנסה לבצע כרגע שום דבר , אני בודק אפשרויות לשיפור.

פורסם

מישהו ?

ובבקשה במידה ואתם אומרים מגבר ב 1000-1100 ש"ח לציינו איזה דגמים או חברות , קצת יותר ספציפי...

תודה רבה.

פורסם

תראה המלצה למגבר 4 ערוצים בתחום כסף שאתה רוצה זו אחת ההמלצות הכי נפוצות בפורום.

בינהם הסלסטרה FA475X או ה סאנדאון המקביל 100.4.

EPX4 של HERTZ אולי תמצא, תעשה חיפוש בפורום המכירה.

לפעמים יש מציאות, חדש בתקציב הזה זה הJBL ששככתי את הדגם שלו.

טיפה יותר זול תמצא את ההיפוניקסים למינהם.

אין מגבר אחד הכי טוב, הכל תלוי מה אתה יכול למצוא, אני מניח שאתה מחפש יד שניה לכן פשוט חפש בפורום במידה ויש שאלות אתה מוזמן להמשיך ולשאול שאלות בשרשור שלך.

• תוכן חדש...