Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 96 גיר ידני,

הנורת check engine נדלקת לי בתדירות שונה, יכולה להדלק פעמיים ביום ויכולה להדלק פעם אחת בחודשיים

נדלקת לבערך 5-10 שניות למרות שפעם אחת נדלקה למשו כמו 2 דקות

הבעיה היא שהלכתי למוסך מורשה יונדאי הוא חיבר את המכשיר למחשב של הרכב ולא מצא שום תקלה

הלכתי גם למוסך רגיל לא מורשה או משהו ואותו דבר, חיבר את המכשיר ולא מצא שום תקלה

ואני לא מרגיש שינוי כלשהו באוטו (חוץ מיזה שזה אוטו ישן שעשה כמעט 190 אלף והוא נוסע רגיל לא מרביץ יותר מדי)

מה זה יכול להיות ?

פורסם

חיישן כלשהו דפוק כנראה וגורם לתופעה, השאלה היא האם צריך לעשות סרט מזה ולהכנס לנושא ולמצוא את אותו החיישן ולהחליף אותו, השאלה היא איזה חיישן + זמן עבודה = האם שווה להשקיע את כל זה בתקלה מסוג זה.

להערכתי זה הדבר היחידי שניתן לחשוב עליו על מנת לפתור את הבעיה. ושוב השיקול הכלכלי שלך בלבד.

פורסם

אקסנט שנת 96 190 אלף קילומטר ?

תדהר על הסוס עד שיתמוטט חביבי , אל תכניס את עצמך לסרטים מיותרים הם לא שווים את הזמן והכסף

פורסם

חחח למה הדיבור הזה? נוסע טוב לא עושה בעיות בכלל עם כמה שקילומטראז' גבוהה ..

וואלה ראיתי ביד 2 אותם רכבים עם 250+ אז 190 זה לא כזה הרבה

פורסם

מה המחירון שלה ? תראה לפי המחירון אם משתלם לך להשקיע בה , תתכנן כמה זמן נותר לך איתה תראה מחירון עכשווי של הרכב ותעשה חושבים , אם המחירון הוא 15 אלף שקל ואתה רוצה לעשות איתה עוד שנה אז אל תיגע סע ככה ותמכור אם אתה רוצה לנסוע איתה עוד הרבה שנים אז תטפל ואם המחירון בריצפה כמו 8000 אלף שקל או משהו בסגנון הזה סע עם האוטו עד שישבר

פורסם

אני מחזיק אקסנט שנת 96 ידנית, שעברה כבר 300 אלף קילומטר, ששליש מתוכם זה עם נורת check engine דולקת!

קיצור,אין לך יותר מידי ממה לחשוש, אני מכיר עוד כמה בעלי יונדאי עם מצב כמו שלך.

סע לשלום חביבי..

פורסם

אצלי בלנסר 97 אותו הסיפור, נורה נדלקת לרוב בנסיעה בעיר ונכבית כשאני עולה במהירות אחרי כמה זמן של נסיעה.

נראה לי זה מגעים רופפים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...