Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי A3 2002:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=543848&Code=135c1e718f12325e2efc7a105ccff350

אלפא רומיאו 147 2002:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1851791&Code=135c1e718f12325e2efc7a105ccff350

את האמת שאני מחפש רכב ראשון שלי בטווח מחירים של 30K-40K אולי עם חריגה קלה מעל ה-40 אם אני אמצא רכב מציאה.

בהתחלה (לפני 4 חודשים) עוד התלבטתי בין סיאט איביזה 2004 לבין פולקסווגן פולו 2002...

אבל החלטתי ללכת על משהו קצת יותר רציני.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על 4 המכוניות הנ"ל וכמו כן איך הם בכל מה שקשור לביטוחים, תחזוקה, אמינות וכו'.

האם האלפה רומיאו יקרה יחסית מבחינת ביטוחים?? האם אין לה שוק?? (ז"א שיהיה לי קשה למכור אותה אחרי 3 שנים?)

האם הפולו יקרה מבחינת תחזוקה?

האם הסיאט לא אמינה מבחינת החלקים ואוהבת מוסך?

ועוד הרבה שאלות שכאלה (יותר נכון שמועות שרצות כבר הרבה זמן ועד שאין לך אוטו אתה לא יודע במה מדובר) =)

יש לציין שאני בן 25 עוד מעט וזה רכב ראשון שלי שחסכתי הרבה בשבילו ואין לי הרבה זמן למוסכים... אני עובד רוב הזמן ואני צריך רכב שיהיה אמין (כמובן שזה כבר מזל..) רוב הנסיעות הם בתוך העיר (מגדל העמק למי שמכיר) עפולה,נצרת עלית מדיי פעם, ושישי שבת גג חיפה או ת"א פעם בחודש... (נסיעות ממוצעות יחסית)

תודה רבה לכולם וחג שמח שיהיה! שתו הרבה ותעשו חיים :]

פורסם

בלי קשר כרגע לגבי איזה רכב עדיף וכו'. הבחור עם האלפא נראה הרבה יותר רציני - מתחייב בבדיקה (לא ממש שווה הרבה, רק מראה על רצינות), טוען שיש קבלות להכל ותמיד מטופל כמו שצריך. על הדרך הקילומטרז' נמוך בכ-40K

פורסם

147 ידנית 2.0 נחשב לאחד הדגמים היותר אמינים מהנים וטובים שהיו לאלפא רומיאו, יש לו הגה מעולה, מאד מתקשר וכיפי והוא יושב יפה על הכביש, שווה ללכת ולבדוק את הרכב.

שווה להריץ בדיקה באתר של מועדון אלפא רומיאו אם הם מכירים את הרכב ויודעים במקרה שהוא עבר משהו.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אחלן אחלן ואחלן של רכב :lol:

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1815945

ייתן לך כיוון קל.

לנו הייתה אלפא 147 1.6 120 כ''ס .

את שלנו רכשנו מהחברה והחזקנו כ4 שנים ללא תקלות מיוחדות.

אך ישנם דברים שצריך להקפיד עליהם ואם מטפלים במורשה זה לא כ''כ זול.

רכב שמצריך אהבה וטיפוח אם תזניח הוא יעשה לך חור בכספת.

מאוד נאה ומהנה.

בהצלחה

פורסם

תשמע. אלפא 147 2.0 ידנית - קודם כל הולכים לבדוק, אחר כך שואלים שאלות... אמנם יד 4 זה קצת הרבה, אבל - מקסימום הפסדת שעתיים, אבל אם תפסת מציאה - היא תשמח אותך מאוד, הרבה זמן.

מבחינת הנאה בנהיגה, אין בכלל מקום להשוואה בין A3 ל-147 בשנים הללו. 147 היא באמת מסוג המכוניות ש"כבר לא עושים כאלה", ששמה את הנהג לפני הכל.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אוקיי אז מה שאתם בעצם אומרים שאלפא רומיאו 147 זה רכב נדיר ואם אני אמצא כזה במצב טוב רק הרווחתי??

פורסם

תשים לב שה-A3 במודעה שהעלית שייכת לסוחר...תבדוק את הרכב טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...