Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מגמגם - אימפרזה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וחג שמח לכולם

ברשותי סובארו אימפרזה ידנית 2004

בעת לחיצה על הדלק המנוע מתחיל לגמגם ובהמשך כאילו נחנק

אם אני מתעקש אז הוא מגיע בסופו של דבר לסלד גבוה אך זה כרוך בהרבה קפיצות וגמגומים

לפני כ חודשיים ביטלתי את הטרמוסטט עקב התחממות המנוע בנסיעות ארוכות

האמת שגם אז המנוע לא עבד יפה

מאז המנוע לא מתחמם אך מרגיש מאוד חנוק

האם יש למשהו רעיון מה חכלה ליהיות התקלה?

תודה וחג שמח gabso5

פורסם

ראשית ובלי קשר- רצוי להתקין תרמוסטט תקין. אתה יכול לקרוא רבות בפורום למה לא מומלץ להוציא את התרמוסטט לחלוטין.

לעניין הגמגום- 2 כיוונים עיקריים:

1. מערכת הצתה.

2. דלק.

אתה צריך לבדוק שהצתה תקינה. התיאור שלך מרמז על בעיית הצתה בצילינדר מסויים. האם הרכב טופל כראוי? מצתים הוחלפו בזמן? אם כן יכול להיות שהלך לך חוט הצתה.

אם ההצתה תקינה יש לבדוק שמסנן הדלק לא סתום (שוב מתי הוחלף?)

בהמשך יש עוד בדיקות רבות שאפשר לבצע, אבל הייתי מתחיל מזה. אם אתה צריך המלצה למוסך רשום מהיכן אתה וימליצו לך.

פורסם

תודה רבה לעונים

בנוסף כשהפעלתי מזגן הרכב ממש לא סחב בתחילת הנסיע וקשה מאוד לזנק בעליה

מישהו אמר לי משהו על חיישן חמצן

כמו כן שמתי לב שפילטר האויר קרוע ומתפורר וכן לא ידוע מתי הוחלף פילטר דלק (האם אפשר להחליף לבד)

מה מומלץ לעשות ולמי לפנות באיזור תל אביב

היתכן שמערכת המצערת היא זו שגורמת לכל זה או שהמחשב וחישניו?:-o

פורסם

אנשים, למה לתת תגובות חסרות תוחלת?... לא חבל על זמנו של כל מי שקורא את השרשור הזה אחרי זה, ומתפעל מה"מקצועיות" של הפניית הרכב לטיפול במוסך מורשה?:?

לעניין התקלה

מנוע לא עובד עגול (מגמגם) => מנוע מתחמם בעומס מתמשך => מנוע מגמגם עוד יותר

משום מה סעיף ההתחממות אחרי מאמץ עושה לי חשד לפריצת גזי פליטה למערכת קירור.

יש ערבוב של מים עם שמן?

כמה ק"מ עשה המנוע הזה?

הטיפולים נעשו בזמן?

חוטי ההצתה הוחלפו אי פעם?

האם בהתחלה הגמגום היה רק על מנוע קר?

הבדיקה הכי פשוטה -

נתק את המזרקים אחד-אחד, וחפש את זה שהניתוק שלו משפיע הכי פחות על עבודת המנוע.

אם לא הצלחת להתמקד על אחד מהם - תוציא פלגים **על מנוע קר** וחפש עליהם רטיבות .

אם לא מצאת את הצילינדר הסורר, תשאיל ממישהו ציוד מתאים או גש לכל מוסך שמכבד את עצמו, ובצע בדיקת לחץ הפוך וקומפרסיה.

אם לא הצלחת לאתר דליפות ייתכן ובאמת אין קשר בין שתי התקלות, ובמקרה כזה תנסה לפנות לאלקטרוניקה ותבדוק קיום קודי תקלות ע"י קיצור של הקונקטורים המתאימים אם בדגם שלך עדיין יש אופציה כזו (חפש את הנוהל המדוייק באוטודטה או ברשת), או חיבור לסורק תקלות אוניברסלי.

• תוכן חדש...